ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ( Χιωτέλης , Καζά) όλοι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο ΚΑΦΑΔΗΛ στην συνεδρίαση της 26ης Νοεμβρίου του 2011 δεν είδαν παρά μόνο ως ευκαιρία για τον δήμο μας το "φόρτωμα"

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ( Χιωτέλης , Καζά) όλοι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο ΚΑΦΑΔΗΛ στην συνεδρίαση της 26ης Νοεμβρίου του 2011 δεν είδαν παρά μόνο ως ευκαιρία για τον δήμο μας το "φόρτωμα"



Εν μέσω οικονομικής κρίσης και συγκεκριμένα 26/11/2011 το νομικό πρόσωπο ΚΑ.ΦΑ.Δ.ΗΛ παραχωρεί έτσι όπως το είχε μισθωμένο το κτίριο επί της οδού Θέμιδος & Γληνού στο δήμο Ηλιούπολης το "ακίνητο" του επειδή για παιδικό βρεφονηπιακό σταθμό δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις σύμφωνα πάντα με την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας. 


Παραχωρεί την χρήση γιατί όπως καταλαβαίνετε ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ δεν είχε και δεν έχει στον συγκεκριμένο χώρο. 

Διαβάστε εδώ όλη την ΑΠΟΦΑΣΗ

Το κοινωνικό ιατρείο το θυμόμαστε τώρα για το γραφείο απασχόλησης και επιχειρηματικότητας ας μας πουν εάν είδαν κάτι οι χιλιάδες άνεργοι της πόλης και φυσικά όσοι επιχειρηματίες έβαλαν λουκέτο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. 

Εάν βοήθησε και κάποιους εκτός από το να έχουν κάποιοι καρέκλα "ευθύνης" ας βγουν οι ίδιοι να μας το πουν . Εμείς τυφλοί δεν είμαστε , ούτε έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ για το τι συνέβη τότε και για το τι συμβαίνει και σήμερα όπου αυτά αντικαταστάθηκαν με ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και βέβαια γραφεία δημοτικών αστυνομικών με χρήματα που πληρώνει η Ελληνίδα και ο Έλληνας φορολογούμενος.

Πάντως η αξιοποίηση από τον Βασίλη Βαλασόπουλο και το κοινωνικό ιατρείο ήταν επωφελής για τους πολλούς τότε που δεν είχαν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία σήμερα οι επιλογές της διοίκησης δεν ευνοούν τους πολλούς είναι εμφανές. 

Σε επόμενη ανάρτηση και όταν κρίνουμε εμείς θα σας "αποκαλύψουμε" ό,τι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν αλλά ΣΙΩΠΟΥΝ. 

Δηλαδή πόσο μας στοιχίζουν τα ετήσια μισθώματα του συγκεκριμένου ακινήτου,  αλλά και άλλων που θα πάρουν σειρά,  και βέβαια στον ετήσιο προϋπολογισμό φαίνονται ως ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα που δείχνει και την παρακμή στην οποία μας οδήγησαν αυτοί που τάχα θα μας έκαναν ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ με την περιουσία των Νασταίων! 

Ας κάνουν ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και γραφεία της δημοτικής Αστυνομίας σε κάποιο άλλο κτίριο που δεν πληρώνουμε ενοίκιο για αυτό . Άλλωστε το κτίριο είναι παντελώς ακατάλληλο για να στεγάσει οιαδήποτε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ακόμα και δημοτική! Και υπάρχει και έγγραφο από δημόσια υπηρεσία για ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ που δεν έχουν τακτοποιηθεί έως και τα τέλη του 2021. 

Το πόσα χρήματα έχουν πέσει μέσα σε αυτό το ακίνητο,  ας τα ψάξουν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι , γιατί και να ρωτήσουν την νυν διοίκηση που είναι συνέχεια της προηγούμενης θα τους πουν ΨΕΜΑΤΑ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: