ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Ευσταθίου: Ως εδώ και μην παρέκει με την προπαγάνδα!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Τάσος Ευσταθίου: Ως εδώ και μην παρέκει με την προπαγάνδα!



Το γνωστό μεροληπτικό blog που πρόσκεινται σε επικεφαλής παράταξης, δημοσίευσε άλλο ένα προπαγανδιστικό κείμενο γεμάτο λάσπες και συκοφαντίες.
Διαδίδοντας fake news, το συγκεκριμένο δημοσίευμα σκοπίμως εσφαλμένα αναφέρει πως ο επικεφαλής και η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» πήγαν απροετοίμαστοι στη συζήτηση του προϋπολογισμού, ισχυριζόμενο μάλιστα πως χρησιμοποιήθηκαν οι περσινές σημειώσεις.

Αυτό που ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης Τάσος Ευσταθίου στο δημοτικό συμβούλιο είναι το εξής: «Κοιτάζοντας τις περσινές μου σημειώσεις, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν έχετε φέρει απολύτως τίποτα καινούριο για την πόλη. Είστε μια διοίκηση χωρίς όραμα».

Είναι ανεπίτρεπτο κάποιοι εντεταλμένοι λασπολόγοι να δηλητηριάζουν τον δημόσιο διάλογο με αισχίστου είδους προπαγάνδα, εξυπηρετώντας ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 
Γραφείο Τύπου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν παρακολουθούμε πλέον το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αφού το κοινό τους είναι συγκεκριμένο και βαριόμαστε να εξηγούμε στους "ψεκασμένους" που το ακολουθούν ακόμα και τα αυτονόητα. Από την πλευρά της μια δημοτική παράταξη έχει υποχρέωση να εκδίδει δελτία τύπου όταν θεωρεί πως θίγεται ή πως "στοχοποιείται" από ιστολόγια που διαχειρίζονται πρώην υποψήφιοί τους. 

Και οι κρίνοντες φυσικά κρίνονται έτσι επιβάλλει η Αστική μας Δημοκρατία εάν και αυτά θεωρούμε είναι ψιλά γράμματα για αντιμνημονιακούς και αντιεμβολιαστές με τους οποίους έχει γεμίσει η πόλη. Και έχει γεμίσει ΓΙΑΤΙ οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ μας παρατάξεις θέλουν να τα έχουν καλά με όλους κάτι που δεν είναι εφικτό να συμβεί . Επειδή δεν παρακολουθήσαμε το δημοτικό συμβούλιο δεν παίρνουμε και θέση άλλωστε ο προϋπολογισμός πέρασε και οι πολίτες στις κάλπες του 2023 θα κρίνουν με βάση τις επιλογές που έχουν και όχι με το ΤΕΛΕΙΟ ή το ΙΔΕΑΤΟ. Η δική μας άποψη είναι πως τα ιστολόγια πρέπει να ασχολούνται με την ΟΥΣΙΑ και να παίρνουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση αντί να προσπαθούν να αναζητούν παραπολιτικά από παρατάξεις που στα  περισσότερα και στα βασικότερα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ατυχώς για εμάς που έχουμε την δική μας διαφορετική ατζέντα. Μη τα θυμίζουμε πάλι άλλωστε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ πως πρέπει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ να γίνει με το "ζόρι" ΔΗΜΟΤΙΚΗ θα παίζεται για πολλά χρόνια ακόμα όμως παίχθηκε με τους ίδιους πρωταγωνιστές και ο ΜΥΘΟΣ  μιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας για να χτίσουν οι κομμουνιστές της πόλης πολιτικές καριέρες και να βρεθούν χωρίς όραμα επί 12 έτη στο τιμόνι του δήμου. Δυστυχώς η από εδώ πλευρά εξακολουθεί και θεωρεί την πόλη μας ΑΡΙΣΤΕΡΗ την στιγμή που δεκάδες πλέον συνδημότες μας έχουν "ξεφύγει" και έχουν περάσει την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ που διαχωρίζει του φιλελεύθερους δεξιούς με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που βλέπουν τους πρόσφυγες ή τους αλλοδαπούς ως πιθήκια! 

Γιατί άλλο να λες πως η χώρα μας έχει δημογραφικό πρόβλημα και άλλο να βλέπεις παντού εχθρούς την ώρα που ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας θα ήταν να επιλέξει να κλειστεί στο "καβούκι" της και να γίνει ένα κράτος - παρίας όπως π.χ η Βόρεια Κορέα. Για αυτά τα τοπικά ΜΜΕ δεν στεναχωρούν τους φασίστες αναγνώστες τους αλλά ασχολούνται με έναν μετριοπαθή πολιτικό όπως ο Τάσος Ευσταθίου που πληρώνει την αναποφασιστικότητα του να στεναχωρήσει κάποιους για να αποκτήσει κάποιους άλλους. 

Όλοι μαζί τελικά δεν μπορούμε να πάμε θα το καταλάβουν καλά και όσοι έφυγαν για να συγχρωτιστούν με διοικήσεις που αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στον καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ και το επίσης καταστροφικό ΚΙΝΑΛ που αποτελεί συνέχεια μιας παράταξης που κατέστρεψε την χώρα! 

Τέλος και επειδή η ένωση των κεντροδεξιών πρέπει να είναι το ζητούμενο δεν θεωρούμε καλή συγκυρία τέτοια ευτελή "χτυπήματα" που δεν αφορούν βέβαια και κανέναν αφού σημασία έχει το ΛΕΥΚΟ το ΠΑΡΩΝ , το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ σε έναν προϋπολογισμό και όχι φυσικά ιστορίες για αγρίους . Και το ΟΧΙ σε έναν προϋπολογισμό αφορά και τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων αφού το 80% της κρατικής χρηματοδότησης πάει σε μισθούς και συντήρηση δομών του δήμου και το υπόλοιπο ό,τι απομείνει σε έργα ανάπτυξης ή για να ακριβολογούμε σε έργα βιτρίνας γιατί μεγάλα έργα σε αυτή την πόλη δεν θα δούμε..... 

Ο Άγγελος Κάνδηλας επηρεασμένος από τους αριστερούς συνοδοιπόρους του ακολουθεί μια συνταγή που μόνο καλό θα αποφέρει στην πρώην παράταξή του αφού προφανέστατα και ΟΥΔΕΙΣ συνδημότης μας θεωρεί ΦΩΣΤΗΡΑ τον επικεφαλή που στηρίζει πλέον ο κος Κάνδηλας και εάν ήταν να ψηφίσει με βάση γνώσεις ή συμπεριφορά η πλάστιγγα δεν ωφελεί όσους γράφουν την πόλη μας με κεφαλαίο π επειδή μάλλον νιώθουν ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: