ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό .... (20-12-2021)

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .... (20-12-2021)



  • Όχι εμείς δεν πιστεύουμε πως οι δημοσκοπήσεις είναι άχρηστες και για αυτό τις μελετούμε.  Για την πρόσφατη που παρουσιάστηκε από την εφημερία "Ηλιοτυπία" και διεξήχθη από την εταιρία GPO έχουμε μόνο να πούμε πως δυστυχώς δύο χρόνια μετά η νυν διοίκηση έχει ελάχιστη φθορά και φαντάζει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί και για τις κάλπες του 2023 όσον αφορά τον πρώτο γύρο τους. Για τον δεύτερο φυσικά και εμείς δεν είμαστε σε θέση όπως δεν ήμασταν και το 2019 να γνωρίζουμε πόσοι συνδημότες μας αντάλλαξαν την ψήφο τους με οιοδήποτε όφελος και έτσι το 16% μετατράπηκε εύκολα σε 51% και έχει πλέον προοπτική να παραμείνει στη διοίκηση για 9 έτη. Όσον αφορά την αξιολόγηση των Αντιδημάρχων μέσα από την δημοσκόπηση της GPO αποτυπώνεται μια εικόνα που εμείς θεωρούμε πως θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες του 2023. Εάν μέχρι τα τέλη του 2022 δεν ενωθούν οι κεντροδεξιοί της πόλης σε μια παράταξη και στις κάλπες του 2023 δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος για όσους ακόμα θεωρούμε πως τα προβλήματα μπορεί να μην έχουν χρώμα και κόμμα αλλά λύνονται ακολουθώντας συγκεκριμένες πολιτικές που έχουν και ΧΡΩΜΑ και ΚΟΜΜΑ γιατί προφανέστατα και άλλο ΣΥΡΙΖΑ και άλλο ΝΔ. 

  • Το να μην κάνουμε κριτική σε ό,τι για εμάς είναι ΛΑΘΟΣ είναι μια συνταγή που δεν θα ακολουθήσουμε για να γίνουμε αρεστοί σε πουτάνες , πούστηδες και κρατικοδίαιτους! Άλλωστε όσοι μας διαβάζουν το κάνουν για αυτό ακριβώς τον λόγο γιατί δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Προσεχώς το μη ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ μέλους συλλογικότητας,  και τα χαιρετίσματά μας σε διοικητή αστυνομικού τμήματος (των Νοτίων Προαστίων)  που δεν μας άκουσε για αστυνομικούς του τμήματός του  και βρίσκεται πλέον στην πανέμορφη Κοζάνη! 
  • Είναι δυνατόν να ασχολείται κάποιος που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία με ΜΚΟ; Βεβαίως γιατί στην Ελλάδα όλα γίνονται. 
  • Αξιολόγηση τριών πεδίων στο Δημόσιο , το νέο μοντέλο Βορίδη που αφορά 220.000 δημοσίους υπαλλήλους. Είναι μια αρχή αλλά άργησε πάρα πολύ να έρθει και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. 

  • Τι να γράψουμε για τους "Ράδιο Αρβύλα" και για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; Δεν περιμένουμε ως τοπικό ΜΜΕ τίποτα καλό από όσους έχουν το αριστερό "ηθικό" πλεονέκτημα ή από σεσημασμένους χρήστες ναρκωτικών ουσιών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: