ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εικόνα δεν αλλάζει όσο και εάν κάποιοι εξακολουθούν να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Η εικόνα δεν αλλάζει όσο και εάν κάποιοι εξακολουθούν να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

 


Στις 6 ώρα το απόγευμα και ενώ οι ανταγωνιστές του δεν μπορούν να φορτοεκφορτώσουν η συγκεκριμένη επιχείρηση με την εύνοια της δημοτικής αρχής και την ΑΝΟΧΗ των υπευθύνων αλλά και των δεκάδων αυτοκινήτων που έτσι και αλλιώς θα παρκάρουν "αναγκαστικά" παράνομα αφού άλλωστε και κανείς δεν τους επιτηρεί και η ΕΙΚΟΝΑ απλώς δεν αλλάζει. 

Και δεν αλλάζει γιατί σκοπός και στόχος των δημοτικών υπαλλήλων της δημοτικής μας Αστυνομίας είναι να εκτελούν τις εντολές ενός Αντιδημάρχου που ακόμα και τώρα δεν κατανοεί πως ουδείς δημότης αυτής της πόλης δεν μπορεί να ανεχθεί τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Ούτε καν ο "βολεμένος" ιδιώτης , ούτε καν οι δημοτικοί αστυνομικοί του δήμου μας που θα γίνουν "σάκος του μποξ" αφού η οργή όσων ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ φυσικά και θα ξεσπάσει σε αυτούς,  και όχι σε όσους τους στέλνουν να "εγκληματήσουν".

Έως τώρα έχουμε στην κατοχή μας 239 φωτογραφίες με  παραβάσεις του ΚΟΚ από αυτοκίνητα κυρίως  επιχειρήσεων , που η δημοτική μας αρχή έχει  στο "απυρόβλητο". 

Δύο από αυτές έχουν πάρει κλήση μόνο όταν ήρθε περιπολικό μέσω του 100 (από τον δήμο Αλίμου ήταν προφανώς το τοπικό τμήμα έχει πολλές "δουλειές") και μάλιστα ο ιδιώτης που επικοινώνησε με το τοπικό τμήμα του είπαν πως δεν υπάρχει εύκαιρο. Εμείς πάντως όποτε περνάμε βλέπουμε πάντα ένα ή δύο  έξω ακριβώς  αλλά μάλλον θα είναι χαλασμένα ή περνάμε ώρες που είναι εύκαιρα! 

Βέβαια έχουμε και μερικές από τις 7 επιχειρήσεις που δεν άντεξαν και φορτοεκφορτώνουν κανονικά γνωρίζοντας συγκεκριμένες ώρες όπου κανείς δεν θα τους ενοχλήσει! 

Ώρες όχι μετά τις 7 το απόγευμα και έως τις 7 το πρωί αλλά στο χρονικό διάστημα που οι παράνομες πινακίδες που έβαλε ο δήμος μας τους απαγορεύει να δουλέψουν και ήδη υπάρχουν ελλείψεις στα ράφια τους! 

Πάρτε και μία φωτογραφία δώρο από τις 239 που έχουμε ήδη στην κατοχή μας και θα δείτε και άλλα αφού η νέα τεχνολογία μας επιτρέπει από ψηλά να παρατηρούμε τις "υπεράνθρωπες" προσπάθειες όλων όσων σας ταϊζουν σανό! 


Βέβαια τις φωτογραφίες τις βάζουμε απλώς για να μην μας περνάνε για μ@λ@κες αφού όποιος κυκλοφορεί στην πόλη γνωρίζει το κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει και βλέπει την πλήρη ανικανότητα της διοίκησης να βελτιώσει στο ελάχιστο την κακή εικόνα. 

Αυτό που πετυχαίνει με τα μέτρα της είναι να την κάνει ακόμα χειρότερη από πριν που τάχα οι δημοτικοί αστυνομικοί μας ήταν πιο "χαλαροί" επί διοικήσεως δηλαδή Βασίλη Βαλασόπουλου όπως ισχυρίζονται όσοι επαινούν (άραγε γιατί τους δημοτικούς μας αστυνομικούς που πρέπει να βρίσκονται σε ευθεία επικοινωνία με του τοπικού Αστυνομικού μας Τμήματος). 

2013-2015 δεν είχαμε δημοτικούς αστυνομικούς και αυτό το χάλι δεν υπήρχε τώρα εάν κάποιοι θεωρούν πως ήρθαμε χθες στην πόλη και πως είμαστε "βολεμένοι" ή κακεντρεχείς ας πείσουν όσα "πρόβατα" ακόμα υπάρχουν . 

ΥΓ: Σε πολλά σημεία της πόλης μας έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που απαγορεύουν την στάση και την στάθμευση αυτοκινήτων χωρίς καμία λογική ενώ θεωρούμε βέβαιο πως εάν έχει γίνει μελέτη έγινε μόνο και μόνο για να πάρει ο μελετητής τα χρήματα. Ας πιέσει η αντιπολίτευση αλλά και το σωματείο εργαζομένων την διοίκηση , να λάβει μέτρα γιατί η δυσαρέσκεια του κόσμου έχει χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΑ , και φυσικά εμείς από τώρα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους τάχα νοιάζονται για την ασφάλεια των δημοτικών μας υπαλλήλων αλλά μπαίνουν μπροστά μόνο όταν θέλουν να κριτικάρουν την εκάστοτε κυβέρνηση πως δεν ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ τους πάντες! 

Με τι λεφτά να τους νομιμοποιήσει ; Με τα 20.000.000 ευρώ που πήραν για δύο χρόνια τα ΜΜΕ; Μα αυτά δεν φτάνουν ούτε για να καλύψουν τους μισθούς των υπαλλήλων του δήμου μας ούτε καν 1,5 χρόνο , αφού το 85% σχεδόν της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης του δήμου μας κατάντησε να πηγαίνει σε μισθούς υπαλλήλων και συντήρηση δομών! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: