ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα περιπολικά του δήμου Ηλιούπολης προφανέστατα και δεν είναι ιδιοκτησία των υπαλλήλων αλίμονο εάν και οι κανονικοί αστυνομικοί έπαιρναν τα περιπολικά σπίτια τους ! (UPDATE)

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα περιπολικά του δήμου Ηλιούπολης προφανέστατα και δεν είναι ιδιοκτησία των υπαλλήλων αλίμονο εάν και οι κανονικοί αστυνομικοί έπαιρναν τα περιπολικά σπίτια τους ! (UPDATE)



Οδός Θέμιδος 2  Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης,  και όπως βλέπετε παρκαρισμένο αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας σε ώρα που η υπηρεσία δεν λειτουργεί , για όλες και όλους εσάς που καθημερινά αντικρίζεται μια εικόνα που δεν λέει να αλλάξει.  Αφού η νοοτροπία παραμένει η ίδια και μάλιστα τείνει να γίνει και χειρότερη εάν κρίνουμε από ανάλογο περιστατικό που θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς. 

Τα νέα "ήθη" που εισάγουν όσοι θέλουν τάχα το καλό της πόλης μας,  είναι αντί το αυτοκίνητο να βρίσκεται στο γκαράζ του δήμου μας, να  σταθμεύει  σε ιδιωτικό πάρκιν , που νοικιάζει ο δήμος. 

 


Εάν η δημοτική αστυνομία αναζητά το περιπολικό της, ή  έχει "κλαπεί" θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας για τα στοιχεία της πινακίδας του. 

Επειδή προφανέστατα και η λήψη έγινε εκτός "ιδιωτικού" χώρου,  αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και  τα στοιχεία της πινακίδας,  όπως επίσης γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό πολλά ακόμα για τα οποία θα κληθούν οι αρμόδιοι να δώσουν απαντήσεις. 

Που δεν τις έχουν έτσι και αλλιώς, άρα εμείς τουλάχιστον δεν τις αναμένουμε.  Εσείς εάν είσαστε τίποτα αφελείς ας συνεχίζουν να σας παραμυθιάζουν! 

Με την ίδια λογική θα μπορούσαν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι π.χ της καθαριότητας ή του πρασίνου να έχουν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα εκτός του γκαράζ του δήμου μας  , για να μην χρειάζεται να μετακινούνται καθημερινά με δικά τους οχήματα πάνω στην Β΄ ζώνη του Υμηττού αφού είναι και "οικολόγοι" και θέλουν να διώξουν και το ΚΥΤ από εκεί! 


Εμείς  δεν θεωρούμε σωστό να γίνεται αυτό,  και φυσικά δεν αναμένουμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κόκλα να μας απαντήσει εάν γίνεται με δική του εντολή ή όχι,  εμάς αυτό δεν μας αφορά. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν αναζητούμε απαντήσεις από όσους θεωρούν πως επειδή δουλεύουν καθημερινά εσάς ,μπορούν να πράξουν το ίδιο και με εμάς. 

Όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά φαίνεται πως κάποιοι δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούνται να επιλύσουν,  και αυτό βέβαια θα εκτιμηθεί από αρκετούς στις κάλπες του 2023.

ΥΓ: Σύμφωνα με στέλεχος της διοίκησης ο χώρος "ανήκει" στον δήμο μας,  και στεγάζει την Κυψέλη Εθελοντών του δήμου Ηλιούπολης!  Το ανήκει σε εισαγωγικά γιατί το νοικιάζει από ιδιώτη επί εποχής Βαλασόπουλου ,όταν  εκεί υπήρχε το κοινωνικό ιατρείο. 

Το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό επειδή η κατασκευή είναι παντελώς  αυθαίρετη , κάτι που προφανέστατα και θα έπρεπε να "τσεκάρει" ο δήμος πριν το ενοικιάσει με φθηνό φανταζόμαστε αντίτιμο. Το φθηνό θα σας το πει δημοτικός σύμβουλος στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο. 

Το θέμα είναι γιατί αφού υπάρχει γκαράζ του δήμου  να βρίσκεται το  περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας σε άλλο χώρο ;

Μήπως "βολεύει"  τον οδηγό του; Δεν ξέρουμε και δεν ρωτάμε βέβαια για να μάθουμε..... Άλλωστε τελικά και οι "εθελοντές" μας στοιχίζουν, αφού νοικιάζουμε χώρο για αυτούς και δεν γνωρίζουμε καν το μηνιαίο μίσθωμα ,αφού ο γείτονας του ιδιοκτήτη που μας έδωσε το θέμα δεν μπορούσε να φανταστεί πως καταγγέλλοντας απλώς την αυθαιρεσία του γείτονά του, θα μας οδηγούσε στο να ανακαλύψουμε κάτι που μάλλον γνωρίζουν άπαντες οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά απλώς ΣΙΩΠΟΥΝ! 

Γιατί μας είναι αδιανόητο να πιστέψουμε πως ουδείς από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης που έχουν και τους "ενεργούς φασίστες Ηλιούπολης" που γυρνάνε με τα πόδια όλες τις γειτονιές,  δεν θα είχαν αναρωτηθεί εάν και αυτή την δομή την κλαίνε οι κληρονόμοι Νάστου ή εάν ένας "τυχερός" ιδιώτης βρήκε τον δήμο να του ενοικιάσει έναν χώρο σε περιοχή που δύσκολα θα μπορούσε να ενοικιαστεί για επιχειρηματική δραστηριότητα. 

Μάλιστα η ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πολλά τα εισαγωγικά πλέον στους "εθελοντές " , για τους οποίους πληρώνουμε και ΕΝΟΙΚΙΟ ως δήμος,  στεγάζεται εκεί με απόφαση του δημάρχου μας κ. Γιώργου Χατζηδάκη!


Και βέβαια μη μασάτε, κανένα δημοτικό συμβούλιο δεν αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ , αλλά όπως συνήθως αποφασίζει με την απαραίτητα πλειοψηφία που του εξασφαλίζει το ΝΑΙ σε όλα της παράταξης που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές , και των "συνεργών" της ελέω του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής. 

Άρα οι "εθελοντές", μας  στοιχίζουν ενοίκια fax, τηλέφωνα, φώτα, νερά  σε κτίριο που νοικιάζει ο δήμος μας , και που καλεί όποιον αφελή πιστεύει πως οι "εθελοντές" θα μας σώσουν να συνδράμει! 

Εντάξει δεν θα μας σώσουν οι τσιρίδες του Αραμπατζή , ούτε βέβαια ο μετριοπαθής Τάσος Ευσταθίου που κάθονται και ασχολούνται με κινέζικες λάμπες και αφήνουν τους δημότες μας να παρασύρονται από όσους φτιάχνουν εθελοντικές ομάδες χρεώνοντας μας με χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο! 

Και βέβαια για να διαφημίσουμε και τον εθελοντισμό να γίνουμε πιο πολλοί και να θέλουμε και άλλους χώρους για ενοικίαση ( να "τονωθεί" και η τοπική οικονομία) 


Όλοι μαζί πάνω από χρώματα και κόμματα μπορούμε να στηρίξουμε την "Κυψέλη Εθελοντών" για να ζήσουμε καταστάσεις "αποκλεισμού" όπως με τον πρόσφατο χιονιά όταν και οι εθελοντές δεν τα  κατάφεραν . Αλλά οκ εθελοντές είναι τι περιμένεις; 

UPDATE: Προφανέστατα και αντί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Κόκλας  να απαντήσει για ποιον λόγο πληρώνουμε ΕΝΟΙΚΙΟ και χώρους πάρκιν και "γραφείων"  σε ΙΔΙΩΤΗ , για τους μόλις 9 δημοτικούς αστυνομικούς μας , βγήκε να μας κατηγορήσει πως ρίχνουμε ΛΑΣΠΗ! 

Λάσπη επειδή δεν διάβασε το κείμενο έως το τέλος όπου και προφανέστατα θα καταλάβαινε πως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν "έξυπνο" που βολεύτηκε , αλλά με έναν Αντιδήμαρχο που εάν και άμισθος μας στοιχίζει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο, προφανώς και επειδή θεωρεί πως οι δημότες μας αναζητούν αυτόκλητους "σωτήρες" να τους λένε μισές αλήθειες. 

Όσο και εάν αναζητήσαμε στη σελίδα του δήμου μας,  αλλά και ΠΑΝΤΟΥ στο διαδίκτυο ως διεύθυνση της δημοτικής αστυνομίας φαίνεται αυτή του δημαρχείο της πόλης  μας. Το πενταψήφιο είναι για κλάματα ,και όσοι το κάλεσαν περίμεναν ματαίως μετά από ώρα να πουν την καταγγελία τους ενώ περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας κάποιοι έκαναν μέρες να δουν και όταν το είδαν η ΕΙΚΟΝΑ δεν άλλαξε. Εάν άλλαζε θα το βλέπαμε και εμείς που κυκλοφορούμε στην πόλη, θα το έβλεπε και μια δημοτική αρχή που "στριμώχνεται" από λάθη και παραλείψεις σας. 


Πουθενά δεν είδαμε την διεύθυνση της Αγίας Μαρίνας και φυσικά ουδείς διαφήμισε πως πληρώνουμε και ενοίκιο για να στεγάσουμε 9 δημοτικούς αστυνομικούς και αναρωτιόμαστε για ποιον ακριβώς λόγο συνέβη αυτό. Συνέβη γιατί προφανέστατα και κανείς δεν θέλει να μάθει ο δημότης το ΚΟΣΤΟΣ μιας δομής που εκτός από ένδυση , υπόδηση (που δεν έχουμε τελειώσει με αυτά) μας στοιχίζει τώρα και ένα "ωραίο" ενοίκιο. 

Το ύψος θα το μάθουν οι ΔΗΜΟΤΕΣ μας πάλι από εμάς για να μην έχουν  ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τι τους στοιχίζουν οι δικές σας αποφάσεις ή τουλάχιστον αυτές που υπηρετείτε .  Όσο για τα περί λάσπης και άλλα συναφή τα έχουμε ξανακούσει άπειρες φορές από όσους ασκούν ΕΞΟΥΣΙΑ. 

Δεν μας τρομάζουν αυτά , ούτε φυσικά μας τρόμαξαν και ποτέ ζώντας σε μια πόλη όπου η ΔΙΑΦΘΟΡΑ δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο ΚΑΝΟΝΑΣ. Γιατί διαφθορά είναι να πετάς χρήματα για ενοίκια εκεί που δεν χρειάζεται ,και μεγαλύτερη ακόμα να εκμεταλλεύεσαι και να ευτελίζεις υπαλλήλους βάζοντας τους να εφαρμόζουν παράλογες αποφάσεις

Αυτοί κάνουν την δουλειά που τους βάζετε να κάνουν, και αυτοί στο τέλος θα είναι και τα θύματα των δικών σας επιλογών αφού ό,τι και να λέτε σε κανέναν σε αυτή την πόλη δεν έλειψε η δημοτική αστυνομία την περίοδο 2013-2015 ,αφού σε κάποιους και δεν είναι λίγοι και στην παράταξη που πλέον υπηρετείται το "έξω και οι κανονικοί μπάτσοι από τις γειτονιές μας" είναι σύνθημα! 

Άλλωστε σε ποιες ως διοίκηση δίνεται ΔΩΡΕΑΝ αίθουσες του δήμου μας ;  Σε αυτές που έχοντας στο πλευρό τους ποινικούς,  τάχα ΓΡΆΦΟΥΝ πως  τρομοκρατούνται από εμάς. Στην ουσία τρομοκρατούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ,  και αυτή  είναι πως υπηρετούν και υπηρετείτε ένα χθες, και δεν έχει αντιληφθεί πως το ΑΥΡΙΟ είναι ήδη εδώ. Και δεν αποζητά να σπαταλάει χρήματα ενοικιάζοντας χώρους για να στεγάσει μελλοντικούς του ψηφοφόρους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Σας έχουμε πει και στο παρελθόν σας λέμε και ΤΩΡΑ ,πως το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ που υπηρετείται δεν το θαυμάζει κανείς παρά μόνο βολεμένοι. Και βέβαια βολεμένοι δεν είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί που καλούνται για ελάχιστα ευρώ να εφαρμόσουν ΑΔΙΚΕΣ αποφάσεις εναντίον ελαχίστων, αφήνοντας στο απυρόβλητο όσους έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. Και επειδή βγήκατε και μιλήσατε για λάσπη ξέρετε πόσες λίγες κλήσεις έκοψαν οι "ενεργοί" σας δημοτικοί αστυνομικοί για όλο το 2021; 

Και το χειρότερο γιατί δεν βγαίνετε να ανακοινώσετε πόσες πληρώθηκαν; Σας αποχαιρετούμε αγαπητέ κ. Κόκλα,  άλλωστε οι μέρες σας ως Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας είναι μετρημένες,  και φυσικά ευχόμαστε στις προσεχείς εκλογές να μην θέσετε ξανά υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. 

Άλλωστε τρεις δημοτικές παρατάξεις έχετε αλλάξει έως τώρα σε πόσες ακόμα θα πάτε;  Στο πλευρό του Αντιδημάρχου μεμονωμένοι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας που θεωρούν μάλλον πως εμείς απαξιώνουμε την δομή και όχι όσοι με τις πολιτικές που εφαρμόζουν την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. 

Δεν τους βάζουν και στο παιχνίδι για την συντήρηση του οδοφωτισμού , και έτσι θα τους φταίει ο δημοσιογράφος σε εισαγωγικά όπως τον γράφουν , και όχι η ανοησία τους να πιστεύουν ακόμα πως μπορεί να τους σώσει οιαδήποτε δημοτική αρχή ή κυβέρνηση! 

Εκτός και θεωρούν πως θα κυβερνήσει την Ελλάδα το ΚΚΕ ή η Ελληνική Λύση ή ακόμα και το κόμμα Κασιδιάρη οπότε πάμε πάσο. Τότε θα δουλεύουμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ για το ΔΗΜΟΣΙΟ αλλά τα λεφτά που θα παίρνουμε δεν θα φτάνουν να αγοράζουμε ούτε ένα κιλό ζάχαρη το μήνα όπως συνέβαινε άλλωστε σε όλους τους σοσιαλιστικούς - κομμουνιστικούς ή φασιστικούς "παραδείσους". 

Ας ποντάρουν να τους "σώσει" ο Πούτιν και να γκρεμίσει τον "κακό" καπιταλισμό της Δύσης και την Νέα Τάξη Πραγμάτων γιατί άμα περιμένουν να τους μονιμοποιήσει ο "τσεκουράτος" υπουργός μάλλον πλανώνται πλάνην οικτρά, ή δεν κατανοούν τι τους λέει και το σωματείο τους αφού προφανέστατα και οι δυνατότητες της χώρας δεν μπορούν να διατηρήσουν υπό κρατικό - δημοτικό έλεγχο δομές όπως η καθαριότητα το πράσινο κ.ο.κ,  εκτός και δουλεύουν για 200 ευρώ τον μήνα!

Το ΣΕΔΗ , και η κα Τσατσούλη άλλωστε τους λένε πως οι κυβερνήσεις απαξιώνουν επίτηδες την δομή για να δοθεί σε ιδιώτη , δεν κάνουν προσλήψεις,  αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνουν. Και βέβαια οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν προέρχονται από παρθενογέννηση από τα κόμματα που εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές είναι. Εάν ο Κόκλας δεν έχει κόμμα και χρώμα είναι γιατί υπηρετεί τον ΑΠΟΛΥΤΟ καιροσκοπισμό. Όμως ταυτόχρονα δεν μπορείς να είσαι και με τον εργαζόμενο και με αυτόν που αύριο θα τον απολύσει και το έχει πει σε όλους τους τόνους πως δεν μπορεί να ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ τόσο προσωπικό πρέπει να γίνουν συνέργειες με ιδιώτες έως την τελική μετάβαση που θέλει ένα σωρό δομές ΠΛΗΡΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ. 

Για να διατηρηθούν προϋποθέτουν μισθούς της τάξεως των 200 ευρώ χωρίς τις υπερωρίες και τότε όσες και εάν κάνουν πάλι δεν θα επαρκούν ούτε για να επιβιώσουν. 

Το να δουλεύουν για 200 ευρώ το μήνα θα  είναι αδιανόητο , άδικο και  φυσικά ουδείς νοήμων άνθρωπος θα ήθελε να συμβεί και στη χώρα μας που γλίτωσε την περίοδο 1946-1949 τέτοιες καταστάσεις, όχι μόνο γιατί κάποιοι έχυσαν το αίμα τους ,αλλά επειδή στην "¨τύχη" ή λόγω γεωστρατηγικής θέσης της χώρας ,βρεθήκαμε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. Γιατί στην σωστή είμαστε ,ό,τι και εάν σας λένε κόκκινοι ή μαύροι φασίστες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: