ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σάββατο σήμερα και η δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης πάει μόνο λαϊκή!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Σάββατο σήμερα και η δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης πάει μόνο λαϊκή!


Η φωτογραφία σημερινή Σάββατο 19/3/2022 έξω από το δημαρχείο της πόλης μας αλλά η δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης σήμερα πάει μόνο λαϊκή , βάζει "κορδέλες" διευκολύνει στο μποτιλιάρισμα από το κλείσιμο των δρόμων (για να ψωνίζετε συμφερτικά και για το "κοινό" καλό) και βέβαια οι πωλητές των λαϊκών αγορών ανταμείβουν τον δήμο μας,  για την δική σας ταλαιπωρία με φρούτα και λαχανικά για δομές του δήμου μας.


Σάββατο πρέπει να κλέψανε και το σύστημα για φόρτιση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων του δήμου μας και όπως βλέπετε πήγαμε να φορτίσουμε το νέο μας ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Tesla και δεν κάναμε δουλειά! 


Σήμερα πήγαμε και στην  λαϊκή αγορά Ηλιούπολης,  δεν ενδιαφερόμαστε φυσικά για φρούτα και λαχανικά ούτε για βιομηχανικά προϊόντα , που βρίσκεις στις λαϊκές αγορές πήγαμε για να διαπιστώσουμε εάν όσα μας είχαν μεταφέρει ήταν αληθή . 

Το πάρκιν του δημαρχείου της πόλης μας σχεδόν άδειο με κάποια λίγα οχήματα , κάποια δημοτικά που παραμένουν εκεί για έκτακτες "ανάγκες" 


Το πλακάκι όδευσης τυφλών στο πεζοδρόμιο του δήμου μας καταδεικνύει σε οιοδήποτε αφελή ή βολεμένο το πόσο ενδιαφέρεται η παρούσα διοίκηση για τα άτομα με ειδικές ικανότητες ή ΑμεΑ όπως τα έχετε συνηθίσει να τα αποκαλούν . 




Δεν υπάρχουν σχόλια: