ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση της επικεφαλής της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" και του "Είμαι Εδώ" ήταν η μπάλα στην εξέδρα !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Και όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση της επικεφαλής της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" και του "Είμαι Εδώ" ήταν η μπάλα στην εξέδρα !

 


Και βέβαια η κα Τσακογιάννη δεν είχε να απαντήσει και πολλά για τις "Βασίλισσές" της που αποκαλούν τους πρόσφυγες πιθήκια ούτε φυσικά έχει να πει κάτι για την ουσία της υπόθεσης. 

Άλλωστε η ίδια δεν γνωρίζει ούτε καν τους συγγενείς της  και θεωρεί πως είναι και νύφη γνωστού εκλιπόντος  Μουσικοσυνθέτη! 

Το ΨΕΜΑ δεν είναι δεύτερη φύση της αλλά πρώτη , απολαύστε και την απάντησή της που δεν απαντάει σε ΤΙΠΟΤΑ επί της ουσίας και θεωρεί πως ζηλέψαμε τα δώρα που χαρίζουν επιχειρήσεις της πόλης μας σε ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ. Φυσικά οι τοπικές  επιχειρήσεις αγνοούν και δεν φέρουν καμία ευθύνη αφού η επιλογή των "Queens" είναι αποκλειστική ευθύνη των ομάδων της στο facebook. 

Προφανώς και στο περιβάλλον της θα βρει αρκετούς με ξυρισμένες γάμπες , δεν θα μπούμε εμείς στην διαδικασία να χαλάσουμε τα ήθη και τα έθιμα αιώνων για να γίνουμε αρεστοί στις ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ της πόλης που τα μισά μέλη τους μαζεύουν "βοήθεια" για αλλοδαπούς και πρόσφυγες και τα άλλα μισά τους αποκαλούν πιθήκια. 



STOP στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και στην ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ όσων θεωρούν πως αυτή η πόλη είναι πολλή μεγάλη και δεν γνωριζόμαστε καλά όλες και όλοι μας. 

Σ.Μ 

Διαβάστε επίσης: 

"Οι Ηλιουπολίτισσες" επιβράβευσαν τον ρατσισμό της Σούλας Μανώλη που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια !


1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Χμμμμ
Η απόρριψη είναι ένα απαραίτητο μέτρο της διατήρησης των αξιών μας, αρά και της ταυτότητας μας.Καθοριζομαστε από αυτό που επιλέγουμε να απορρίψουμε και αν δεν απορρίψουμε τίποτα (φοβούμενοι μήπως μας απορρίψουν),ουσιαστικά δεν έχουμε καμία ταυτότητα.
Τα ερώτημα είναι:Τι επιλέγουμε να αξιοποιήσουμε;
Υπάρχει μια ωμότητα στην δική μου συμπεριφορά η οποία ακόμη και σήμερα με ταλαιπωρεί γιατί προκαλεί "τριβή" με τους άλλους ανθρώπους.
Όταν κάτι είναι ηλίθιο,λέω λέω ότι είναι ηλίθιο!!!
Όταν κάποιος είναι μαλακας,του λέω ότι είναι μαλακας!!!
Όταν κάτι είναι χυδαίο,λέω ότι είναι χυδαίο!!!