ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βανδάλισαν την φάτνη στα Αστυνομικά Ηλιούπολης!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Βανδάλισαν την φάτνη στα Αστυνομικά Ηλιούπολης!

 


Την είδηση "αλιεύσαμε" από την ομάδα στο facebook Ηλιούπολη - ilioupoli του συνδημότη μας Δημήτρη Ανδρικόπουλου ο οποίος μας πληροφόρησε για τον βανδαλισμό. 

Σύμφωνα με όσα γράφει την φωτογραφία που αποτυπώνει τις πράξεις ανεγκέφαλων έστειλε ο πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας κος Άγγελος Δημητρόπουλος. ΄

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία αφού η ΑΝΟΜΙΑ θα συνεχίσει να "βασιλεύει" όταν οι νόμοι είναι χάδια για τους παραβάτες. 

Οι δράστες της επίθεσης σε ένα σύμβολο του Χριστιανισμού θα παραμείνουν άγνωστοι αφού το ΚΑΜΕΡΕΣ παντού που για εμάς είναι και η μοναδική λύση δεν βρίσκει ευήκοα ώτα σε ΚΑΜΙΑ από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης που δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν όσους έχουν παραβατική συμπεριφορά. 

Η Πολιτεία οφείλει να αφήσει στην άκρη ιδεοληψίες του παρελθόντος και να "θωρακίσει" την χώρα με σύγχρονα συστήματα συλλογής πληροφοριών από τα οποία δεν έχουν να φοβηθούν ΤΙΠΟΤΑ όσοι δεν σπάνε για χαβαλέ φάτνες Χριστουγέννων , δεν εγκαταλείπουν αβοήθητα τα θύματα τροχαίων και κυρίως δεν σπάνε βιτρίνες γραφείων πολιτικών κομμάτων επειδή δεν συμφωνούν με την πολιτική τους. 

Από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα εμείς ως τοπικό ΜΜΕ αναμένουμε απλώς να το αγνοήσει η κεντρική διοίκηση και να προχωρήσει στον σχεδιασμό της σε ομάδες που δεν θα έχουν μόνιμη έδρα σε μια πόλη και που θα δημιουργούν για τον λόγο αυτό "εξαρτήσεις" με την τοπική παραβατικότητα. 

Και στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα είδαμε διοικητές αστυνομικών τμημάτων να κατηγορούνται για ειδεχθή αδικήματα για τα οποία οι τοπικές κοινωνίες δεν έπεσαν από τα σύννεφα όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Άλλωστε η τελευταία μεγάλη επιτυχία και οι συλλήψεις συμμορίας αστυνομικών που εξέδιδαν πλαστές ελληνικές ταυτότητες σε ποινικούς αλλοδαπούς έγινε μετά από καταγγελία πρώην υπαλλήλου της ΕΥΠ που προσκόμισε στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό για την εγκληματική δράση του διοικητή ενός αστυνομικού τμήματος της Αττικής για τον οποίο υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες από πολίτες. 

Λέμε λοιπόν κάθετα ΟΧΙ στην ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού τμήματος με προσωπικό και την ενίσχυση ομάδων της ΕΛ.ΑΣ που αποδεδειγμένα έχουν αποτελεσματικότητα στην πάταξη της εγκληματικότητας. 

Με την πιο έντονη παρουσία ΟΠΚΕ στους δήμους της Αττικής πολλά εγκλήματα θα είχαν αποτραπεί αλλά η πολιτική ηγεσία που τώρα κατάλαβε και ενισχύει την ΕΥΠ δεν κατανοεί πως έρχεται τσουνάμι λόγω της οικονομικής κρίσης που είναι μπροστά μας. 

Ο δήμος προφανέστατα και οφείλει να ξανασκεφτεί την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στα κεντρικά τουλάχιστον σημεία της πόλης αφού προφανέστατα και δεν μπορεί να υπάρχουν αστυνομικοί παντού για να αποτρέπουν τους χιλιάδες πλέον που ασχολούνται με έκνομες ενέργειες και που δρουν ακόμα και μέρα μεσημέρι αφού δυστυχώς η φτώχεια είναι πάντα κακός σύμβουλος κυρίως όταν η Πολιτεία δεν έχει παρά τον υπερβολικό αριθμό αστυνομικών που έχει η χώρα κατανοήσει πως χρειάζεται διαφορετική επιλογή και άλλη εκπαίδευση σε όσους αφιερώνουν την ζωή τους υπηρετώντας τον Νόμο! 

Το κυριότερο που πρέπει να δει είναι πως δεν μπορείς να βάλεις τον ΛΥΚΟ να φυλάει τα πρόβατα! 

Στην πόλη μας την διετία 2016-2018 κλιμάκιο της ΕΥΠ είχε κάνει σπουδαία δουλειά και είχε αναδείξει τα κακώς κείμενα στον χώρο της ΕΛ.ΑΣ σε μια υπόθεση που από τότε και ενώ έχουν περάσει κοντά στα τέσσερα χρόνια σέρνεται στα δικαστήρια και δεν έχει εκδικαστεί ούτε σε πρώτο βαθμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: