ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Οχήματα παρατημένα στη μέση του δρόμου - Αναπόφευκτη και σήμερα η επιβολή προστίμων

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Παναγιώτης Κόκλας: Οχήματα παρατημένα στη μέση του δρόμου - Αναπόφευκτη και σήμερα η επιβολή προστίμων


Αναπόφευκτη και σήμερα η επιβολή πρόστιμων στην λαϊκή αγορά της Κάτω Ηλιούπολης. Σε κάποιες περιπτώσεις τα οχήματα ήταν παρατημένα στην μέση του δρόμου λες και είχε συμβεί κάποιο κακό στον οδηγό...
Πιστεύω ότι αν μπορούσαν θα τα έβαζαν και μέσα στην λαϊκή ...

Ευελπιστώ ότι δεν επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο αύριο στην λαϊκή βιολογικών προϊόντων πλησίον του Ι.Κ.Α...

Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Το μόνο που θα πετύχει η δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης είναι να μην επισκέπτονται αυτές τις υπαίθριες αγορές συνδημότες μας με αυτοκίνητα . Όχι πως μας νοιάζει ή έχουμε οιοδήποτε όφελος από την λειτουργία τους.  Αλλά υπαίθριες λαϊκές αγορές και όχι σταθερές με χώρους πάρκιν είναι αδύνατον να ελεγχθούν,  ακόμα και εάν η δημοτική αστυνομία έκοβε  100 κλήσεις σε κάθε λαϊκή αγορά,  πράγμα που βέβαια και  δεν κάνει . 

Ελάχιστες κλήσεις έκοψαν πέρισυ όλο τον χρόνο  και ακόμα λιγότερες πληρώθηκαν για όσους νομίζουν πως θα αλλάξει η εικόνα. Αναλυτικά στον προϋπολογισμό του δήμου μας φαίνονται τα έσοδα από διοικητικά πρόστιμα που δεν είναι βέβαια όλα κλήσεις για παραβιάσεις του ΚΟΚ και υποδηλώνουν ακριβώς αυτό που σας λέμε. Πως παιδεύονται , και σας παιδεύουν χωρίς να κάνουν οτιδήποτε για να υπάρχουν σταθερές λαϊκές αγορές και χώροι πάρκιν. 

Και αύριο στη βιολογική αγορά ενώ υπάρχει πάρκιν πλησίον του ΙΚΑ το έχουν γεμίσει ξερόκλαδα και πάλι η εικόνα θα είναι τραγική με αυτοκίνητα παρατημένα πέριξ της πλατείας και με οδηγούς να αναρωτιούνται από που προέρχεται αυτό το χάος! 

Η βιολογική αγορά ευτυχώς είναι σε συγκεκριμένο χώρο και έχει πιο εύκολη αστυνόμευση αφού και μόνο η παρουσία των δημοτικών αστυνομικών στην είσοδο της αποτρέπει αρκετούς από το να αφήσουν τα αμάξια τους με αλάρμ για ώρες στα δεξιά του δρόμου αλλά παρόλα αυτά και με δεδομένο πως το απέναντι πάρκιν το έχουν γεμίσει ξερόκλαδα πάλι ταλαιπωρούνται όσοι πάνε χωρίς βέβαια να φέρει ευθύνη η δημοτική αστυνομία που το παλεύει εκεί και φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: