ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "μαϊμού" εθνικίστρια Λεπέν σνομπάρει τον Ζελένσκι και στις γαλλικές εκλογές θα δει την πλάτη του Μακρόν!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Η "μαϊμού" εθνικίστρια Λεπέν σνομπάρει τον Ζελένσκι και στις γαλλικές εκλογές θα δει την πλάτη του Μακρόν!

Το "πάρτι" των γαλλικών εκλογών έληξε άδοξα για την Λεπέν,  αφού προφανώς και θεωρεί πως θα βρει  αριστερούς να την ψηφίσουν. Γιατί δεξιούς και μάλιστα εθνικιστές δεν θα βρει έχουν ξεμείνει στο κόμμα της μόνο κάτι "μπολσεβίκοι" που βλέπουν με καλό μάτι τον πρώην πράκτορα της KGB Βλαδίμηρο Πούτιν! 

Γάλλοι εθνικιστές πολεμούν ήδη στο πλευρό των Ουκρανών,  κάτι προφανώς που διαφεύγει σε μια υποψήφια πρόεδρο που πέτυχε να διαλύσει το κόμμα της. Δεν την στηρίζει ούτε η ανιψιά της πλέον που πήγε στο κόμμα Ζεμούρ . Και οι δύο θα φάνε πο@τσ@ στις κάλπες του Απριλίου αφού οι Γάλλοι αναζητούν πρόεδρο να τους εκπροσωπήσει στην Ε.Ε και όχι κάποιον που δεν μπορεί να δει ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα στην περίπτωση της Ουκρανίας. Ο  κλόουν Ζεμούρ δήλωσε πως εάν ο Πούτιν είναι ένοχος η Δύση είναι υπεύθυνη! 

Εντάξει μιλάμε για τραγωδία για την Γαλλική πολιτική σκηνή να είναι πιο πατριώτης  ο Μακρόν από δύο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που υποτίθεται πουλούσαν σανό στους Γάλλους μιλώντας για πατριωτισμό και ενίοτε και για ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ! 

Οι Γάλλοι δυστυχώς για τους ίδιους , αλλά και για την Ε.Ε αποτελούν μια ανίσχυρη στρατιωτικά δύναμη που εάν και έχει πυρηνικά θα παραμείνει ουραγός στον νέο Ψυχρό Πόλεμο αφού έχει μολυνθεί από το μικρόβιο της λαϊκιστικής ρητορικής που δεν έχει καμία θέση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έτσι η Ε.Ε δεν θα έχει εκπρόσωπο στην νέα "Γιάλτα" που στήνεται αφού στην προηγούμενη είχε την Μεγάλη Βρετανία που όμως πλέον δεν αποτελεί μέλος της Ε.Ε. 

Καλή νέα θητεία λοιπόν στον Εμανουέλ Μακρόν,  αφού η Λεπέν και Ζεμούρ  έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια και οδεύουν για τα σκουπίδια της γαλλικής πολιτικής σκηνής ενώ ατυχώς η άχρωμη Ρεπουμπλικανή Βαλερί  Πεκρές θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο τον Μακρόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: