ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επί το "έργον" η δημοτική Αστυνομία Ηλιούπολης ξεβολεύει τους "ξυπόλυτους" φουκαράδες και κάνει τα στραβά μάτια στους χορηγούς της

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Επί το "έργον" η δημοτική Αστυνομία Ηλιούπολης ξεβολεύει τους "ξυπόλυτους" φουκαράδες και κάνει τα στραβά μάτια στους χορηγούς της

Πλησιάζει και το Πάσχα και θα στείλει και η εταιρία "Ραβάνης" το "δώρο" της στους υπαλλήλους του δήμου μας (μην φανταστείτε τίποτα σοβαρό ένα κιλό κρέας σε κάθε υπάλληλο)  , έχουν και οι αλληλέγγυοι πωλητές των λαϊκών αγορών της πόλης μας στείλει ΤΟΝΟΥΣ από το εμπόρευμά τους στο κοινωνικό μας παντοπωλείο,  και βγήκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να μας πει πως κάποιοι ξεβολεύτηκαν! 

Ποιοι είναι αυτοί; Οι 7 επιχειρήσεις supermarkets της πόλης όπου δεν μπορούν να φορτοεκφορτώνουν όλο το 24ωρο όπως πράττουν ΟΛΟΙ οι ανταγωνιστές τους , και φυσικά μια βόλτα στην πλατεία της πόλης είναι χαρακτηριστική για την αποτελεσματικότητα των δράσεων της δημοτικής μας αστυνομίας. Μα τι να σου κάνουν μόλις 9 είναι θα πουν κάποιοι; Αυτό λέμε και εμείς πως είναι λίγοι και διατηρούνται απλώς για να υπάρχει ειδική θέση Αντιδημάρχου, αυτοκίνητα, βενζίνες και εκλογική πελατεία. Αλλά με 7 ψήφους και υιοθετώντας λογικές που δεν συνάδουν με ένα δυτικό κράτος προφανέστατα και την ώρα της κάλπης δεν θα σε σώσουν γιατί άλλωστε δεν είναι και "σερίφηδες". Οι τελευταίοι έχουν οπλισμό , πειθαρχία , υπηρετούν συγκεκριμένες αρχές και αξίες και φυσικά δεν φέρουν εθνόσημο σαν να είναι ειδικές δυνάμεις! Το "αστεράκι" τους στο πέτο το έχουν επειδή ρισκάρουν πραγματικά και δεν κλαίγονται επειδή δικαίως διαμαρτύρονται κάποιοι "κακοί" συνδημότες μας που ακόμα και νομοταγείς δεξιοί να είναι το δούλεμα δεν το αντέχουν! 


Δεν μας στοιχίζουν και πολλά λένε κάποιοι άλλωστε τι είναι μερικές χιλιάδες ευρώ για τους μηνιαίους μισθούς τους,  και γιατί να φωνάζουμε πως κάθε τρεις και λίγο αγοράζουμε ένδυση και υπόδηση για αυτούς; 

Λεφτά υπάρχουν άλλωστε για όσους υπηρετούν το νόμιμο και εκλεγμένο "καθεστώς" και εσείς που είσαστε ευχαριστημένοι με τις δράσεις τους μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε και το 2023 για να διατηρήσουν δομές που έπρεπε από χθες να είχαν δοθεί σε ιδιώτη. Τι κάνει η κεντρική κυβέρνηση για αυτό; Υπομονή αναμένει απλώς να ξεμπλέξει με πανδημία και πολέμους για να εφαρμόσει την πολιτική της που πουθενά δεν αναφέρει λατρεία σε όσους κουράζονται και μας κουράζουν όχι με δική τους ευθύνη αλλά επειδή καλούνται να εφαρμόσουν αποφάσεις παράλογες. 


Όσο για την φύλαξη κοινόχρηστων χώρων από ιδιωτική εταιρία φύλαξης,  κοντεύει να παίρνει λιγότερα χρήματα  από όσο στοιχίζουν μόνο οι στολές των δημοτικών μας αστυνομικών , το περιπολικό το βλέπετε πως είναι  σε άριστη κατάσταση , και εμείς είμαστε απλώς  "τρελοί" που δεν βλέπουμε το "έργο" τους αλλά αναδεικνύουμε το χάλι που επικρατεί επειδή ξεβολευτήκαμε!

Εμείς ξεβολεμένοι ήμασταν έτσι και αλλιώς , έχουμε τονίσει και θα τονίζουμε πως δεν μας έλειψε η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας την περίοδο 2013-2015 από την τότε κυβέρνηση. Σε όσους έλειψε και την θεωρούν αναγκαία,  ας συνεχίζουν να ψηφίζουν όσους με τις ενέργειές τους μας ετοιμάζουν την νέα χρεοκοπία της χώρας μας για να μην θιχτεί η λανθασμένη συνταγή του κρατισμού που στηρίζουν όλες οι διοικήσεις του δήμου μας  εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Από την φωτογραφία που ανάρτησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης φαίνεται πως ο οδηγός του  φορτηγού  "εγκλημάτησε" και ως "Ρασκόλνικωφ συναντά τη Σόνια και της ομολογεί τα εγκλήματά του".

Ελπίζουμε να μην την ερωτευθεί στο ΤΕΛΟΣ και έχουμε ανάλογη εξέλιξη με το μυθιστόρημα του γνωστού  Ρώσου συγγραφέα,  που εμάς δεν μας ενθουσιάζει έτσι και αλλιώς , αφού εάν συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε ΨΕΜΑΤΑ και ΜΥΘΟΥΣ θα αναγκαστούμε σύντομα να βιώσουμε τον ουτοπικό σοσιαλισμό που προωθούσε ο Φιόντορ μέσα από τα έργα του. 

Και αυτή η πόλη έχει πληρώσει ακριβά τις ΟΥΤΟΠΙΕΣ,  και είναι απλώς παραλογισμός το να συνυπάρχουν σε μια διοίκηση οι οπαδοί του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι με τους αποτυχημένους "σερίφηδες" που υπηρετούν κάτι διαφορετικό αλλά  πιο οικείο στον δυτικό μας κόσμο, και φυσικά παντελώς διαφορετικό από τον "πόλεμο" που ξεκίνησε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας αποδεικνύοντας  και στον πλέον καλόπιστο πως τουλάχιστον ο προηγούμενος δημιουργούσε λιγότερα προβλήματα από αυτά που καλούνταν να επιλύσει. 

Είναι μια κακή περίοδο για την δημοτική αστυνομία της πόλης μας,  και θεωρούμε πως αυτό θα το αντιληφθεί και η νυν διοίκηση που δεν θα ωφεληθεί από ό,τι συμβαίνει. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν και όχι φυσικά από εμάς που ήμασταν και παραμένουμε "συντηρητικοί" και νομοταγείς αλλά από όσους το έχουν στο αίμα τους να αντιστέκονται αναζητώντας ταξικούς εχθρούς και βλέποντας με καχυποψία ενστόλους. 

Στην προκειμένη περίπτωση δικαιολογημένη,  δεν μπορείς να κλείνεις τα ΜΑΤΙΑ σε όσους αναγκάζονται και εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις επιχειρήσεις της πόλης , ούτε μπορείς να μην αντιδράς όταν ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ για υλικό που δεν θα έπρεπε να χαλάει τόσο γρήγορα. 

Ρωτήστε τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ή της ομάδας ΔΙΑΣ ή και όσους υπηρετούν σε γραφεία στα τοπικά αστυνομικά τμήματα  τι εξοπλισμό και κάθε πότε παίρνουν,  και αφήστε τις νουθεσίες σας για αλλού , εμείς δεν θα υπηρετήσουμε ΠΟΤΕ το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ που θεωρεί πως είναι κάτι! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: