ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εκδήλωση Συλλόγου Ένωσης Εικαστικών Λάνασσα υπέρ φορέων καρκινοπαθών (Βίντεο)

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Εκδήλωση Συλλόγου Ένωσης Εικαστικών Λάνασσα υπέρ φορέων καρκινοπαθών (Βίντεο)



22/12/2021 Στο φινάλε της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Συλλόγου Ένωση Εικαστικών Λάνασσα υπερ φορέων καρκινοπαθών σελιδα, με συνδιοργάνωση του Δήμου Ηλιούπολης, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς Και Νήσων και του Διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού International Action ART και την ευγενική προσφορά όλων των συμμετεχόντων στην παρουσίαση του μουσικοποιητικού και χορευτικού δρώμενου "ΟΝΕΙΡΑ/DREAMS", σε ποίηση και μουσική κ. Χλόης Ν. Αμαράντου. Η δράση όλων μας, είναι εθελοντική και φιλανθρωπική.Ευχαριστώ πολύ την Πρόεδρο του Συλλόγου Λάνασσα, κ. Χριστίνα Σ. Λαζαρίδου , για την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω με ποίησή μου και μουσική μου στην εκδήλωση. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως, τον Δήμαρχο του Δήμου Ηλιούπολης, κ. Γεώργιο Χατζιδάκη, ο οποίος μας τίμησε και με την παρουσία του. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς Και Νήσων και του International Action ART κ. Ioannis Maronitis που πάντα συνδράμει για την υλοποίηση του έργου μας. Ευχαριστώ θερμά την ηθοποιό-σκηνοθέτιδα κ. Βαρβαρα Κυριτση που δραματοποίησε ποιήματά μου, τα οποία ερμήνευσε η θεατρική της ομάδα Drama Team και τους ηθοποιούς κ. Βασίλης Βασιλείου, κ. Γιώργο Λάμπρη, κ. Ελένη Κοκκινάκη, κ. Νίνα Βόγκλη


Ευχαριστώ πολύ την ηθοποιό-σκηνοθέτιδα κ. Olga Mourgela ,για την από καρδιάς ανάγνωση, της Χριστουγεννιάτικής μας παρλάτας. Ευχαριστώ θερμά, την κ. Αλίκη Μαυροειδή με την εξαιρετική σχολή χορού Χοροακτις - Σχολή Χορού, Ζωγράφου (Α. Κωστάκη - Α. Μαυροειδή) για τις υπέροχες χορογραφίες βασισμένες στην μουσική μου. Ευχαριστώ πολύ τον Μουσικοσυνθέτη κ. George Polizos για την όμορφη μουσική του επένδυση, στο ποίημά μου "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑ", που ήταν και το φινάλε της εκδήλωσής μας. Ευχαριστώ πολύ την φιλόλογο-ποιήτρια κ. Niki Atzemoglou που προλόγισε την εκδήλωσή μας και όλους εσάς φίλες και φίλοι μας που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: