ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου για το νέο έτος

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Οι ευχές του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου για το νέο έτος

 


Ήδη πολλοί τον αποζητούν. Άλλοι αντελήφθησαν πως δεν ήταν και τόσο "αυταρχικός". Οι περισσότεροι έχουν ήδη καταλάβει πως η "συνταγή" δεν άλλαξε και πως ο προηγούμενος παραμένει καλύτερος διαχειριστής.

Εμείς να του ευχηθούμε και για την αυριανή του ονομαστική εορτή Χρόνια Πολλά γεμάτα Υγεία και Ευτυχία. Για τον ίδιο ήταν καλύτερα που δεν εξελέγη περισσότερος χρόνος με τα αγαπημένα του πρόσωπα και λιγότερες ευθύνες. 

Τα γράφουμε αυτά για κάποιους αφελείς που θεωρούν πως τα πολιτικά πρόσωπα περνούν καλά ενώ η πραγματικότητα είναι πολλή διαφορετική αφού καλούνται να πάρουν αποφάσεις πολλές φορές κόντρα στο ρεύμα με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον. 

Εμείς δεν ασκούμε διοίκηση και γνωρίζουμε πως οι περισσότερες προτάσεις μας σχετικά με τα βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη είναι ακόμα αρκετά αντιδημοφιλείς . 

Και έτσι δεν του καταλογίζουμε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ για τις ίδιες απόψεις που έχει σε θέματα όπως η Δημόσια Περιουσία , οι ιδιωτικοποιήσεις κ.ο.κ με όλους τους άλλους αφού εκλέχθηκε για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ έτσι όπως το νοούν οι πολλοί τον ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα δομών. 

Σε 10 χρόνια από τώρα που θα έχουν ιδιωτικοποιηθεί σχεδόν τα πάντα και που η χώρα θα πάει ΣΙΓΟΥΡΑ προς το καλύτερο οι δικές μας απόψεις δεν θα είναι "αντιδραστικές" αλλά το αυτονόητο. 

Όπως αυτονόητο θα ήταν να είχαμε κάνει όλοι το εμβόλιο μη περιμένοντας κάτι που δεν υπάρχει . Και αυτό που δεν υπάρχει είναι το ΤΕΛΕΙΟ εμβόλιο που δεν θα έχει καμία παρενέργεια και θα καλύπτει απόλυτα από τον ιό. 

Αλλά επειδή είναι μέρα που εθιμοτυπικά ανταλλάσσουμε ευχές σταματάμε εδώ.... 

ΥΓ: Επειδή στην πόλη το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ το ποιος έχει όραμα και ποιος όχι. Εμείς δεν θεωρούμε κανέναν δήμαρχο ή καμία παράταξη που να μην θέλει το καλό της πόλης. Το θέμα είναι πως όλοι ακολουθούν την πεπατημένη και ουδείς επιχειρεί τομές που είναι αντιδημοφιλείς αλλά αποδίδουν αποδεδειγμένα από μια σειρά άλλα κράτη που τις έχουν υιοθετήσει χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: