ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ονειρεύονται ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ στροφή του Παρασκευά Γιαννόπουλου οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και παρουσιάζουν τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ως τάχα πολιτικό του "τέκνο" ! - Τότε γιατί δεν στήριξε το "τέκνο" του στις κάλπες του 2019;

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Ονειρεύονται ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ στροφή του Παρασκευά Γιαννόπουλου οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και παρουσιάζουν τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ως τάχα πολιτικό του "τέκνο" ! - Τότε γιατί δεν στήριξε το "τέκνο" του στις κάλπες του 2019;

 


Το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ προφανέστατα καταδεικνύει για ακόμη μια φορά τι ακριβώς πρεσβεύουν. 

Ο κύριος με το βελάκι πίσω,  ονομάζεται κ. Ελευθέριος Χριστοφίδης και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" , στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Η σημερινή του σχέση  με τον χώρο της κεντροδεξιάς είναι ανάλογη με εκείνη που έχουμε εμείς με τους κομμουνιστές της πόλης,  δηλαδή ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση. 

Με σειρά αναρτήσεών του στο προσωπικό του προφίλ στο  facebook, βάλλει κατά της κυβέρνησης της ΝΔ και συγκεκριμένων υπουργών της. Θεμιτή η κριτική αλλά όταν τα κίνητρά της δεν είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ κάτι που έχουμε αναδείξει από αυτό το ιστολόγιο και παλιότερα κάντε κλικ εδώ  & εδώ & εδώ  

Ο εν λόγω συνδημότης μας συνεχίζει το ρατσιστικό του παραλήρημα θεωρώντας προφανώς πως η χώρα μας μπορεί να μην σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο, και να διαγράψει μια πορεία αλά άλλων δικτατόρων ανά τον κόσμο. 

Στις αναρτήσεις του δεν λείπουν και "κορυφαίοι" κομμουνιστές δημοσιογράφοι όπως ο κος Μπογιόπουλος που δεν έχει αντιληφθεί προφανώς πως ο Πούτιν είναι δικτάτορας ,κάτι που φαντάζει λογικό  σε εμάς ,αφού δεν καταδικάζει ούτε τα εγκλήματα του Στάλιν και θεωρεί λογικό να τιμάτε ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ με αγάλματα!  Έτσι όπως έχουμε ΤΟΝΙΣΕ άπειρες φορές τα δύο άκρα ενώνονται και βάλλουν κατά όσων εκλέχθηκαν με την ΨΗΦΟ σας για να υπηρετήσουν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την Αστική μας Δημοκρατία. Γιατί χωρίς αυτήν καμία από τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που απολαμβάνουμε δεν θα υπήρχαν και φυσικά είναι ανεκτικοί σε τέτοιους είδους υποψηφίους. Ο κ. Χριστοφίδης προφανέστατα δεν είναι ούτε ο πρώτος και δεν θα είναι και ο τελευταίος με τέτοιες απόψεις το δικό μας θέμα ήταν και θα παραμείνει πως δεν μπορεί να είναι υποψήφιος σε μια κατά ευφημισμό πλέον κεντροδεξιά παράταξη που έχει εξελιχθεί σε "φωλιά ΦΑΣΙΣΤΩΝ".  Γιατί εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας οι αναρτήσεις του κ. Χριστοφορίδα αποτελούν "πταίσμα" σε όσους ακούγονται ως υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" και σε μερικούς που ατυχώς για όλες και όλους εσάς διέφυγαν της δημοσιογραφικής μας έρευνας αφού όπως βλέπετε μόνοι μας το παλεύουμε σε αυτή την πόλη με τους πολλούς οπαδούς του Πουτινισμού! 



Σε ευθεία γραμμή με τον κομμουνιστή Μπογιόπουλο ο υποψήφιος του Αραμπατζή τρώει αμάσητη την προπαγάνδα των Πουτινολάγνων! 

Τις παλιές και τις νέες αναρτήσεις του στελέχους και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου  της δημοτικής παράταξης  "Η πόλη που θέλω" δεν έχει καταδικάσει ο επικεφαλής της κ. Γαβριήλ Αραμπατζή εάν και είναι ακόμα μέλος της ΝΔ , και το κόμμα προφανέστατα και καταδικάζει κάθε ρατσιστική δήλωση που θίγει πρωτίστως όσους επέλεξε ο πρωθυπουργούς για να ηγηθούν νευραλγικών υπουργείων. 


Μετά τον Νότη Μηταράκη , και ο κος Βαρβιτσιώτης μπήκε στο στόχαστρο του κ. Χριστοφίδη προφανέστατα επειδή η θέση του του επιβάλλει να σέβεται το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ και όχι να κάνει ανώφελους τσαμπουκάδες με κράτη τα οποία ως μέλη του ΟΗΕ θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στην χώρα μας , που δεν είναι δα και καμία υπερδύναμη για να μην σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα,  και που ουδείς φαντάζομαι θα ήθελε να έχει την τύχη της Σερβίας! 


Στο στόχαστρο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, και βέβαια ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης 

Στην ουσία του δημοσιεύματος τώρα του ΕΝΕΡΓΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ κ. Κάνδηλα ,μόνο σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα ήταν να στηρίξει ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος μια δημοτική παράταξη που  όχι μόνο φιλοξενεί στις τάξεις της το "αυγό του φιδιού" αλλά αναζητεί ανάλογα κουμάσια  και από το άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος ,και ακόμα παραπέρα σε εξτρεμιστές που δεν έχουν ούτε μισή καλή κουβέντα για την Αστική μας Δημοκρατία. 


Οι φαντασίες των ΦΑΣΙΣΤΩΝ έχουν να κάνουν κυρίως με την πλήρη αδυναμία του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή να ηγηθεί μας κεντροδεξιάς παράταξης,  και αναζητεί πρόσωπα για να συμπληρώσει ένα ψηφοδέλτιο που θα είναι πολύ χειρότερο και από αυτό των δημοτικών του 2019. 




Γιατί εκεί υπήρχαν και κάποια στελέχη που θα μπορούσαν εάν ομιλούσαν να κάνουν την διαφορά αλλά κάποιοι αποχώρησαν ,και κάποιοι επέλεξαν να σιωπήσουν για 2 χρόνια τώρα ,θεωρώντας προφανώς πως κάποιοι τους ψήφισαν για να εφαρμόσουν διαφορετικές πολιτικές από αυτές που έχει στο πρόγραμμά της η ΝΔ. 


Και επειδή μάλλον νέος στην πόλη μας είναι ο κος Κάνδηλας , για να το ξέρει και αυτός καλά ,όλη την ΖΗΜΙΑ στην κεντροδεξιά την έκανε ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας που έβγαλε μια κακή φουρνιά αυτοδιοικητικών χωρίς ιδιαίτερες δημοκρατικές ευαισθησίες,  και που στάθηκε πάντα εμπόδιο σε όποιον ικανό ήθελε να βγει μπροστά για να αλλάξει την κακή εικόνα. 


 



Με τα χίλια ζόρια πέτυχε και ο κος Γιάννης Αναγνώστου να περάσει τον "σκόπελο", και φυσικά ως σύμβουλός του,  στην μοναδική του θητεία δημιούργησε μια αρνητική εικόνα ο Κωνσταντίνος  Δελλαπόρτας ,  που εκμεταλλεύθηκαν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι. 

Το να θεωρεί λοιπόν ο κ. Κάνδηλας ,πως ο κος Αραμπατζής αποτελεί ΛΥΣΗ μαζεύοντας κάθε λογής φασίστα δίπλα του ,είναι κάτι που θα αντιληφθεί πως είναι λάθος, αφού οι πολλοί ακόμα και εάν είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι με τον νυν δήμαρχο και την διοίκησή του ,δεν θα δώσουν ΠΟΤΕ θέσεις ευθύνης ,σε όσους παρουσιάζονται ως τεχνοκράτες αλλά αγνοούν ακόμα και το πόσους δημοτικούς υπαλλήλους έχει ο δήμος μας. 



Τέλος τέτοια δημοσιεύματα κάνουν ΖΗΜΙΑ στην ενιαία κεντροδεξιά , αφού προφανέστατα και δεν μπορεί να υπάρξει ένωση των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων εις βάρος όσων έχουν λιγότερους ψήφους έτσι για να έχουν και οι φασίστες λόγο ύπαρξης . 

Οι μεταναστευτικές ροές επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν μειωθεί αλλά κάποιοι ακόμα πιστεύουν τις ανοησίες ακροδεξιών 


Στις τελευταίες εκλογές ανάμεσα στις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις υπερίσχυσε σε ψήφους η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ Τάσου Ευσταθίου και φυσικά στις κάλπες του 2014 νικητής αναδείχθηκε η κεντροδεξιά δημοτική παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" για την Ηλιούπολη η οποία για όσους το αγνοούν δεν διαλύθηκε ,παρόλο που δεν μπήκε στην διαδικασία στο να κατέβει στις κάλπες του 2019 αφήνοντας Ευσταθίου και Αραμπατζή να μας "σώσουν"! 


Και βέβαια δεν είσαι σωστός ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εάν δεν βρίσεις τα "συστημικά" ΜΜΕ και δεν υμνήσεις όποιον εκδίωξε τον τύπο, βάζοντας τα σαθρά θεμέλια του πρώτου ελληνικού κράτους μετά την Επανάσταση του 1821 

Τελικά ούτε δεύτερο γύρο δεν είδαμε, και ευελπιστούμε να δούμε στις κάλπες του 2023, αφού έτσι και αλλιώς η ΝΔ θα παραμείνει πρώτη πολιτική δύναμη και στην πόλη μας, όσο και εάν κάποιοι κεντροδεξιοί παίζουν το παιχνίδι της Αριστεράς ,και στηρίζουν άκριτα καταστροφικές για την χώρα μας επιλογές της! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: