ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζουν το έργο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας αναγνωρίζοντας τις επιτυχείς δράσεις του

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Στηρίζουν το έργο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας αναγνωρίζοντας τις επιτυχείς δράσεις του


Συνάντηση με τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη είχε η πρόεδρος του Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου. 

Η κα Αδαμοπούλου ενημέρωσε τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη  για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου που έχει έδρα στην πόλη μας, και από την πλευρά του ο δήμαρχος υπήρξε ιδιαίτερα θετικός στις προτάσεις που του παρουσίασε η πρόεδρος του συλλόγου. 

Ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας έχει πολλά μέλη και φίλους στην Ηλιούπολη και συμβάλει στο μέγεθος των δυνατοτήτων του  με δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης έχοντας αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία. 


Ο Σύλλογος έχει στο πλευρό του στις δράσεις που διοργανώνει εκτός από τα μέλη και τους φίλους τους και πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά όπως ο Αντιπερειφερειάρχης Αττικής Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Χάρης Ρώμας αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος. 

Σε άλλη μας ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα μεγαλόπνοα σχέδια ενός Συλλόγου που από το 1959  συμβάλει με γνώμονα όχι μόνο στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μιας περιφέρειας της χώρας μαςαλλά πολιτιστικών κειμηλίων που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμό. 

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ένας τόσο δραστήριος  σύλλογος εδρεύει στην πόλη μας,  και φυσικά αναδεικνύουμε όπως κάνουμε άλλωστε και με άλλους συλλόγους , δράσεις που εμείς θεωρούμε άξιες στο να προβληθούν. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Διαβάστε επίσης : 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας στο Θέατρο "Αλάμπρα"

Δείτε και την ανάρτηση στο facebook της προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου μετά την συνάντησή της με τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια: