ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας Καλή Χρονιά για όλες και όλους που δεν πιστεύουν σε ΜΥΘΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ δεν προσκυνάνε ΔΟΓΜΑΤΑ και δεν πιστεύουν σε "Μεσσίες"

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Η δική μας Καλή Χρονιά για όλες και όλους που δεν πιστεύουν σε ΜΥΘΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ δεν προσκυνάνε ΔΟΓΜΑΤΑ και δεν πιστεύουν σε "Μεσσίες"

Μπαίνουμε σε μερικές ώρες στο 10 χρόνο λειτουργίας αυτού του ιστολογίου κάτι που φάνταζε το 2013 που το ξεκίνησε πολύ μακρινό. 

Δεν έχουμε η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι και πολλούς να ευχαριστήσουμε για την υλική και ηθική στήριξη που χρειάζεται ένα τοπικό ΜΜΕ για να αλλάξει ό,τι μας πληγώνει και όχι απλώς για να συμπληρώσει τον κατάλογο! 

Για εμάς ήταν σχετικά εύκολο να μεταφέρουμε την δημοσιογραφική εμπειρία μας κυρίως από τις καταγγελτικές εκπομπές που μας άρεσαν σε μια πόλη όπου όλοι συμφωνούσαν στα "αυτονόητα". 

Και αυτά ήταν και δυστυχώς για τους πολλούς παραμένουν η "ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ" όσων ακολούθησαν την λάθος κατά την ταπεινή μας άποψη πεπατημένη που υιοθετούσε ΧΩΡΙΣ άλλη ΦΩΝΗ την λογική του ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ. 

Την "Σοβιετία" χωρίς εισαγωγικά για 12 έτη όπου ο δήμος μας με την θέληση των πολλών βρέθηκε στα χέρια ενός κομμουνιστή δημάρχου που μας άφησε ως "κληρονομιά" ένα σωρό ακίνητα που ανήκαν σε ιδιώτη και πλέον ανήκουν στην ΕΤΑΔ! 

Από μια άποψη χωρίς να ήταν αυτή η πρόθεσή του αφού ως κομμουνιστής πίστευε σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ πάλεψε για να κάνει πλουσιότερους "επενδυτές" made in China! 

Παλέψαμε και παλεύουμε νοοτροπίες που διατηρούν "φαλακρά βουνά" και εγκαταλειμμένα πάρκα του "πατερούλη", ιδεοληψίες που ενοχοποιούν την επιχειρηματική δραστηριότητα και φανατικούς που βλέπουν "Μεσσίες" στα πρόσωπα στυγνών δικτατόρων. 

Η "βοήθειά" μας από τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ είναι η "φιλοξενία" συνεντεύξεων από όσους φαντάζονται "φασιστικές επιθέσεις" και συγχρωτίζονται με όσους αποκαλούν τους πρόσφυγες πιθήκια δικαιώνοντας απόλυτα την θεωρία των δύο άκρων. 

Γιατί τι έχουν να χωρίσουν οι υμνητές του Παπαδόπουλου και του Μεταξά με αυτούς του Λένιν και του Στάλιν; 

Τίποτα εκτός από το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους. Έτσι και "εκπαιδεύοντας" ένα αναγνωστικό κοινό να αναπολεί Βασιλεύουσες , να πιστεύει σε "θαύματα" και να ακούει ιερείς να υβρίζουν εκλεγμένους αντιπροσώπους το μέλλον της πόλης δεν αλλάζει εάν δεν μπει μια ΤΑΞΗ και ένα φρένο σε όσους θέλουν τάχα να πολεμήσουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ σιωπώντας για κάθε είδους έγκλημα! 

Και "εγκληματίες" η πόλη είχε και θα έχει πολλούς όσο αμφισβητεί την κοινή λογική που δεν πιστεύει σε θαύματα ούτε σε κοινωνίες αγγέλων. 

Κάποιοι λοιπόν θα συνεχίσουν να πέφτουν από τα σύννεφα κάθε φορά που ΑΥΤΟ που είναι εμφανή και σε μαθητή δημοτικού σχολείου αποκαλύπτεται με "ανορθόδοξες" κατά αυτούς μεθόδους αλλά και τις μόνες που αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Το τοπικό αυτό ΜΜΕ δεν ήρθε για να σώσει κανέναν ούτε για να σας βοηθήσει να πάτε σε έναν "παράδεισο" που μπορεί και να μην υπάρχει. 

Ήρθε απλώς και μόνο για να αντιπαλέψει με ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ,ΜΥΘΟΥΣ και ιδεοληψίες που αμφισβητούν τον ίδιο τον καπιταλισμό και θέλουν έναν δυτικό κόσμο μακριά από όσα τον έκαναν ΚΥΡΙΑΡΧΟ. 

Για εμάς είναι πολύ βαρετό να ακούμε νουθεσίες από όσους πολέμησαν και πολεμούν κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία και που τρέχουν τώρα έντρομοι να αντιμετωπίσουν το ορατό ενδεχόμενο να περνάνε χιλιάδες από την πόλη μας για να πάνε στο ΚΑΖΙΝΟ του Ελληνικού! 

Είναι όλες και όλοι αυτοί που δεν θέλουν καζίνο με το επιχείρημα πως καταστρέφονται οικογένειες κ.ο.κ την ώρα που ο τζόγος κυριαρχεί όπου υπάρχει ΦΤΩΧΕΙΑ . 

Γιατί ο ατελής άνθρωπος θέλει να ζήσει το αμερικανικό του όνειρο και αυτό δεν μπορεί να συμβεί με το 500αρικο του μισθού του στον ιδιωτικό τομέα , ούτε βέβαια με τα περισσότερα του ΜΟΝΙΜΟΥ δημοσίου υπαλλήλου ή την κουτσουρεμένη σύνταξη. 

Σε κάθε περίπτωση η πόλη μας θα μπορούσε να είχε χρόνια προνοήσει τι πόλη ήθελε να είναι και επέλεξε να είναι μια πόλη όπου οι τάχα φιλήσυχοι δημότες της θα μένουν σε ένα προάστιο που δεν γουστάρει τίποτα άλλο παρά την Σοβιετία! 

Αυτή που κατέρρευσε στα περισσότερα πρώην κράτη του "υπαρκτού σοσιαλισμού" και που προσκύνησε την Coca - Cola και τα McDonald's απογοητεύοντας όσους θεωρούν ακόμα και σήμερα πως μπορεί να συγκριθεί ένα Lada με μια Ferrari! 

Σε κάθε περίπτωση από εμάς δεν θα ακούσετε ποτέ πως φταίνε οι διοικούντες για την στασιμότητα της πόλης αλλά η πλειοψηφία των δημοτών που δεν χρειάζεται να είσαι Αϊστάϊν για να καταλάβεις πως εάν ήθελαν κάτι άλλο θα πίεζαν με την ΨΗΦΟ τους για να γίνει. 

Άλλωστε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν κατέβει κατά καιρούς, και όσοι πρότειναν να γίνουμε "Αμερική" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ,  αλλά προτιμήσαμε και θα προτιμάτε  για καμία πενταετία ακόμα να μείνουμε Βαλκάνιοι. 

Τώρα που αλλάζουν και αυτοί ευελπιστούμε να τους "ακολουθήσουμε" αφού για όσους ταξιδεύουν σε κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ έχουν δει με τα μάτια τους πως έχουν γίνει πιο "Αμερικανάκια" από όλους τους τζάμπα μάγκες της εγχώριας Αριστεράς που φορώντας τζιν , πίνοντας κόκα και βλέποντας ταινίες του Χόλυγουντ προσπαθούν να σας πείσουν πως η "ξανθή" Φυλή θα μας σώσει και θα πάρει την Πόλη για να την δώσει εκεί που πραγματικά ανήκει! 

Αφού ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς που εξακολουθείτε και πιστεύετε πως ο καπιταλισμός είναι καλύτερος από τις Σοβιετίες να σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ πως θα σας είχαμε εδώ και καιρό εγκαταλείψει τουλάχιστον με καθημερινές αναρτήσεις ,  εάν το ΧΘΕΣ δεν επέλεγε να μας επιτεθεί με τα ΑΣΤΕΙΑ επιχειρήματά του. 

Για όσους τέλος ενοχλούνται που δεν είμαστε "κόσμιοι" να τους τονίσουμε για πολλοστή φορά πως δεν μπορούμε να είμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ αποκαλώντας ηθικές κυρίες τις εταίρες , σεβάσμιους ιερείς τις "Συκιές" ,και πολιτικούς με όραμα όσους αναπολούν να μιμηθούν τα έργα και τις ημέρες του Στάλιν , του Παπαδόπουλου , του Χότζα ή του Κιμ της Βόρειας Κορέας! 

Επίσης μας είναι δύσκολο να θεωρήσουμε τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους το μέλλον αυτής της πόλης! 

Επίσης δεν είμαστε τυφλοί για να μην βλέπουμε πως ο διάλογος με ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν οδηγεί κάπου και πως οι "ψεκασμένοι" θα αρχίσουν και πάλι να ουρλιάζουν που δεν έχουμε μονοκλωνικά για να σώσουμε τους διασωληνωμένους που διασωληνώθηκαν επειδή πίστεψαν πούστηδες και πουτάνες που ήθελαν μετά την αντιμνημονιακή τους καριέρα να χτίσουν και αυτή του "αντιεμβολιαστή" όχι τάχα επειδή δεν πιστεύουν στην επιστήμη αλλά επειδή μάχονται για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ έχοντας για πρότυπά τους Παπαδόπουλους , Μεταξάδες, Στάλιν, Μαδούρο , Κάστρο και γενικά το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ που στα μάτια τους φαντάζει κάτι το μαγικό!

Τέλος είναι πέντε - έξι οικογένειες της πόλης που έχουν στηρίξει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ για να σπαταλάει την ώρα του εκφράζοντας το διαφορετικό και το έπραξαν από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ τους αφού δεν είχαν και δεν έχουν πολιτικές βλέψεις. 

Το κάνουν επειδή εκδιώχθηκαν και ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα από μερικούς πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους και χαίρονται κάθε φορά που ένας ή περισσότεροι από αυτούς μένουν εκτός δημοτικού συμβουλίου! 

Ξέρουν πολλά για την πόλη γιατί ζουν εδώ από το 1953 και θέλουν τα παιδιά τους όταν γυρίσουν κάποια από αυτά από την ξενιτιά να μην αντιμετωπιστούν όπως αντιμετωπίστηκαν οι ίδιοι όταν έκαναν το λάθος και έμειναν εδώ για να παλέψουν με τον ανορθολογισμό και τις ιδεοληψίες. 

Γνωρίζουν λοιπόν πολύ καλά πως δύσκολα θα "επιβιώναμε" και χαίρονται που είμαστε ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΙ έχοντας ζήσει την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ένα σωρό άλλες παραβατικές καταστάσεις για τις οποίες ΟΥΔΕΙΣ από τους σημερινούς "διώχτες" της διαφθοράς εντός ή εκτός εισαγωγικών ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ εάν δεν συμμετείχε κιόλας σε αυτό το "πάρτι" που η οικονομική κρίση έχει σχεδόν σταματήσει. Και το σταμάτησε με ΒΙΑΙΟ τρόπο και μπόλικο ΑΙΜΑ για το οποίο καμία από τις δημόσιες αρχές δεν ενδιαφέρεται να εξιχνιάσει ΑΦΟΥ το αντιμετωπίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ως ένας ποινικός λιγότερος σε ένα γαϊτανάκι που δείχνει να μην έχει ΤΕΛΟΣ. 

Καλή Χρονιά με λιγότερο κράτος , περισσότερη και καλύτερης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Δημοκρατία και κυρίως ΥΓΕΙΑ αφού χωρίς αυτή δεν μπορούμε να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο.  

ΥΓ: Ο λόγος που δεν αναφέρουμε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ τις τέσσερις - πέντε οικογένειες που μας στηρίζουν είναι πως οι ίδιοι όπως χαρακτηριστικά μας λένε δεν θέλουν να μπλέξουν με σταλινικά και ακροδεξιά ΚΤΗΝΗ που όχι μόνο κατέστρεψαν για δεκαετίες την πορεία της πόλης προς την ΑΝΑΠΤΥΞΗ αλλά οδήγησαν και οδηγούν δεκάδες συνδημότες να αναζητούν την ΤΥΧΗ τους μακριά από την αγαπημένη τους πόλη.

ΥΓ2: Δεν ξέρουμε εάν ένας Σταύρος θα "σώσει" την πόλη , αυτό που με βεβαιότητα γνωρίζουμε είναι πως ένας Σταύρος έχει οδηγήσει αρκετούς από τους συνδημότες μας  στον να μην έχουν αυταπάτες και έχει βάλει κάθε λογής φασίστα στη θέση του. Η πόλη μας δεν είναι πρωτεύουσα μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας όσο και εάν κάποιοι θεωρούν πως οι δολοπλοκίες του Βυζαντίου δεν έχουν θέση σε έναν κόσμο που δεν θα γυρίσει στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: