ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε ο καθιερωμένος φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων αλλά όχι η συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε ο καθιερωμένος φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων αλλά όχι η συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας


Σήμερα οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους Παλαιμάχους να παίξουν ποδόσφαιρο και να τηρήσουν τη παράδοση με τον καθιερωμένο φιλικό, αλλά φρόντισαν να κάνουν μια πράξη αγάπης.
Οι παλαίμαχοι όλων των Σωματείων ποδοσφαίρου της Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας, συγκέντρωσαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της Ηλιούπολης.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το συμβούλιο του συλλόγου παλαιμάχων της Ηλιούπολης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Πούλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος.

Τιμήσαμε με πλακέτες τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και φυσικά την ψυχή των Παλαιμάχων, τον Πρόεδρό τους Γιάννη Στέφα.

Ανταλλάξαμε ευχές για καλά Χριστούγεννα και ανανεώσαμε την ποδοσφαιρική και φιλανθρωπική προσπάθειά μας για το Πάσχα του 2022.

Συνεχίζουμε.....

Θέμης Γιαννόπουλος 
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ 






Δεν υπάρχουν σχόλια: