ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το κοινωνικό μήνυμα του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Κόκλα

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Το κοινωνικό μήνυμα του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Κόκλα

 


Μπορεί να είμαστε μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα αλλά ο δραστήριος Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας δεν ξεχνάει να ανεβάζει τα κοινωνικά του μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κινείται σε κάθε γωνιά της πόλης μας ακούγοντας τα αιτήματα των συνδημοτών μας. 

Δραστήριος και δημιουργικός με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας δεν έχει διστάσει να δυσαρεστήσει όσους επιθυμούν να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την πόλη. 

Δεν ξέρουμε βέβαια εάν ένας Αντιδήμαρχος είναι αρκετός για να αλλάξει τα χρόνια κακώς κείμενα μιας πόλης της οποίας οι ΔΗΜΟΤΕΣ εξακολουθούν να ζουν με ΜΥΘΟΥΣ και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πάντως εμείς θεωρούμε πως ο Παναγιώτης Κόκλας  το παλεύει προς την σωστή κατεύθυνση και έχει το θάρρος της γνώμης του ΔΗΜΟΣΙΑ κάτι που εκτιμούμε ακόμα και όταν διαφωνούμε μαζί του. 

Του ευχόμαστε και από εδώ να συνεχίσει έτσι δημιουργικά να κάνεις ΡΗΞΕΙΣ και να καταφέρνει το κάτι εκεί που οι προηγούμενοι πανηγύριζαν για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. 

Όσο για την προβολή των δράσεων του και για την κριτική που έχει κατά καιρούς δεχθεί να τονίσουμε στους ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ πως για να προβάλεις πρέπει και να δρας κάτι που έχει αποδείξει ο Αντιδήμαρχος σε πείσμα ακόμα και ημών των ιδίων που δεν περιμέναμε τον Κόκλα τόσο καλό στην πρώτη του θητεία στο δημοτικό συμβούλιο και βέβαια ουδείς φαντάζονταν το μακρινό 2019 πως θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια διοίκηση που ήρθε υποσχόμενοι πολλά και που "σώζεται" κατά την δική μας άποψη βέβαια από προσθήκες σαν του Παναγιώτη και μερικών ακόμα από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". 

Έχει δύο χρόνια ακόμα να ανεβάσει στροφές και σε κάθε περίπτωση επειδή μας ρωτάτε εμείς έχουμε την δική μας ατζέντα στα βασικά θέματα για την πόλη μας , τις δικές μας απόψεις για θέματα όπως οι ιδιωτικοποιήσεις και το ΜΗΝΥΜΑ μας θα είναι όπως πάντα ξεκάθαρο και στις κάλπες του 2023. 

Εμείς προφανέστατα και δεν θα αναμένουμε να χρεοκοπήσει και πάλι η χώρα για να ΓΙΝΟΥΝ εξ ανάγκης όλες οι μεταρρυθμίσεις που έχουν υλοποιηθεί εδώ και δεκαετίες σε κράτη πρότυπα του δυτικού κόσμου όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία. 

Εδώ αναμένουμε ακόμα πότε θα ιδιωτικοποιηθούν δομές όπως η καθαριότητα και το πράσινο και θεωρούμε επιτυχία που με 40.000.000 ευρώ τον χρόνο ο δήμος μας έχει αυτή την εικόνα. 

Η εικόνα δεν άλλαξε και όταν ξοδεύαμε 80.000.000 ευρώ τον χρόνο και δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ όσο το 80% του ετήσιου προϋπολογισμού πάει σε μισθούς και συντήρηση δομών που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. 

Όσον αφορά την καθαριότητα και τα επόμενα δύο χρόνια θα απασχολεί τους δημότες μας αφού και οι ίδιοι δεν έχουν το θάρρος να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ και να ζητήσουν την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής. 

Για το θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας που μετά από 40 χρόνια αγώνων που έστειλαν τα ΑΚΙΝΗΤΑ Νάστου στην ΕΤΑΔ και τώρα ξεκινάει το νέο παραμύθι για να δοθούν στο δήμο μας που τάχα τα δικαιείται λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε αφού για εμάς τα ακίνητα αυτά ΠΟΤΕ δεν ανήκαν στον δήμο μας και φυσικά δεν υπάρχουν νέα ¨"λαϊκά δικαστήρια" για να δικαιώσουν εκ νέου τους καταπατητές με τις γραβάτες! 

Οι δήμοι που "αδικούνται" μπορεί να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη που άλλωστε ποδηγετήθηκε για να υφαρπάξει ιδιωτική περιουσία και να την δώσει σε ένα Κράτος που δικαίως χρεοκόπησε αφού είχε μάθει τους πάντες να κλέβουν! 

Εκκλησία , εφοπλιστές όπως ο Βαρδής Βαρδινογιάννης αλλά και απλοί πολίτες κατέχουν περιουσίες με συμβόλαια ακριβώς ίδια όπως αυτά που είχε η οικογένεια Νάστου αλλά εδώ ακόμα και σήμερα ηρωοποιούμε όσους το μόνο που τους χωρίζει από τον "Ρουβίκωνα" είναι οι αγαθές προθέσεις. 

Γιατί ο "Ρουβίκωνας" δεν πάει για τα χρήματα όπως πήγαν όλες και όλοι αυτοί που επί μισό αιώνα διοικούν τον δήμο μας πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Αναμένουμε να γίνει επιτέλους και δημοτικό συμβούλιο για τις αποφάσεις που ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ιδιοκτήτες ακινήτων που ΚΑΤΑΠΑΤΑ ακόμα ο δήμος μας και ελπίζουμε σύντομα η ΕΤΑΔ να πουλήσει τα ακίνητα σε ιδιώτες για να μην έχουν και αυταπάτες όσοι ακόμα θεωρούν πως είναι σε θέση να οδηγήσουν εκ νέου την πατρίδα μας ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: