ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Μας στέλνει ο άλλος σχόλιο με nick name Παπαδόπουλος και μας λέει πως βλέπουμε φασίστες ΠΑΝΤΟΥ ,σε άρθρο μας που καταδεικνύει τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ συνδημότη μας! Και βέβαια θα μας πει και αντιδημοκράτες που δεν του περάσαμε το ΣΧΟΛΙΟ! Μα τι σχόλιο να του "περάσουμε" για ΜΑΚΕΛΕΙΟ μας θεωρεί ό,τι είμαστε  ή για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ;  Πάντως αφού ανακάλυψαν πως έχουμε στην ομάδα μας και Αντίφα είναι σε καλό σημείο για αυτό θα τους αφιερώσουμε και ένα τραγούδι του Dani Gabino!  Γιατί οι καλύτεροι εκφραστές του δυτικού κόσμου είναι οι τράπερ, αφού στον καπιταλισμό και στον δυτικό κόσμο ανθίζουν όλα τα άνθη του "κακού" Για να μην μας πει αντιδημοκράτες δείτε τον μ@λ@κ@ τι σχόλιο μας έστειλε! 



  • Κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους που επικοινωνήσαμε δεν γνώριζε το μηνιαίο μίσθωμα του ακινήτου που ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ο δήμος μας για να στεγάσει την ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και τα νέα γραφεία της  Δημοτικής Αστυνομίας. Εμείς πλέον σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Είναι δυνατόν να κάνουν αντιπολίτευση για "πενταροδεκάρες", και να τους διαφεύγουν για χιλιάδες ευρώ που σπαταλά ο δήμος μας; Κυνηγάνε το θέμα με τα κινέζικα led και αγνοούν τα πάνω από 10.000.000 ευρώ που μας στοιχίζει ο τομέας καθαριότητας. Αγνοούν πόσα αυτοκίνητά διαθέτει ο δήμος Ηλιούπολης και θεωρούν "σκάνδαλο" τα ψίχουλα για αγορά φυσικού αερίου για δομές της πόλης ,την στιγμή που δεν έχουν καμία γνώση για τα χρήματα που δίνονται για καύσιμα ( πετρέλαιο, βενζίνες κ.ο.κ), ακόμα και για κλειστές ΔΟΜΕΣ. Το χειρότερο από όλα που μάθαμε είναι πως αγοράζονται ανταλλακτικά σε ετήσια σχεδόν βάση για οχήματα που τελικά δίδονται σε ιδιωτικά συνεργεία για επισκευή! Θα το ψάξουμε γιατί μας φαίνεται απίστευτο. 

  • Τα οχήματα που αγοράστηκαν επί διοικήσεως κ. Γιάννη Αναγνώστου εθεάθησαν να κυκλοφορούν και πάλι στην πόλη . Όταν θα επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες ( οι πινακίδες μόνο μαρτυρούν πως αγοράστηκαν επί δημαρχίας Αναγνώστου) φανταζόμαστε πως κάποιοι θα πρέπει να εξηγήσουν για την αλλαγή χρήσης τους! 

  • Κάποιοι ονειρεύονται ΜΙΖΕΣ σε διαγωνισμό που δεν έχει καν προκηρυχθεί, και ετοιμάζονται να καταφύγουν στην δικαιοσύνη μιλώντας για "σκάνδαλο". Δηλαδή θεωρούν φυσιολογικό το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η πόλη βρωμάει και 10 εκ. ευρώ κάθε χρόνο πετιούνται στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! 

  • Η εξοικονόμηση σε ετήσια βάση που θα έχει ο δήμος μας όταν αλλάξουν όλες οι λάμπες και γίνουν Led σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα είναι στο ύψος που διαβάσαμε σε site της πόλης . Όχι πως φταίει το τοπικό MME για αυτό , αλλά πρόκειται για ακόμη μια αυθαίρετη εκτίμηση της διοίκησης ανάλογης με άλλων διοικήσεων που έχουν ήδη led και δεν έχουν τόσο υψηλό όφελος ,στους λογαριασμούς που πληρώνουν στους ενεργειακούς τους παρόχους. Γιατί κάποιοι δήμοι δεν έχουν μείνει στην κλασική ΔΕΗ όπως ο δικός μας ,και αναζήτησαν φθηνότερο ΡΕΥΜΑ. Εμείς δεν κατηγορούμε τον δήμο μας για αυτό , αφού ακόμα και εμείς δεν έχουμε ΠΕΙΣΤΕΙ για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ πολλών παρόχων και στηρίζουμε ακόμα τον κρατικό φορέα λίγα χρόνια πριν την πλήρη ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του που φαίνεται πως δεν θα συμβεί πριν το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε! 

  • Για όσους εύχονται να τελειώσει και λογικά ο πόλεμος στην Ουκρανία θα πρέπει παράλληλα να γνωρίζουν πως αυτός δεν θα τελειώσει εις βάρος των Ουκρανών όσο και εάν αρκετοί από αυτούς επιθυμούν αυτό. Μην ακούτε για κατάπαυση πυρός και μην έχετε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως δεν θα μείνει ουκρανικός έδαφος ΕΛΕΥΘΕΡΟ επειδή έτσι το θέλει ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Πούτιν. Ακόμα και εάν η κυβέρνηση της Ουκρανίας θελήσει να ρίξει λευκή πετσέτα ο ουκρανικός λαός θα συνεχίσει να αντιστέκεται στο πλευρό των μαχητών του Αζόφ έως ότου και ο τελευταίος Ρώσος στρατιώτης αποχωρήσει από το ουκρανικό έδαφος. Για αυτό έχει φροντίσει η Δύση που εξοπλίζει συνεχώς τους Ουκρανούς με οπλισμό που θα ζήλευαν πολλά δυτικά κράτη ανάμεσά τους και το δικό μας!

  • Η πανδημία θερίζει με πάνω από 20.000 νέα κρούσματα καθημερινά και πάνω από 50 νεκρούς αλλά κάποιοι θέλουν να καταργήσουν τις μάσκες! Ελπίζουμε η κυβέρνηση να αντιληφθεί πως το κόστος για την ίδια θα είναι ανυπολόγιστο αφού οι ευπαθείς ομάδες και οι ηλικιωμένοι που χάνονται ψηφίζουν κατά παράδοση συντηρητικά κόμματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: