ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτοί οι μ@λ@κες θεωρούσαν τους εαυτούς τους Εθνικιστές και σήμερα τάσσονται στο πλευρό εκείνου που πολεμάει τον Εθνικισμό- Του πρώην πράκτορα της KGB και δικτάτορα της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Αυτοί οι μ@λ@κες θεωρούσαν τους εαυτούς τους Εθνικιστές και σήμερα τάσσονται στο πλευρό εκείνου που πολεμάει τον Εθνικισμό- Του πρώην πράκτορα της KGB και δικτάτορα της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν


 "Ελεύθερη Ώρα" , "Μακελειό" και γενικά ΟΛΟΙ οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ τάσσονται υπέρ του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν. 

Εμείς καιρό φωνάζαμε μέσα από εδώ πως οι "μαϊμού" Εθνικιστές διαβάζουν σκατοφυλλάδες που ήταν και παραμένουν για εμάς υποχείρια του πρώην πράκτορα της KGB. 

Άλλωστε ποιος Εθνικιστής ανά τον κόσμο δεν αντιλαμβάνεται πως οι εκεί συναγωνιστές μας γονατίζουν την ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ και μας κάνουν υπερήφανους. 

Γιατί προφανώς και ο ρωσικός λαός όπως και ο δικός μας άλλωστε έχει τον "εθνικισμό" που ταιριάζει σε όλες αυτές τις "μαϊμούδες" που το παίζουν πατριώτες έχοντας για ινδάλματα τους ή τους κατσαπλιάδες ή τους ξεφτιλισμένους καραβανάδες της χούντας. 

Κάποιοι πιο γραφικοί θεωρούν ακόμα και σήμερα τον ΦΑΣΙΣΤΑ Ιωάννη Μεταξά ως μεγάλο ηγέτη. Ποιον αυτόν που εάν ζούσε μερικούς μήνες ακόμα θα ξεφτιλίζονταν κάνοντας συμφωνία με τους Γερμανούς του Χίτλερ ανάλογη με αυτή που έκαναν οι Ρώσοι του Στάλιν. 

Ευτυχώς για όλους μας πέθανε ή τον "πέθαναν" όσοι ακόμη και σήμερα βρίσκονται στο πλευρό της χώρας μας στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει να γίνει επιτέλους δυτικό κράτος. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: