ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης σας πουλάνε το σανό των κόκκινων φασιστών της πόλης άλλωστε τι έχουν να χωρίσουν με αυτούς παρά μόνο το χρώμα!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης σας πουλάνε το σανό των κόκκινων φασιστών της πόλης άλλωστε τι έχουν να χωρίσουν με αυτούς παρά μόνο το χρώμα!

Στο πνεύμα της ημέρας και της "αντικειμενικής" ενημέρωσης οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είπαν να δημοσιεύσουν και την κατάπτυστη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης αφού ο Παττακός έχει πεθάνει και ποιος να έβγαινε τέτοια μέρα να βρίσει τους Αμερικανούς συμμάχους μας και το ΝΑΤΟ! 

Έτσι για να μην αφήσουν το κοινό τους χωρίς φασιστικό σανό είπαν να σας βάλουν την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που μας λέει πως ο Στάλιν ήταν στην σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι εμείς! 

Και βέβαια μετά πήγαν και στην μαθητική παρέλαση για να καταγράψουν τους καπιταλιστές να παρακολουθούν την μαθητική παρέλαση και να καταθέτουν στεφάνια στην μνήμη όσων δεν είχαν την "τύχη" να ζήσουν την Οκτωβριανή Επανάσταση και συνεργάστηκαν μόνο με την Τσαρική Ρωσία και φυσικά τους δυτικούς συμμάχους μας για να αποτινάξουν τον οθωμανικό ζυγό. 

Αυτά βέβαια είναι λεπτομέρειες για όσους εξακολουθούν και δεν κατανοούν πως ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν μπορούν να συνυπάρξουν και αναμένουν από ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ να επικρατήσουν και πάλι. 

Ματαιοπονούν αυτή την φορά οι ηττημένοι θα εξαφανιστούν τελείως αφού ευτυχώς ή δυστυχώς το πυρηνικό οπλοστάσιο της Δύσης δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν αφελή να αμφισβητήσει την υπεροπλία του δυτικού κόσμου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: