ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ......

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ......



  • Δεν γνωρίζουμε καμία κεντροδεξιά της πόλης μας που να επιθυμεί να κατέβει υποψήφια για δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023 και για τον λόγο αυτό νιώσαμε έκπληξη με το παραπολιτικό σχόλιο της εφημερίδας "Ηλιοτυπία". Και βέβαια ψεύτικες "βασίλισσες" μπορεί να κυκλοφορούν εκατοντάδες σε μια πόλη γεμάτοι συλλογικότητες που χρήσουν "βασίλισσες" και οσονούπω "βασιλιάδες" όσους τους εξυπηρετούν στα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Φυσικά και το ρεπορτάζ της εφημερίδας θα επιβεβαιωθεί ή όχι σε δύο χρόνια έως τότε ας νιώσουν και κάποιες "βασίλισσες" σε μια πόλη που ζει με ΜΥΘΟΥΣ και παραμύθια

  • Η πόλη δεν είναι αριστερή και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών από το 1974 έως και σήμερα. Απλώς τα τοπικά στελέχη ακολουθούν διαχρονικά την λάθος συνταγή δημιουργώντας δημοτικές παρατάξεις που αποκλείουν ικανούς που καταφεύγουν σε θεωρητικά κεντροαριστερές για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Ακόμα και αντιδήμαρχοι έχουν γίνει σε κεντροαριστερές παρατάξεις συνδημότες μας που ψηφίζουν ΝΔ και πρώην αντιδήμαρχος της πόλης είναι πλέον Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής στο πλευρό του κ. Πατούλη. Μην ακούμε τώρα εν έτει 2021 το γνωστό παραμύθι για αριστερή πόλη την στιγμή που κάποτε εδώ έπαιρνε 49% ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας και που ακόμη και σήμερα κάποιοι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ τον επικαλούνται ως παράδειγμα προς μίμηση ενώ ήταν και θα παραμένει για ΠΑΝΤΑ παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ όσους ύμνους και εάν πουν για αυτό όσοι είναι οι κύριοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τα 7 χρόνια χαμένα και την Εθνική τραγωδία στην Κύπρο. 

  • Μπορείτε να διαβάσετε στην εφημερίδα "Ηλιοτυπία" κάνοντας κλικ εδώ  μια δημοσκόπηση για τα δύο πρώτα χρόνια της νέας διοίκησης και τι πιστεύουν οι δημότες που συμμετείχαν για το που πάμε. Η δημοσκόπηση αυτή είναι της GPO από την οποία θεωρητικά έχει αποχωρήσει ο πρώην υπουργός  Τάκης Θεοδωρικάκος και σύμφωνα με αυτή ένα 34,7% των δημοτών μας χαρακτηρίζει μάλλον θετικά την νέα διοίκηση ενώ υπάρχει και ένα 18,9% που δεν έχει ενδοιασμούς πως ήταν μια θετική για τον δήμο περίοδο. Από το 16% δηλαδή η παράταξη του δημάρχου σκαρφάλωσε παρά την πανδημία στο 18% και τα δύο επόμενα χρόνια εάν καταφέρει να σκαρφαλώσει σε ένα 20- 30% όλοι κατανοούν πως πρέπει να ενωθούν όλοι οι άλλοι για να κερδίσουν τον δήμο. Πόσο εφικτό είναι αυτό όταν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης είναι πλήρως απομονωμένες από αυτό που χονδρικά ονομάζουμε νοικοκυραίους και δεν έχουν πραγματοποιήσει ούτε καν ένα συνέδριο για να δουν τις δυνάμεις τους είναι κάτι που εμείς τουλάχιστον από εδώ το επισημαίνουμε. Με απολειφάδια της χούντας και ανοίγματα σε μη νοικοκυραίους προφανέστατα και εκατοντάδες δεξιοί και αυτή την φορά θα παραμείνουν απλοί θεατές του δεύτερου γύρου! 

  • Το παραμύθι της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ είναι αυτό που κρατάει την κεντροδεξιά της πόλης μας μακριά από θέσεις ευθύνης και κάποιοι αποχωρούν επειδή δεν τους άφησαν να υμνήσουν για ακόμη μια φορά τον άνθρωπο που κατέστρεψε για πάντα την πόλη μας και δεν είναι άλλος από τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή που επέλεξε την ΡΗΞΗ με την κοινή λογική διεκδικώντας πράγματα που ουδέποτε μας ανήκαν ως δήμο και δεν θα μας ανήκουν ΠΟΤΕ και στο μέλλον. Αντί να δοξάζετε λοιπόν όσους μας κατέστρεψαν καιρός είναι να αναλογιστείτε που θα ήμασταν σήμερα εάν οι διοικούντες μας δεν είχαν αριστερές ιδεοληψίες. Η μισή πόλη υπηρετούσε τον κόκκινο φασισμό και η άλλη μισή τον ΜΑΥΡΟ και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουμε όλα όσα έχουν οι όμοροι δήμοι μας και στερούμαστε εμείς. Μείναμε με τα "κλεμμένα" που πλέον η Πολιτεία έχει υποχρέωση να αξιοποιήσει αφού εμείς αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Σε λίγα χρόνια θα αναγκαστούμε να δώσουμε σε ιδιώτες τα πάντα λόγω μη συντήρησης από προσωπικό που βλέπει μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. 

  • Δεν φταίει ο Γιάννης Αντζινάς για το χάλι στον τομέα της καθαριότητας με άλλον θα ήμασταν χειρότερα όσο οι δημοτικές παρατάξεις εμμένουν στον δημόσιο - δημοτικό χαρακτήρα της δομής. 

  • Ετοιμάζεται για νέες προσλήψεις αστυνομικών η κυβέρνηση κάτι που θεωρούμε απολύτως λανθασμένη επιλογή. 

  • Η πανδημία θα μας "συντροφεύει" και όλο το 2022 ας το καταλάβουν καλά όσοι δεν εμβολιάζονται δημιουργώντας προβλήματα με την ανοησία που τους διακατέχει. Και βέβαια τα έχουμε κυρίως με "επιστημονικό" προσωπικό που με πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων βγαίνει και μας λέει πως τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και πως το όφελος τους είναι μηδαμινό! 

  • 30 περιπτώσεις είναι δεν είναι στην χώρα μας που αφορούν σοβαρές παρενέργειες που κάποιοι αποδίδουν στα εμβόλια mRNA αλλά οι "ψεκασμένοι" εξακολουθούν να κατηγορούν εμάς τους "μπολιασμένους" όπως μας αποκαλούν ως πρόβατα και θιασώτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Δεν μας λένε που διαφωνούν βέβαια με μια πραγματικότητα που έχει οδηγήσει τον δυτικό κόσμο σε ΕΙΡΗΝΗ και ευημερία για πάνω από 70 χρόνια χωρίς Παγκοσμίους Πολέμους και με ραγδαία ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Κάποιοι μάλλον αγνοούν πως ζούσαμε τις δεκαετίες του 50 του 60 και του 70 και κυρίως αγνοούν πως ζούσαν όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν στο ανατολικό μπλοκ της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και της ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. 

  • Ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης με το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ανακοίνωσε και μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στην Ηλιούπολη έως και τα μέσα Ιανουαρίου. Προφανώς οι υπόλοιποι επικεφαλής παρατάξεων θα μείνουν στα τετριμμένα μηνύματα για χρόνια πολλά και καλά την ώρα που στα διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ αλλά και στην μοναδική εφημερίδα που εκδίδεται ανά τρίμηνο στην πόλη μας παντού βλέπεις φωτογραφίες του δημάρχου! Δεν τους απασχολούσε ποτέ βλέπεις τους κεντροδεξιούς της πόλης η ενασχόληση με τον τοπικό τύπο αλλά την μοναδική φορά που αυτό έγινε είχαμε την ΝΙΚΗ στις εκλογές του 2006 και δήμαρχο τον Γιάννη Αναγνώστου! 
  • Λίγες ευχές θα παίξουμε φέτος ( έχουμε ξεκινήσει ήδη με τις ευχές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και φυσικά το μήνυμα του δημάρχου) αφού άλλωστε εμείς θα επιθυμούσαμε από όσους ασχολούνται με τα κοινά να υιοθετήσουν έστω και ΜΙΑ από τις απόψεις μας στα βασικά θέματα που αφορούν την πόλη παρά να μας εύχονται ΥΓΕΙΑ ,ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε μια πόλη που εάν και εφόσον ολοκληρωθεί η επένδυση στο Ελληνικό θα αποτελεί σημείο διέλευσης και ΟΧΙ προορισμού. 

  • Τέλος να τονίσουμε για πολλοστή φορά πως δεν νοείται κεντροδεξιά παράταξη που να είναι κατά των ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ και των ΣΔΙΤ. Ας το καταλάβουν καλά πριν δουν για ακόμα μια φορά ένα 10% από τους ψηφοφόρους της ΝΔ να ψηφίζουν παρατάξεις που δεν είναι κεντροδεξιές αλλά δεν έχουν και τεράστιες διαφορές από αυτές που ισχυρίζονται πως είναι. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: