ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....... ( 28 / 12 / 2021)

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....... ( 28 / 12 / 2021)



  • Το ό,τι βρέθηκαν γυναίκες που πήγαν να παρακολουθήσουν παράσταση στην οποία συμμετέχει ο   ηθοποιός Πέτρος Χαϊκάλης  στην Κύπρο είναι ένα ζήτημα που χρήζει επιστημονικής έρευνας.
  • Ο παλιάς κοπής Χαϊκάλης μας θυμίζει όλο και πιο έντονα κάποιους που ασχολούνται με αντικείμενα που δεν κατέχουν και αναζητούν "διαπιστεύσεις" για να μας παρουσιάσουν ως λύσεις το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που εκπροσωπούν. Με Χαϊκάληδες συγκυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε λογής "ψεκασμένο" και ΦΑΣΙΣΤΑ που θεωρεί πως ΕΘΝΙΚΟ δεν είναι το ΑΛΗΘΕΣ αλλά ό,τι βολεύει την ΤΣΕΠΗ του. 

  • "Ρεκόρ" εισιτηρίων λέει  έκανε ο κ. Χαϊκάλης κάτι ανάλογο με το ρεκόρ πωλήσεων βιβλίων της "συκιάς" που αποτελεί μαζί με την "φουσκωμένη γαλοπούλα" ΟΝΕΙΔΟ για την πόλη μας.  

  • Νέα βίντεο του Στάθη "ξέμειναν" σε πορνοsite από αυτά που ουδείς γνωρίζει αλλά πολλοί επισκέπτονται! Για ακόμη μια φορά θα αποδειχθεί πως ήξεραν όσοι χρειάζονταν για να είχε λήξη εδώ και μια δεκαετία μια ΑΝΩΜΑΛΙΑ που κάνει θραύση σε άνδρες και γυναίκες "χαλαρών ηθών". Το να γυρίζεις "ταινία" κάθε φορά που κάνεις sex εκτός από "κουραστικό" μπορεί να αποδειχθεί  τελικά και "επικίνδυνο". Για αυτό κορίτσια να προτιμάτε τους παραδοσιακούς εντός ή εκτός εισαγωγικών,  για να μην βρεθείτε στην απαίσια θέση να απολογείστε,  την ώρα που ως θύματα θα περνάτε τον δικό σας Γολγοθά. 
  • Πρώην συνεργάτης των "Ράδιο Αρβύλα" είναι έτοιμος να βγει σε πρωϊνή εκπομπή και να δώσει την δική του εκδοχή στο "πέσαμε από τα σύννεφα". 

  • Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε ο προϋπολογισμός και είμαστε βέβαιοι πως πλην των 41 δημοτικών συμβούλων ελάχιστοι συνδημότες μας γνωρίζουν πως κάθε χρόνο δαπανώνται περί τα 40 εκ. ευρώ ( παλιότερα και διπλάσια προ κρίσης) για να έχουμε μια πόλη γεμάτη σκουπίδια , με δομές που πάντα τους λείπει προσωπικό και με παιδικές χαρές που πέταξαν πέντε σίδερα οι κομμουνιστές σε ένα χωράφι και τρέχει τώρα ο κος Σεφτελής να τις κάνει να πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα! 
  • Έχουν σταματήσει να ανεβάζουν σκουπίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι συνδημότες μας και ελπίζουμε για τον σωστό λόγο! 

  • Τώρα που γύρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την μερικών ωρών απόδραση του στα Ζαγοροχώρια φανταζόμαστε πως θα ησυχάσουν όσοι πέρισυ έσκουζαν επειδή ΟΡΘΩΣ κλείστηκε η εστίαση για κάποιους μήνες. Ας μην ανησυχούν φέτος δεν θα επαναληφθεί αφού δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά και πλέον πάμε στη λογική ΟΠΟΙΟΣ προσέξει θα ΖΗΣΕΙ! Εμείς είχαμε γράψει από νωρίς πως η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ είναι η μόνη μέθοδος για να γλιτώσουμε με λιγότερα θύματα και φυσικά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα σωθούν αφού 12 η ώρα θα κλείνουν τα μαγαζιά εστίασης από αύριο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: