ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμφανίστηκαν οι "μπατριώτες" ....και ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Εμφανίστηκαν οι "μπατριώτες" ....και ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

  • Επανεμφανίστηκαν οι "Μωραίτηδες" της πόλης,  από ip που είναι γνωστή σε εμάς σε ποιον ανήκει εδώ και 8 χρόνια! Ο τωρινός τους πόνος είναι πως θέλουν να έχουν λόγο στις διαδικασίες της κεντροδεξιάς της πόλης μας , ενώ ΔΗΜΟΣΙΑ καθυβρίζουν το κόμμα της ΝΔ! Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς , που για ακόμη μια φορά και με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία κατέδειξαν σε όλες και όλους τους αφελείς τι ακριβώς πρεσβεύουν. "Μπατριώτες" χειρίστου είδους με ιδαιτερότητες που δεν σέβεται ο δικτάτορας τους Πούτιν,  και παντελώς ανιστόρητοι αφού δεν κατανοούν πως ουδέποτε υπήρξε αξιόπιστος  σύμμαχος της χώρας μας η Ρωσία,  και πολλά από τα δεινά που έχει αντιμετωπίσει η πατρίδα μας ,  είναι εξαιτίας του γεγονότος πως το κράτος μας  είχε την ατυχία να κυβερνηθεί  τα πρώτα χρόνια της σύστασής του, από έναν πρώην υπουργό Εξωτερικών της Τσαρικής Ρωσίας που έβαλε λάθος τα "θεμέλια" και φυλάκισε  ακόμα και όσους αγωνίστηκαν για να αποκτήσει αυτός καρέκλα πολεμώντας στην επανάσταση του 1821. Μιας επανάστασης  που δεν θα είχε καμία απολύτως επιτυχία ( όπως άλλωστε συνέβη  και με τα Ορλωφικά) εάν στο πλευρό μας δεν ήταν και οι υπόλοιπες μεγάλες Δυνάμεις της εποχής που όλες και όλοι πλην κόκκινων και μαύρων φασιστών


    αγνοούν ποιες ήταν. Για όσους δεν διαθέτουν ούτε διαδίκτυο, ή έχουν εμμονές οι αντιμαχόμενοι ήταν οι παρακάτω και η Τσαρική Ρωσία αντιδρούσε και έλεγε πως έπρεπε να περιμένουμε κάποιους αιώνες ακόμα για να ξεκινήσει η επανάσταση! Χωρίς Αντάντ (συμμαχία Γαλλίας - Μεγάλης Βρετανίας) η Ελλάδα θα περίμενε χρόνια ακόμα αφού όσοι ποντάρουν και σήμερα να τους δώσει το "ξανθό γένος" την Πόλη θα περιμένουν για αιώνες! Δεν έχουν αντιληφθεί ή δεν θέλουν να κατανοήσουν πως δεν μπορεί η ανώτερη τεχνολογικά Δύση να ηττηθεί από όσους επιχειρούν όπως οι Ινδιάνοι εναντίον μιας συμμαχίας του ΝΑΤΟ που έχει υπεροπλία όχι μόνο έναντι της Ρωσίας αλλά και έναντι των φανερών ή κρυφών συμμάχων της. Δεν θα θέλαμε να μας πετάξουν και πάλι μέσα στη θάλασσα του Αιγαίου οι Τούρκοι για να το καταλάβουν οι εδώ "μπατριώτες" και φυσικά είμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας και του δυτικού κόσμου , που ανέχεται τους  "Μωραίτηδες" γιατί δεν έχει και κάτι να φοβηθεί από δαύτους! 



  • Εντάξει καταλάβαμε πως θα αργήσει να μπει ο νέος οδοφωτισμός με led στην πόλη μας και φυσικά η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την διοίκηση και όχι όσους είναι λογικό να αντιδρούν στο να πληρώσουμε κινεζικά led για να νιώσουν κάποιοι που έτσι και αλλιώς δεν υπηρετούν τίποτα το δυτικό "μάγκες". Τα "ζώα" που τους ψήφισαν και σήμερα δικαίως φωνασκούν δεν είναι για εμάς αξιόπιστη ενναλακτική . Εναλλακτική θα ήταν για εμάς όποιοι δεν θα υπηρετούσαν την αποτυχημένη συνταγή κρατισμού και κυρίως την "κινεζοποίηση" μιας πόλης που έχει τόσους "ψεκασμένους" όσους και η σημερινή Ρωσία του Πούτιν που θα πληρώσει με ΠΕΙΝΑ - ακόμα περισσότερη ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και διεθνή αποκλεισμό την ΕΠΙΛΟΓΗ της να στηρίζει έναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. Κανένα δάκρυ δεν έχουμε για τον ρωσικό λαό , όπως δεν είχαμε και δεν θα έχουμε για κανέναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ που υπηρέτησε όσους κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία το 1967 και που σήμερα κατηγορούν Αμερικανούς και Βρετανούς για την στάση τους στο Κυπριακό. Δεν τους είπε κανείς να τα βάλουν με τους Τούρκους αφού ήταν παντελώς αδύναμοι και ανίκανοι και δυστυχώς βλέπουμε αυτή την περίοδο πολλούς απόστρατους στα κανάλια κυρίως το Open και αναρωτιόμαστε πραγματικά πως ακόμα έχουμε εδάφη ως κράτος βασιζόμενοι σε ένα πολιτικό σύστημα που καταφέρνει με τις διεθνείς του συμμαχίες να "καλύπτει" όσους μάλλον δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα ούτε από την Μικρασιατική Καταστροφή αλλά ούτε από την τραγωδία στην Κύπρο. Θέλουν να χάσουμε και άλλα εδάφη δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις τους στα ΜΜΕ και κυρίως στο Open όπου θαρρείς και ακούς Τούρκους καραβανάδες που βάλλουν κατά της Δύσης και του ΝΑΤΟ . Δεν μας έχει ανάγκη το ΝΑΤΟ ούτε εμάς , ούτε τους Τούρκους ας το καταλάβουν καλά όλες και όλοι. Υπάρχουν πάντα οι αξιόπιστοι Βρετανοί αλλά και κράτη της Μέσης Ανατολής που μπορούν να γίνουν "μάγκες" εάν κάποιοι θέλουν να παραστήσουν τον Λεωνίδα και τους τριακόσιους του.  Και βέβαια εμείς δεν ξεχνάμε πως όλες οι εκστρατείες κατά της βάρβαρης Ανατολής έγιναν πλην Λακεδαιμονίων . Οι Έλληνες που πολέμησαν τους Πέρσες είναι αυτοί στον παρακάτω χάρτη με το μπλε για να μην έχουν και κάποιοι ΑΚΟΜΑ αυταπάτες. 

Επίσης για την Σπάρτη και την πολιτική της πριν τον Λεωνίδα διαβάστε όσοι δεν πήγατε σχολείο ή είχατε κομμουνιστή καθηγητή και αυτό



Και βέβαια και όταν οι πόλεις - κράτη της τότε "Ελλάδας" τα ψιλοβρήκαν μεταξύ τους είχαμε και κάποιους που δεν έβλεπαν τον κίνδυνο εξ΄Ανατολών δεν συμμετείχαν σε εκστρατείες και τελικά 


Για όσους βαριούνται να πατήσουν την εικόνα για να διαβάσουν για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους οι Σπαρτιάτες στην Ελλάδα θυσιάστηκαν όλα τα εδάφη που κερδήθηκαν από τον Μέγα Αλέξανδρο στην Μικρά Ασία για να έχουν σήμερα να μας πουλάνε εθνικισμό οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" που φυσικά έχουν ως πρότυπό τους την αρχαία Σπάρτη! 

Μην κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη συνέλληνες βαρεθήκαμε να χάνουμε έδαφος επειδή κάποιοι θεωρούσαν και μάλλον θεωρούν βάρβαρο τον Μέγα Αλέξανδρο και τον μισθοφορικό του στρατό και ποντάρουν στον "πατριωτισμό" των Ελλήνων θεωρώντας πως κληρωτοί φαντάροι θα μας σώσουν από την καταιγίδα που έρχεται . Είναι ήδη στην γειτονιά μας και εμείς απλώς παρακολουθούμε . Ο Ρωσικός στρατός ήδη αναζητεί μισθοφόρους μετά τα απανωτά χαστούκια από τους Ουκρανούς Εθνικιστές και εμείς αναζητούμε σε μια χώρα γεμάτοι "Κασιδιάρηδες" και Σταλινοφασίστες πως θα σωθούμε από την οιαδήποτε εισβολή εάν δεν προχωρήσουμε άμεσα σε ΠΛΗΡΗ επαγγελματικό στρατό που βέβαια και δεν θα δέχεται στις τάξεις τους όσους δεν έμαθαν και δεν θα μάθουν ποτέ να πολεμούν ως επαγγελματίες έχοντας ως πρότυπά τους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. 

"Ειρήνη του Βασιλέως" οι Ουκρανοί Εθνικιστές δεν υπογράφουν ούτε και ο Ζελένσκι γιατί δεν έχει ως Ουκρανός αυτή την νοοτροπία ας αναμένουν λοιπόν οι Πουτινολάγνοι πως ο πόλεμος θα έχει διάρκεια όπως και οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας που θα πλήξουν φυσικά και όλες τις οικονομίες του κόσμου με αδύναμο κρίκο μια Ευρωπαϊκή Ένωση που εξέθρεψε το ΚΤΗΝΟΣ της Ρωσίας του Πούτιν που θεωρεί πως μπορεί να αναβιώσει την Τσαρική Ρωσία ή ακόμα και την ΕΣΣΔ! 

  • Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 σε λάθος ημερομηνία αφού έτσι το επέβαλαν οι Ορθοδοξοταλιμπάν και βέβαια θα ακούσουμε αρκετές ανοησίες από Χρυσαυγίτες, ΚΚΕδες , οπαδούς κομμάτων όπως η Ελληνική Λύση αλλά ακόμα και από κάποια στελέχη της ΝΔ που δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει ποιον κόσμο έχουν κληθεί για να υπερασπίσουν. Άλλωστε Καμμένοι , Καρατζαφέρηδες και λοιποί "φτωχοί" συγγενείς δεξιούς "πατριώτες" παραμύθιασαν για να πιάσουν καρέκλες και σήμερα παρά την περήφανη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης υπέρ ενός ανεξάρτητου κράτους όπως η Ουκρανία παραμένουν ΣΙΩΠΗΛΟΙ. Σιωπηλοί και αηδιαστικοί στις επιλογές τους παραμένουν και δύο πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδος που φαίνεται επιζητούν ένα "αντίβαρο" σε έναν κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να ανεχθεί πως 200 χρόνια μετά την ίδρυση του Ελληνικού κράτους δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει ποια είναι τα γεωστρατηγικό μας συμφέροντα , ούτε καν αντιλαμβάνονται πως εδώ γεννήθηκε ο ΔΥΤΙΚΟΣ πολιτισμός. Το ίδιο "βάρβαρος" και αιμοσταγής με τον σημερινό που δεν θα κάτσει να ηττηθεί από έναν κατώτερο για να έχουν κάποιοι εκατομμύρια ρούβλια ως αντίτιμο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ τους. Δεν ψιχαλίζει σας φτύνουν όσοι σας ανέδειξαν σε θέσεις ευθύνης και κυρίως όσοι όπως εμείς δεν είχαμε αντιληφθεί πως ζούσατε και ζείτε πλουσιοπάροχα με τα πλούτη που σας εξασφάλισε ο δυτικός κόσμος για να το παίζεται τάχα εχθροί της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης! Το μόνο που σας μένει είναι η δημιουργία ενός ακόμα φιλορωσικού κόμματος ακόμα και το φτύσιμο μας πάει χαμένο όταν ασχολούμαστε μαζί σας. Και βέβαια βουλευτές με τη ΝΔ δεν θα ξαναβγείτε εάν αποτολμήσετε να κατεβείτε υποψήφιοι στις κάλπες του 2023. Κάντε τις διακοπές σας μείνετε ΣΙΩΠΗΛΟΙ εμείς τουλάχιστον σας ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ . 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: