ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτά είπε ο Βασίλης Σπανάκης στη Βουλή και φυσικά ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που είναι προς θετική κατεύθυνση αφού ό,τι δοθεί στους δήμους θα αξιοποιηθεί για συγκεκριμένες δομές και ΟΧΙ για νεκροταφείο δίπλα στην επένδυση ! ί

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά είπε ο Βασίλης Σπανάκης στη Βουλή και φυσικά ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που είναι προς θετική κατεύθυνση αφού ό,τι δοθεί στους δήμους θα αξιοποιηθεί για συγκεκριμένες δομές και ΟΧΙ για νεκροταφείο δίπλα στην επένδυση ! ί

Αυτά είπε και συγκεκριμένο νομοσχέδιο ψηφίστηκε στη Βουλή. Τώρα που κατάλαβαν κάποιοι "πονηροί" πως δεν θα γίνει διαδημοτικό Νεκροταφείο στον Υμηττό αλλά δίπλα στην Επένδυση του Ελληνικού ρωτήστε τους.

Η δική μας πληροφόρηση λέει πως και το διαδημοτικό Νεκροταφείο θα γίνει και το ΚΥΤ Υμηττού θα μείνει για πάντα αφού είναι αναγκαίο για τον ηλεκτροφωτισμό μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν αναμενόμενο είχε μια στάση στη Βουλή που θα ενθουσίασε τους απανταχού λαϊκιστές και των δύο άκρων. 

Εξάλλου πουθενά στο ποστάρισμά του ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης δεν μιλάει για νεκροταφείο όμως εδώ στον δήμο μας θεωρούν λογικό να τινάξουν μια ΕΠΕΝΔΥΣΗ δισεκατομμυρίων ευρώ στον αέρα για να διατηρήσουν το "φαλακρό" βουνό στο οποίο έχτισαν επί δεκαετίες πολλοί συνδημότες μας τις περιουσίες τους. Το ΚΥΤ Υμηττού προϋπήρχε πριν χτιστούν δίπλα του ακόμα και δημοτικές δομές και ανακαλύψουν μετά κάποιοι "ψεκασμένοι" πως εκπέμπει ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ακτινοβολία κάτι που δεν προκύπτει από καμία μελέτη ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ή ΞΕΝΟΥ πανεπιστημίου. 

Οι τύποι που υποστήριζαν πως η έκρηξη στο Τσερνομπίλ  δεν ήταν κάτι σημαντικό βγήκαν ως ζόμπι να μας πουν πως είναι επικίνδυνο το ΚΥΤ την στιγμή που η ΔΕΗ έχει κάνει μελέτες που αποδεικνύουν πως η ακτινοβολία που εκπέμπει είναι χαμηλότερη από τα επιτρεπτά όρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: