ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Τα δημοτικά συμβούλια μαγνητοσκοπούνται και ανεβαίνουν σε ειδική πλατφόρμα. Το γράφουμε σχετικά με θέμα που έχει ανακύψει και που είναι εύκολο να βρεθεί ποιος λέει ΑΛΗΘΕΙΑ και ποιος ΨΕΜΑΤΑ. Και βέβαια όποιος ΣΙΩΠΑ το κάνει συνήθως επειδή δεν έχει τι να απαντήσει όταν αποκαλύπτεται το ψέμα του. Σε κάθε περίπτωση λάθη κάνουν όλοι και διαφέρουμε από όσους συστηματικά σας παραπλανούν επειδή ηθελημένα δεν έχουμε ΑΔΙΚΗΣΕΙ κανέναν σε αυτή την πόλη. Βασικά εμείς έχουμε δημοσιεύσει το 10% από όσα γνωρίζουμε και για τον λόγο αυτό οι πουτάνες χορεύουν ακόμα ανέμελα πριν το οριστικό "σήκωμά" τους. Γιατί προφανέστατα και δεν παίζουμε εδώ και καιρό με θέματα ασφαλείας που μας αφορούν και προτιμούμε να γνωρίζουμε που βρίσκονται κάποιοι αφού κάποιες εκπλήξεις δεν μας αρέσουν! 

  • Για ακόμη μια φορά τα ΨΕΜΑΤΑ του ιστολογίου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ καταδίκασε μόνο ο θιγόμενος επικεφαλής και μάλιστα για ένα θέμα ασήμαντο και ευτελές αφού όπως σας γράψαμε μετράει τι ψήφισε ΚΑΠΟΙΟΣ ή τι δεν ψήφισε όσον αφορά τον προϋπολογισμό ενός δήμου και όχι φυσικά αιτιάσεις που είναι θεμιτές εάν οι δημοτικές παρατάξεις είχαν κάτσει μαζί με τα επιτελεία τους και είχαν πει πως με αυτά τα χρήματα εμείς θα κάναμε διαφορετική διαχείριση. Κάτι τέτοιο δεν έχουμε δει ακόμα και δεν θα δούμε γιατί ενώ δεν έχουν μέλη τους που να μπορούν να προβούν σε τέτοιες μελέτες δεν βάζουν και το χέρι στην τσέπη να τις παραγγείλουν σε έναν ιδιώτη για να έχουν και αυτοί κάτι να παρουσιάσουν στο δημοτικό συμβούλιο πέρα από ευχολόγια. 

  • Διαπλοκή δεν είναι φυσικά το να μαζεύονται πέντε αποτυχημένοι και να θέλουν να γίνουν χαλίφηδες. ΔΙΑΠΛΟΚΗ είναι να ΣΙΩΠΑΣ στο γεγονός πως με την ίδια αποτυχημένη συνταγή οι βολεμένοι αγωνίζονται να μας πάνε από το κακό στο χειρότερο. 

  • Σε συνομιλία που είχαμε με τον δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη μας ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως η άποψή του για διαδημοτικό νεκροταφείο στον Υμηττό δεν άλλαξε αφού τέτοιες χρήσεις πλησίον μιας επένδυσης δισεκατομμυρίων ευρώ δεν θα επιτρέψει καμία κυβέρνηση να γίνουν! 

  • Δυσάρεστα τα νέα για όσους έχτισαν πολιτικές καριέρες "μετακινώντας το ΚΥΤ Υμηττού" αλλά μένει και με την ΒΟΥΛΑ του κράτους! Να δούμε τώρα εάν "η πουτάνα του Ναυτικού" που διέδιδε για καρκίνους και άλλες αθλιότητες παίζοντας την ειδική επί της ακτινοβολίας θα βγει να μας πάρει διαδικτυακά "πίπες" ή θα προτιμήσει να εξαφανιστεί όπως και οι υπόλοιπες κραγμένες που τα έβαλαν μαζί μας επικαλούμενες  μια ΛΑΘΟΣ απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δεν εφάρμοσαν τουλάχιστον 5 κυβερνήσεις! Και βέβαια και αυτό το "φρούτο" που κάποιοι αποφάσισαν πως είναι ικανό να φοράει και εθνόσημο για να το ξεφτιλίζει βρήκε χώρο και χρόνο στον γνωστό διαδικτυακό στέκι όλων των ηλίθιων και φασιστών της πόλης μας ... 

  • Ευτυχώς που έως το τέλος του 2023 θα έχει ξεκαθαρίσει αυτό το χάλι με τους συμβασιούχους δεκαετιών που βασανίζονται και μας βασανίζουν.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: