ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αχιλλέας Αδαμόπουλος: Ένας Ηλιουπολίτης στην εμπόλεμη ζώνη για λογαριασμό του Mega

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Αχιλλέας Αδαμόπουλος: Ένας Ηλιουπολίτης στην εμπόλεμη ζώνη για λογαριασμό του Mega


Την φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega καλύπτει ο μάχιμος ηχολήπτης και εικονολήπτης  και μέχρι  πρότινος συνδημότης μας Αχιλλέας Αδαμόπουλος. Ο καλός φίλος βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην Οδησσό,  μαζί με τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Καπερναράκο και τον συνάδελφό του τεχνικό Φίλλιπο Αλαβέρα (εικονολήπτης) . Και φυσικά μεταδίδουν  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλάνα από τις τεράστιες ζημιές που έχει προξενήσει η ρωσική εισβολή στο Μικολάιβ. 

Παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων του Mega βλέπουμε την εξαιρετική δουλειά που κάνουν ,και ευχόμαστε γρήγορα να τελειώσει ο πόλεμος και να είναι και πάλι κοντά μας όλοι τους. 




Θα σας παρουσιάσουμε φωτογραφικό ΥΛΙΚΟ από τις εμπόλεμες περιοχές και θα ανεβάσουμε και βίντεο για όσους δεν παρακολουθείτε τα ρεπορτάζ τους στα δελτία ειδήσεων του Mega , και την εξαιρετική δουλειά που κάνουν για την δική μας ενημέρωση,  με κίνδυνο της ζωής τους. 



Άγαλμα του Δούκα Ρισελιέ Οδησσός 




Δεν υπάρχουν σχόλια: