ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σημερινές φωτογραφίες από την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης και πέριξ του δημαρχείου- Τι να σου κάνουν οι λιγοστοί δημοτικοί μας αστυνομικοί όταν τα σήματα που έχουν τοποθετηθεί δεν κατανοούν μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει με ευχολόγια

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Σημερινές φωτογραφίες από την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης και πέριξ του δημαρχείου- Τι να σου κάνουν οι λιγοστοί δημοτικοί μας αστυνομικοί όταν τα σήματα που έχουν τοποθετηθεί δεν κατανοούν μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει με ευχολόγια


 Και που να παρκάρεις; Θέλετε να δείτε που παρκάρουν και τα αυτοκίνητα του δήμου μας όταν κυκλοφορούν μέσα στην πόλη; Οι πολλοί θέλετε, και ιδίως όσοι άτυχοι είδαν στο παμπρίζ του αυτοκινήτου τους το ροζ χαρτάκι μιας διοίκησης που φλερτάρει επικίνδυνα με τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Βέβαια οι δημότες δεν είδαν τον δήμαρχο ή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να κόβει την κλήση αλλά τους δημοτικούς μας αστυνομικούς που υπακούν στον κάθε παραλογισμό ,όπως οι Ρώσοι στρατιώτες. "Λογική" και απόλυτα κατανοητή η στάση τους ,από όσους δεν έμαθαν ποτέ να υπηρετούν Αρχές και Αξίες και είναι οι περισσότεροι, για αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε έτσι! 

Κλήση από φωτογραφία ιδιώτη δεν μπορεί να κοπεί σε κάποιον όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος μας και προσωπικό δεδομένο δεν είναι οιοδήποτε στοιχείο αποδεικνύει παράνομη πράξη. Μη φανταστείτε κάνα έγκλημα οι άνθρωποι αφήνουν τα αυτοκίνητά τους για πέντε -δέκα λεπτά για να αγοράσουν κάτι από τις κοντινές επιχειρήσεις της πόλης. 

Αυτής που την κατάντησαν "ζούγκλα" οι  πολιτικές των τοπικών μας αρχόντων που μείωσαν τον δρόμο γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης . Αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και ανήκουν στον χώρο της κεντροαριστεράς από την μεταπολίτευση έως σήμερα με διάλειμμα την διοίκηση του κ. Γιάννη Αναγνώστου που δεν πρόκαμε παρά να στήσει έναν ανδριάντα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή ως μη όφειλε και που το έργο της δεν διαφημίστηκε στα social media επειδή βλέπετε τότε ήταν στα πρώτα βήματα τους στην χώρα μας, και δεν ήταν καθημερινή συνήθεια όλων μας όπως είναι σήμερα. 

Είχε και τρομερούς επικοινωνιακούς συμβούλους και έτσι ό,τι υλοποιήθηκε την δική του τετραετία "θάφτηκε" από τους επαγγελματίες του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ" που σήμερα κλαίνε με κόκκινο δάκρυ για τον πρώην πράκτορα της KGB που τα βρίσκει σκούρα από τους Ουκρανούς Εθνικιστές που ναι εκεί τιμήθηκαν από ένα κράτος που ξέρει να ΤΙΜΑ τους ΗΡΩΕΣ και όχι τους κατσαπλιάδες! 

Τι κάνει η διοίκηση και η δημοτική αστυνομία για αυτό το χάλι; Παλεύει να εξασφαλίσει στολές , εθνόσημα και αποζητάει παράσημα από ψευτοκακόμοιρους που διαβάζουν τα ποσά που ξοδεύονται για ένδυση και υπόδηση και παλεύουν να σβήσουν στο 40αρι της κλήσης έχοντας απέναντί τους και μια αντιπολίτευση που ατυχώς για εμάς δεν είναι δυναμική με εξαίρεση τους κομμουνιστές της πόλης που σου κάνουν "πόλεμο" εάν τους θίξεις για όσα κακώς έπραξαν στο παρελθόν. 

Είναι δυνατόν κ. Ευσταθίου και κ. Αραμπατζή να μην διαμαρτύρεστε για αυτό το ΧΑΛΙ καθημερινά; Είναι δυνατόν να αποδέχεστε να συντηρείτε σε θέσεις ευθύνης όσους μας καταστρέφουν; Είναι δυνατόν να μην τα βρίσκεται με όσους είναι στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με εσάς και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος είναι ποιο κεντροδεξιός περισσότερο ή λιγότερο. 

Είναι δυνατόν να μην έχετε φέρει ακόμα στο δημοτικό συμβούλιο το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης , να μην αντιδράτε στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ με τις 7 πινακίδες έξω από supermarkets της πόλης, αφού το τοπικό ΜΜΕ που σας στηρίζει λιώνει τις σόλες του γυρνώντας την πόλη τι ασχολείται με την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ  ,και όχι με αυτά εδώ που φέρνουν ψήφους σε όσους σαν και εμάς δεν επιθυμούν την διατήρηση της Σοβιετίας.  

Για να μην καταντήσουμε όπως οι δυστυχείς Ουκρανοί υπόδουλοι της απόλυτης βαρβαρότητας της Ανατολής. 

Για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν έχω κάτι να πω, άλλωστε κάθε φορά που πάει ο κος Ψυρρόπουλος να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο ο καθένας αντιλαμβάνεται πως τους "πονάει" , όπως και ο καθένας αντιλαμβάνεται πως επικοινωνιακό χάρισμα δεν έχει ο κος Αραμπατζής,  αλλά είναι κινητικός βγάζει αρκετά δελτία τύπου που ενοχλούν την νυν διοίκηση  και απάντηση δεν παίρνει. 

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες , σκουπίστε και τα "κροκοδείλια" δάκρυά σας,  εσείς οι κρατιστές και φυσικά πάρτε μέτρα αφαιρέστε πινακίδες του ΚΟΚ που δεν έχουν κανένα νόημα εκεί που έχουν τοποθετηθεί , και δώστε λύσεις εφικτές σε όσους δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα σας ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ στις κάλπες του 2023. 

Γιατί να σας ξαναψηφίσουν; Για να δημιουργείτε αθέμιτο ανταγωνισμό; Για να μας λέτε πως οι εθελοντές σας μας "έσωσαν" ενώ μείναμε μια εβδομάδα εγκλωβισμένοι σαν τα ποντίκια με πέντε πόντους χιόνι; Μήπως επειδή σπαταλάτε τα χρήματα του δήμου μας για φιέστες και εκδηλώσεις που θα ζήλευε και ο "πατερούλης" Στάλιν ; Ούτε μια έκθεση βιβλίου της προκοπής δεν κάνατε  και ελπίζουμε πως στη φετινή από τους πάγκους θα εκλείψουν εμετικά βιβλία που έτσι και αλλιώς κανείς δεν θα αγοράσει μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Το κλίμα είναι καλό για εμάς τους ΔΕΞΙΟΥΣ αυτής της πόλης οι ΜΑΣΚΕΣ των ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ έπεσαν και φυσικά ακόμα και εάν είμαστε διαιρεμένοι στα δύο ή και στα τρία κομμάτια σας το υπογράφουμε και είναι 17/3/2022 πως όσες ψήφους και εάν "εξαγοράσουν" μέσω των συλλόγων, των συλλογικοτήτων και φυσικά των ελάχιστων ευνοούμενών τους εκλογές δεν κερδίζουν! 





Στην τελευταία φωτογραφία βλέπετε τα μεταλλικά κολονάκια που έχει ο δήμος στα δεξιά του δρόμου, δεν μας αφορά καν το παράνομα παρκαρισμένο όχημα την στιγμή που βλέπουμε πως πρώτος ο δήμος μας θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα όποιου άτυχου μια μέρα τα πάρει σβάρνα. Και άμα είναι με αυτοκίνητο ίσως είναι μικρό το κακό εάν όμως πέσει ποδηλάτης να δούμε ποιος θα τον πληρώσει με τα δικά μας χρήματα. 

Τι εξυπηρετούν αυτά τα κολονάκια με τα οποία διαφωνούσε ο κος Σεφτελής σας έχουν πει οι "ειδικοί" και έχουμε ασχοληθεί σε παλιότερη μας ανάρτηση δεν θα επαναλαμβανόμαστε . Άλλωστε είναι για εμάς ένα θέμα της πλάκας και ως γνωστόν εμείς δεν ασχολούμαστε με την "καθημερινότητα" αλλά κυρίως βγαίνουμε "εκτός ελέγχου" όταν βλέπουμε πως μας "κλέβουν" μπροστά στα μάτια μας! 

Τα χαρτομάντηλα πιο κάτω είναι για τα κροκοδείλια δάκρυα των διοικούντων και όσων θίγονται και προσβάλλονται από την ΑΛΗΘΕΙΑ. Είναι μια συσκευασία 10 τεμαχίων και κοστίζουν μόλις 0,84 ευρώ από το supermarket ΓΑΛΑΞΙΑΣ της πόλης μας για να κάνουμε και την διαφήμισή μας . Εάν βρείτε φθηνότερα στείλτε μας εικόνα και τιμούλα! Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο φροντίστε να έχει καλό ήχο εάν και αυτά που εμείς θα γράψουμε αύριο τα έχουμε από σήμερα , δεν περιμένουμε άλλωστε απαντήσεις που δεν υπάρχουν ή που είναι δύσκολα να παραδεχθείς ΔΗΜΟΣΙΑ 

Τι να πεις δηλαδή πως ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: