ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέο site για τους Έλληνες της διασποράς από τη ΝΔ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Νέο site για τους Έλληνες της διασποράς από τη ΝΔ

 Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ που δημιούργησε ένα site για όλους τους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. 

Το site μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ  εδώ και βέβαια ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ κος Νίκος Θεοδωρόπουλος (φωτογραφία κάτω) συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό το εγχείρημα. 


Η ΝΔ έδειξε με το νομοσχέδιο που πέρασε για την ψήφο των αποδήμων έμπρακτα το ενδιαφέρον της για όσους διαφημίζουν την χώρα μας στο εξωτερικό και που φυσικά η καρδιά τους χτυπάει ΕΛΛΗΝΙΚΑ. 

Μπορεί να μην κατάφερε να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες της διασποράς όμως έγινε ένα πρώτο βήμα παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει να έχουν ΨΗΦΟ όσοι αναγκάστηκαν για οικονομικούς κυρίως λόγους να ξενιτευτούν για μια καλύτερη ζωή. 

Η ΝΔ θα το παλέψει και πάλι μέσα στη Βουλή αφού πάγια θέση της είναι πως ο Ελληνισμός δεν έχει σύνορα και οι Έλληνες του Εξωτερικού μπορούν να συμβάλουν να μέγιστα για να αλλάξει η χώρα μας επίπεδο. 

Οι ιδεοληψίες της Αριστεράς και μια λανθασμένη νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί για δεκαετίες δεν αφήνει στο να αξιοποιηθούν οι τεράστιες δυνάμεις των αδελφών μας που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος ώστε να μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και να γίνουμε ό,τι μας αξίζει αφού όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: