ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επίσκεψη για ευχές στο ΚΥ Ηλιούπολης από δύο Αντιδημάρχους της πόλης μας

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Επίσκεψη για ευχές στο ΚΥ Ηλιούπολης από δύο Αντιδημάρχους της πόλης μας

 


Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης κ. Γιάννης Πούλος & Γιάννης Αντζινάς για να ανταλλάξουν ευχές με το προσωπικό του κέντρου που δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα κατά της πανδημίας. 

Στη φωτογραφία βλέπετε τους δύο Αντιδημάρχους με τον διοικητή του ΚΥ Ηλιούπολης κ. Αθανάσιο Λαϊνά. 

Το ΚΥ Ηλιούπολης είχαμε επισκεφθεί αρχές του μήνα για την τρίτη αναμνηστική δόση και θα το επισκεφθούμε και αύριο συνοδεύοντας συγγενικό μας πρόσωπο για να κάνει και αυτό την τρίτη του δόση εμβολίου. 

To ΚΥ Ηλιούπολης παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό απέδειξε εν μέσω πανδημίας πως αποτελεί βασικό πυλώνα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που βέβαια είναι καιρός να τον δούμε να συνεργάζεται και με τον ιδιωτικό τομέα έτσι ώστε να παραχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ασφαλισμένους. 

Συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην ΥΓΕΙΑ συναντούμε σε Ισπανία και Ιταλία και είναι το μέλλον αφού το κράτος αδυνατεί εδώ και χρόνια να υποστηρίξει με κεφάλαια τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες σε περίθαλψη του πληθυσμού. 

Ας μην ξεχνάμε πως στην χώρα μας ΟΥΔΕΙΣ στερείται περίθαλψης κάτι που φυσικά είναι θετικό αλλά κοστοβόρο και απαιτείται η αναζήτηση κεφαλαίων από τον ιδιωτικό τομέα μέσω ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ που πρέπει στο πνεύμα της αμοιβαίας συμμετοχής και στις ζημιές αλλά και στα κέρδη. 

Τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εάν υπάρχει ΖΗΜΙΑ και για τον λόγο αυτό όσα κράτη επιχείρησαν να εφαρμόσουν μοντέλα κομμουνιστικού τύπου απέτυχαν παταγωδώς. 

Ουδείς αμφισβητεί πως κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία έχουν καλύτερη περίθαλψη από κράτη όπως η Βόρεια Κορέα , η Κίνα ή ακόμα και η Κούβα που αποτελεί πρότυπο αρκετών συνδημοτών μας που προφανέστατα δεν την έχουν επισκεφθεί για να δουν τα ΧΑΛΙΑ της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: