ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό - Μπράβο στην Υφυπουργό Εργασίας κα Δόμνα Μηχαηλίδου

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό - Μπράβο στην Υφυπουργό Εργασίας κα Δόμνα Μηχαηλίδου



  • Κακούργημα είδε ο εισαγγελέας στην υπόθεση του παρουσιαστή των "Ράδιο Αρβύλα" Στάθη Παναγιωτόπουλου και έτσι "ακυρώθηκε" στην πράξη το πλημμέλημα και αναζητείται το χρηματικό όφελος του παρουσιαστή για να καταδικαστεί για κακούργημα αφού βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν αποχωρήσει από την κυβέρνηση έκανε ένα ακόμα δώρο σε ποινικούς που θεωρούν πως μπορούν να ξεφτιλίζουν έτσι τις συντρόφους τους. 

  • Κανείς πλην ενός γυναικολόγου στη Βέροια δεν είχε αντιδράσει το 2017 για το μπλουζάκι του Στάθη Παναγιωτόπουλου που διαφήμιζε κανίβαλο παιδόφιλο που καταδικάστηκε σε ΘΑΝΑΤΟ και η ποινή του εκτελέστηκε σε ηλεκτρική καρέκλα στις ΗΠΑ. Και τότε ένα δεξιό τοπικό ΜΜΕ είχε αναδείξει το μέγα θέμα αλλά η τοπική κοινωνία και όσοι τέλοσπάντων το έμαθαν είπαν πως ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και να διαφημίζει όποιον ΚΑΝΙΒΑΛΟ , ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ γουστάρει αφού ως κοινωνία είμαστε ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ σε όσους θέλουν να μας γυρίσουν σε εποχές που πιστεύαμε πως τις είχαμε αφήσει πίσω στο παρελθόν. 

  • Πολλές οι εκδηλώσεις που θα αναβληθούν αφού με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ο συνωστισμός χωρίς μάσκα πρέπει να αποφεύγεται και σε ανοιχτούς χώρους λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας της μετάλλαξης Όμικρον. 

  • Δεν υπάρχει "Βασίλισσα" που θα επιθυμούσε να κατέβει υποψήφια δήμαρχος της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. Θα την γνωρίζαμε εξάλλου αφού είμαστε το μοναδικό ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ μέσο της πόλης. Και βέβαια το βασικό για να είσαι ΔΕΞΙΟΣ είναι να ανήκεις σε κάποιο από τα πολλά κόμματα της κεντροδεξιάς στα οποία ηγετική θέση κατέχει εδώ και δεκαετίες η ΝΔ. Θεωρούμε πως το τοπικό ΜΜΕ που αναμένει ΔΕΞΙΑ "Βασίλισσα" να κατέβει για υποψήφια δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023 προφανώς μπέρδεψε τις Queens με αυτές γνωστής συλλογικότητας και ίσως παράκουσε πως κάποια επιθυμεί να ασχοληθεί και με τα κοινά ως επικεφαλής παράταξης! 

  • Τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά μας μετέφερε και σας μεταφέρουμε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιάννης Αναγνώστου που παρακολουθεί τα της πόλης μας με ενδιαφέρον και φυσικά είναι περισσότερο ενεργός από όσους θεωρούν πως ενεργός είσαι μόνο εάν έχεις ένα τσούρμο φασίστες στο πλευρό σου! 

  • Μπράβο και πάλι στην ΛΑΝΑΣΣΑ για τις προσφορές της και για την επιτυχημένη χθεσινή της εκδήλωση στο Θέατρο Ηλιούπολης "Μίκης Θεοδωράκης". Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που το παλεύουν με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια. 

  • Ο καθένας ψωνίζει για τις γιορτές από όπου τον συμφέρει και κυρίως από όπου αντέχει το πορτοφόλι του. Ως μέσο δεν θα υποπέσουμε ΠΟΤΕ σε ψεύτικους πατριωτισμούς , τοπικισμούς και γενικά σε φασισμούς! 

  • Κάποιοι που "αποκαθηλώθηκαν" από τα ρεπορτάζ των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου  βγήκαν στο διαδίκτυο για να διατρανώσουν την πεποίθησή τους πως κάποιος εξοντώνεται ΗΘΙΚΑ όταν  του παίζεις ένα αληθινό βίντεο που αφορά χρήση ναρκωτικών από ανήλικη με την οποία ο star συνευρίσκεται ερωτικά και τρέχει μετά να μαζέψει και τις δεκάδες άλλες που τα "πήραν" και σιώπησαν! Επειδή ο νόμος για τα δεδομένα θα αλλάξει όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην Ε.Ε και αυτό είναι κάτι καλό που έφερε η πανδημία ας αναμένουν όσοι διαδικτυακά κράζουν τον "Ζούγκλα" όπως τον αποκαλούν  να μάθουν οι πολλοί  ποιοι ακριβώς τον μέμφονται και κυρίως γιατί. 

  • Προσωπικό δεδομένο έκρινε ο εισαγγελέας βίντεο που αναπαριστά βιασμό ανηλίκου σε κινητό πολίτη! Η απίστευτη καταγγελία γυναίκας και η περιπέτειά της για την καταγγελία που έκανε εναντίον του πρώην συντρόφου της δεν έτυχε κανενός ενδιαφέροντος από πλευράς Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως δεν έτυχαν ενδιαφέροντος οι ψίθυροι για το ορφανοτροφείο πριν το πάρει πάνω της η Δόμνα Μηχαηλίδου και πάει σε Εισαγγελέα που να βλέπει και να ακούει! 

  • Γυναίκες εργαζόμενες ορφανοτροφείου ΚΡΑΤΙΚΟΥ έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ και τα παρακολουθούσαν! Και αυτό το απόστημα το έσπασε η Δόμνα σε πείσμα όλων όσων εξακολουθούν και κρίνουν με επιφανειακά κριτήρια και γράφουν κακιούλες αφού αντιπολίτευση δεν ξέρουν και δεν έχουν επιχειρήματα για να κάνουν. Θα φρίξετε όταν αποκαλυφθεί πως στο κολαστήριο - ορφανοτροφείο που χρηματοδοτούσε το ΚΡΑΤΟΣ εκτός από σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων είχαμε και πολλές παράνομες ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: