ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αδιανόητο που δεν έχουν ανοίξει τα ΚΑΠΗ της πόλης μας

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Αδιανόητο που δεν έχουν ανοίξει τα ΚΑΠΗ της πόλης μας

 


Από τον Νοέμβριο μήνα έχουν βγει δύο διαδοχικά ΦΕΚ που επιτρέπουν  την λειτουργία των ΚΑΠΗ στους δήμους όλης της χώρας . Πρόκειται για ΦΕΚ 5138 /5-11-21  ΤΕΥΧΟΣ Β ΦΕΚ 5816/11-12-21 ΤΕΥΧΟΣ Β κάνοντας κλικ πάνω μπορούν να τα πληροφορηθούν οι αρμόδιοι του δήμου μας οι οποίοι καλούνται και να τα εφαρμόσουν. 

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ στο δήμο μας τα ΚΑΠΗ αλλά φανταζόμαστε πως έχουν να κάνουν με τις πάγιες ελλείψεις προσωπικού που επικαλούνται όσοι και όσες αναπολούν Σοβιετίες και θεωρούν λίγους τους εργαζόμενους του δήμου μας. 

Σε κάθε περίπτωση δεν κατανοούμε και θεωρούμε απαράδεκτο δομές να μένουν κλειστές ενώ πάγια θέση μας είναι πως ό,τι δεν λειτουργεί ή λειτουργεί αποσπασματικά πρέπει να ιδιωτικοποιείται. 

Δεν αναμένουμε βέβαια από την παρούσα διοίκηση αλλά ούτε και από καμία άλλη να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις προς την κατεύθυνση αυτή . Εμείς αυτό που λέμε είναι πως είναι αδιανόητο να μένουν κλειστά τα ΚΑΠΗ αφήνοντας τους ηλικιωμένους χωρίς ένα στέκι που τους σώζει από άλλες κακές κατά το πλείστον συνήθειες και ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε για πράγματα που σε θεωρούνται αυτονόητα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: