ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο αντιεμβολιαστικός αγώνας των οπαδών του Δημήτρη Μωραίτη στην πόλη μας οδηγεί δεκάδες στα νεκροταφεία!

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Ο αντιεμβολιαστικός αγώνας των οπαδών του Δημήτρη Μωραίτη στην πόλη μας οδηγεί δεκάδες στα νεκροταφεία!

 


Οι άνθρωποι του Δημήτρη Μωραίτη που διαφημίζει τα ανύπαρκτα πτυχία του , σας "ενημέρωναν" από το καλοκαίρι πως όσοι έχουν "γνώση" δεν πρέπει να εμβολιαστούν! 

Βγάζοντας δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας πως δεν έχει τάχα γνώση ή εξυπηρετεί άλλους σκοπούς σας καλούσαν να μην φοβηθείτε και να μην κάνετε τα εμβόλια. 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ! 

Τι και εάν ο Γιώργος Τράγκας πλήρωσε με την ίδια του την ζωή την ΑΝΟΗΣΙΑ του , και πέθανε από την covid-19 , τι και εάν καθημερινά η πλειοψηφία των ΜΜΕ σας καλεί να κάνετε το εμβόλιο ως μοναδική "ασπίδα" σωτηρίας από μια πανδημία που είναι ΕΔΩ και θα παραμείνει όσο δεν εμβολιαζόμαστε και δεν τηρούμε κανένα μέτρο προστασίας από αυτήν. 

Τις επόμενες μέρες και επειδή τελευταία στιγμή που τρέχουν κάποιοι να εμβολιαστούν δεν αρκεί εάν η κυβέρνηση δεν επιβάλλει locκdown που δυστυχώς δεν θα το κάνει  για οικονομικούς λόγους θα θρηνήσουμε χιλιάδες νέα θύματα. 

Και στην πόλη μας πέθανε από covid-19 γνωστή ΑΡΝΗΤΡΙΑ της πανδημίας,  και θεωρούμε λυπηρό πως στο "παιχνίδι" της ανέξοδης κριτικής προς την κυβέρνηση αλλά και σε θεωρίες συνωμοσίας μετείχαν συνδημότες μας "σπουδασμένοι" και με ΠΤΥΧΙΑ. 

Αυτό επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τις πάγιες απόψεις μας για τις γνώσεις που προσφέρουν τα κρατικά πανεπιστήμια και φυσικά για ακόμα μια φορά μια μικρή μειοψηφία ΜΜΕ στο όνομα της τάχα ενημέρωσης από όλες τις "πλευρές" κύλισε μέσα στη λάσπη του λαϊκισμού και δεν πρόσφερε θετικές υπηρεσίες στην κοινωνία. 

Για 5-6 μήνες ακόμα θα έχουμε να "παλέψουμε" τις ανοησίες των αντιεμβολιαστών όπως παλιότερα είχαμε αυτές των αντιμνημονιακών. 

Δεν είχαν λύση ούτε για τα μνημόνια,  όπως δεν έχουν και για την πανδημία απλώς αναζητούν τρόπους για να υφαρπάξουν την ψήφο όσων απελπισμένων αναζητούν ΣΩΤΗΡΙΑ από ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ή ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες. 

Οι άνθρωποι παγκοσμίων εμβολιάζονται επειδή τα ΕΜΒΟΛΙΑ σώζουν ζωές και αυτοί που θα πρέπει να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ είναι οι μειοψηφίες που θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία μας στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ. 

ΥΓ: Σε ομάδες στο facebook που αφορούν την πόλη μας με έκπληξη διαβάσαμε απόψεις αρνητών που μπλέκουν την πανδημία με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ανακάλυψαν οι "φωστήρες" κοντά 8 δεκαετίες μετά από την έναρξή της! 

ΥΓ2: Και φυσικά οι παρενέργειες των εμβολίων πρέπει να αναδειχθούν παράλληλα όμως πάντα με τις ευεργετικές επιδράσεις των mRNA εμβολίων που ήρθαν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξεπεράσει εκτός από την πανδημία και άλλες σοβαρές ασθένειες. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τι περιμένεις από ακροδεξιούς Σταύρο; Το μαύρο σκοτάδι αντιπροσώπευαν πάντα και για άλλη μια φορά χαίρονται στην αναμπουμπούλα. Ευτυχώς τους έχει απομονώσει ο κόσμος και γελάει μαζί τους.

Ολα τα τοπικά μέσα δίνουμε μάχη να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί.