ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λαϊκή αγορά στην Κάτω Ηλιούπολη και η δημοτική αστυνομία στις επάλξεις για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Λαϊκή αγορά στην Κάτω Ηλιούπολη και η δημοτική αστυνομία στις επάλξεις για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού



Στη λαϊκή αγορά της Τρίτης "σύσσωμη" η δημοτική αστυνομία και ο επικεφαλής Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας για να ρυθμίσουν το κυκλοφοριακό.  Όσοι επισκέπτεστε τις υπαίθριες λαϊκές αγορές αναζητώντας "φθηνά" προϊόντα γνωρίζετε πριν σας το γράψουμε εμείς για τα αποτελέσματα των δράσεών τους.
Γιατί προφανέστατα και στις λαϊκές αγορές ο κόσμος πάει με τα αυτοκίνητά του,  πάρκιν δεν υπάρχει και αφού η υπαίθρια λαϊκή αγορά βγαίνει σχεδόν στον κεντρικό δρόμο , ενώ τα προβλήματα αστυνόμευσης δημιουργούν απλώς εντάσεις με όσους "κουβαλιούνται" από όλη την Ηλιούπολη αναζητώντας προσιτά και φρέσκα για το τραπέζι τους προϊόντα. 

Οι "τσιμπημένες" τιμές είναι αποτέλεσμα του πολέμου που γίνεται στην γειτονιά μας ,εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Που ως μη όφειλε εισέβαλλε σε ένα ανεξάρτητο κράτος για να "προστατέψει" όσους δεν σεβάστηκαν ΠΟΤΕ την χώρα που έχει δική της ΕΘΝΙΚΗ ταυτότητα και Ιστορία διαφορετική από αυτή της Ρωσίας παρόλο που αναγκαστικά συμπορεύτηκε μαζί της στην πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ! Και εσείς "αναγκαστικά" θα ταλαιπωρηθείτε , αφού δεν πιέζεται στο να υπάρχουν σταθερές λαϊκές αγορές όπως  συμβαίνει σχεδόν παντού στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο ακόμα και στα Βαλκάνια! 

Θετική η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας σε μια περιοχή που λόγο της λαϊκής έχει σήμερα πρόβλημα. Το αποτέλεσμα που φέρνει η παρουσία της μπορεί να το κρίνει ο οιοσδήποτε επισκέπτεται την λαϊκή αγορά και βέβαια δεινοπαθούν εδώ και καιρό όσοι φιλοξενούν έξω από τα σπίτια τους υπαίθριες λαϊκές αγορές , αφού προφανέστατα και ΟΛΟΙ τους θεωρούν πολίτες δεύτερης ή και τρίτης κατηγορίας. 

Το μόνο "θετικό" είναι πως έρχεται η "αγορά" έξω από το σπίτι τους ,και τα πολλά αρνητικά δεν έχουμε καμία διάθεση να τα εξηγήσουμε σε αυτό εδώ το άρθρο. Άλλωστε είναι γνωστά στους "τυχερούς" που τα βιώνουν, έχοντας λαϊκές αγορές μία φορά την εβδομάδα στην γειτονιά τους. 

Την παρουσία της δημοτικής αστυνομίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Κόκλα την είδαμε με τα μάτια μας ,αλλά βαριόμασταν και να σταματήσουμε κάπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,για να φωτογραφίσουμε μια εικόνα που φυσικά και δεν μπορεί να είναι καλή ,όταν ο σχεδιασμός της λαϊκής αγοράς επιτρέπει την ύπαρξη πάγκων 1-2 μέτρα από την κεντρική λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου. 

Η λαϊκή αγορά της Κάτω Ηλιούπολης διαφημίζεται όπως και όλες στη σελίδα ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ  με αποτέλεσμα την προσέλκυση πελατών και από όμορους δήμους, εάν ξεμείνουν από κάτι! 

Τους διαφημίζουμε και εμείς ΔΩΡΕΑΝ με το link παραπάνω σε μια προσπάθεια να τονώσουμε την "τοπική" μας αγορά, για την οποία τάχα κόπτονται όλες οι διοικήσεις του δήμου μας. 

Εμείς προφανέστατα και ως Εθνικιστές δεν έχουμε τέτοιους τοπικισμούς.  Για εμάς πάνω από κάθε πόλη , δήμο ή Περιφέρεια είναι το σύνολο της πατρίδας μας ,που δεν έχει καμία πολυτέλεια να σκέπτεται με τοπικιστικά κριτήρια ,όταν αυτά μας οδήγησαν και σήμερα αλλά και στο μακρινό παρελθόν σε μύρια προβλήματα. 

Γιατί για εμάς το "πλην Λακεδαιμονίων" δεν είναι απλώς μια ιστορία από τα παλιά,  αλλά κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί στο μέλλον! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: