ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας μην τον ψηφίζατε και κυρίως μην κλαίγεστε σαν τις πουτ@τες που τάχα εξαπατήθηκαν!

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ας μην τον ψηφίζατε και κυρίως μην κλαίγεστε σαν τις πουτ@τες που τάχα εξαπατήθηκαν!



12.834 συνδημότες μας ΨΗΦΙΣΑΝ ως καταλληλότερο και ικανότερο για δήμαρχο τον κ.  Γιώργο Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019. 

Τότε δεκάδες από τους τωρινούς επικριτές τους έβαλαν κατά αυτού του ιστολογίου θεωρώντας "υπερβολικά" τα όσα αναφέραμε για όσους συνετέλεσαν στο να πάμε από έναν μέτριο δήμαρχο σε έναν ακόμα χειρότερο. 

Οι ίδιοι μέσα από συλλογικότητες, ομάδες ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ στο facebook, κυρίες που αποζητούν να σας σώσουν ( χωρίς να το θέλετε) από την "Πατριαρχία" , ιερείς που δεν κοιτάνε τα του Οίκου τους και γενικά συνδημότες μας που αναζητούν λύσεις στο πως θα αντιμετωπίσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ανακάλυψαν μετά από 7 δεκαετίες θέλουν να σας υποδείξουν ακόμα χειρότερους για την διοίκηση του δήμου μας. 

Με ανεδαφικά αιτήματα , με παράλογες υποσχέσεις και με ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους "Μεσσίες" που απεχθάνονται τον καπιταλισμό και την Αστική μας Δημοκρατία εξακολουθούν και σας πουλάνε σανό λέγοντας πως ό,τι δεν κατάφεραν οι υπάλληλοι της καθαριότητας επί πέντε και πλέον δεκαετίες θα το πετύχουν όταν εμφανώς χειρότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι από τον τωρινό πάρουν την θέση του. 

Και βέβαια ανάλογα με το πόσο λαϊκιστές είναι αποζητούν παραιτήσεις δύο χρόνια πριν λήξη η θητεία αυτής της διοίκησης αφού κατά αυτούς δεν μπορούν αυτοί αλλά μπορούν κάποιοι άλλοι με ακριβώς τις ίδιες πεποιθήσεις στα βασικά. 

Δηλαδή πιστεύουν στα θαύματα και στις μεταλλάξεις αλλά όχι του κορωνοϊού αλλά όσων και ΟΡΘΩΣ πράττουν θέλουν να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους που θα έπρεπε να είχαν καταργηθεί χθες εάν ήμασταν σοβαρό δυτικό κράτος και όχι ΟΦΑ ( όπου φυσάει ο άνεμος σε ένα σωρό βασικά ζητήματα που απασχολούν διαχρονικά την πόλη και δημιουργήθηκαν εξαιτίας της λάθος συνταγής που ακολουθούν σαν "τυφλοί" όλοι οι διοικούντες. 

Έτσι και ενώ ήδη έχουν περάσει δύο χρόνια με την τωρινή διοίκηση και τα σκουπίδια κάνουν "πάρτι" στα στενά αλλά και στις κεντρικές λεωφόρους ενώ οι υπερωρίες των εργαζομένων τρέχουν οι Αραμπατζήδες , οι Ψυρρόπουλοι και οι λοιποί "συγγενείς" άλλοι φτωχοί και άλλοι όχι στηρίζουν το ανεδαφικό αίτημα της αύξησης του ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού αφού μάλλον θεωρούν πως η καταχρεωμένη Ελλάδα έχει την δυνατότητα να το κάνει όπως παλιά! 

Έτσι προφανέστατα και δεν θα δημοσιεύσουμε καμία φωτογραφία από τα σκουπίδια παντού που μας στέλνετε αφού και λόγο του πνεύματος των εορτών τασσόμαστε και εμείς στο πλευρό ( για λίγες μέρες) ΔΕΝ θέλουμε να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ στην άθλια εικόνα μπας και αντιληφθούν και οι "τυφλοί" πως τα χουντικά αποβράσματα , οι "σύντροφοι" τρομοκρατών αλλά και οι συλλογικότητες που αγαπούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες όταν ΜΕΝΟΥΝ μακριά μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία διαφορετική ΛΥΣΗ σε ΤΙΠΟΤΑ πέρα από ευχολόγια. 

Και μπορεί να βλέπουμε και εμείς πως μέσα σε αυτή την διοίκηση υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να αλλάξουν την πόλη και για τον λόγο αυτό προβάλλουμε τα μικρά κατά εμάς που κάνουν ΔΕΝ θεωρούμε πως εάν δεν αλλάξετε εσείς οι πολλοί θα κινηθούν αυτοί για να σας σώσουν! 

Μάλιστα επειδή τώρα στις γιορτές δεν πρέπει να σας περιορίζουμε πετάξτε ό,τι άχρηστο έχετε από τα σπίτια σας σε δρόμους , πλατείες και πάρκα και μετά διαμαρτυρηθείτε γιατί όσοι αποδεδειγμένα δεν μπορούν δεν καθαρίζουν την πόλη από μπάζα, σκουπίδια και ένα σωρό άλλα αντικείμενα. 

Το τελευταίο διάστημα μας στέλνετε και κάτι ωραία παράπονα για επιχειρήσεις της πόλης λες και εμείς μπορούμε να συννενοηθούμε καλύτερα με όσους δεν σέβονται τον πελάτη τους και τον  ωθούν στο να αλλάξει συνήθειες! 

Γιατί προφανέστατα και εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ και πάντα δεν θα προτρέψουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να ψωνίσει εις βάρος του συμφέροντός του και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως ο καθένας από εσάς γνωρίζει καλύτερα και τις δικές σας ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες. 

Εμείς ως εθνικιστές προφανώς και δεν έχουμε κανενός είδος αυταπάτη πως προτιμώντας ελληνικά προϊόντα και ψωνίζοντας από Έλληνες η χώρα θα πάει καλύτερα και τα χρήματα θα μείνουν ΕΔΩ . 

Αυτά είναι για όσους ακόμα και εν έτει 2021 πιστεύουν πως τα χρήματα δεν μπορεί να τα βγάλει ο οιοσδήποτε "πατριώτης" στο εξωτερικό και πως η στήριξη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα σώσουν ό,τι δεν σώζεται και δεν έχει σωθεί σε κανένα δυτικό κράτος! 

Παντού επικρατούν οι πολυεθνικές και οι μεγάλες εταιρίες αφού προφανέστατα και παρόλες τις πρόνοιες των πολιτικών ουδείς μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια "ζωντανό" έναν υπερχρεωμένο επιχειρηματία. 

Για τον λόγο αυτό και εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε μια διαδικασία δουλέματος όπου τάχα θα σώσει ο φτωχός την μικρομεσαία γνωρίζοντας ό,τι χωρίς τραπεζική ενίσχυση η τελευταία θα κλείσει. 

Και για τον λόγο αυτό καλούμε την κυβέρνηση εάν πραγματικά θέλει να τις βοηθήσει να παραμείνουν ανοιχτές να ανοίξει την κάνουλα των τραπεζών και για αυτές για να μπορούν έστω να "ανταγωνιστούν" όσους επέλεξαν την συνένωση για να παραμείνουν ενεργοί και ισχυροί! 

Δεν ξέρω εάν κάποιοι αναπολούμε τα παλιά μπακάλικα , μανάβικα ή σε λίγα χρόνια και τις λαϊκές αγορές αλλά προφανέστατα και ο καπιταλισμός δεν μπορεί να χωρέσει στα "τσαρούχια" όσων δεν προετοίμασαν σωστά τις επιχειρήσεις τους και τις έριξαν σε έναν διεθνή ανταγωνισμό όπου για να επιβιώσεις πρέπει να δρας συλλογικά και όχι μεμονωμένα. 

Πολλά παράπονα ακούμε για μειωμένη κίνηση στα εμπορικά στις εορτές και άλλα στοιχεία βλέπουμε αλλά ας μην το κουράζουμε για σήμερα  εμβολιαστείτε , διασκεδάστε όσο σας επιτρέπετε και κυρίως μείνετε μακριά από ό,τι σας στενοχωρεί αυτές τις μέρες , άρα και από αυτό εδώ το ιστολόγιο που δεν ήρθε για να γίνει ευχάριστο ή διασκεδαστικό αλλά χρήσιμο. 

ΥΓ: Τα χάλια της πόλης έχουν αναδειχθεί από εδώ και η διαφορά μας είναι πως εμείς προτείνουμε από το 2013 διαφορετική συνταγή. Μια συνταγή που θα εφαρμοστεί τα επόμενα χρόνια σε κάθε κράτος του δυτικού κόσμου ( σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις έχουν γίνει) αφού ο κρατισμός απέτυχε με κορυφαίο παράδειγμα αποτυχία τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ. Στον καινούργιο "ψυχρό" πόλεμο εμείς έχουμε πάρει ήδη θέση στο πλευρό των ΗΠΑ και κατά της Κίνας που εκπροσωπεί όσα εμείς διαχρονικά μισούμε. Αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος κάνουν τους "Κινέζους" αλλά αυτό είναι κάτι που εμάς δεν μας αφορά αφού δεν ψάχνουμε ΨΗΦΟΥΣ και εάν θα το είχαμε επιδιώξει σίγουρα θα ήμασταν πιο ευχάριστοι στα αυτιά σας αλλά λιγότερο χρήσιμοι. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: