ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο ένας δικτάτορας βοηθάει τον άλλο και τα εδώ φασισταριά βγαίνουν να υποστηρίξουν κατώτερους πολιτισμούς που υπάρχουν για να μας θυμίζουν τι δεν πρέπει να είμαστε!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ο ένας δικτάτορας βοηθάει τον άλλο και τα εδώ φασισταριά βγαίνουν να υποστηρίξουν κατώτερους πολιτισμούς που υπάρχουν για να μας θυμίζουν τι δεν πρέπει να είμαστε!

Δυστυχώς ο δικτάτορας Άσαντ δεν έπεσε στη Συρία,  και έτσι τώρα στέλνει στρατό στον επίσης δικτάτορα Πούτιν έτσι ώστε να "ξεμπερδέψει" σύντομα με τους Ουκρανούς Εθνικιστές που εκπαιδευμένοι από τον Αμερικανικό στρατό και την CIA πολεμούν την απόλυτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. Και την πολεμούν επειδή εισέβαλλε στην χώρα τους για να τους γυρίσει πίσω σε εποχές απόλυτης ξεφτίλας ανάλογες με αυτές που έζησαν επί ΕΣΣΔ! 

Ευτυχώς ο Τούρκος δικτάτορας Ερντογάν στέκεται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας,  και ατυχώς για κάποιους στην χώρα μας  εξακολουθούν να ευελπιστούν  πως οι Τούρκοι θα τρελαθούν ξαφνικά και θα εγκαταλείψουν την αγκαλιά της Δύσης για να καταντήσουν Βενεζουέλα! 

Οι μάχες στην Ουκρανία συνεχίζονται και ελπίζουμε να συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμα,  έως ότου η Ε.Ε αποφασίσει εάν τελικά θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος του δυτικού κόσμου ή θα προτιμήσει όπως πολλά πλέον κράτη της Μέσης Ανατολής να συνταχθεί με τον Ντούγκιν, τον Πούτιν και τα υπόλοιπα σούργελα του "υπαρκτού σοσιαλισμού" που ονειρεύονται πως είναι δυνατόν ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ πολιτισμοί να επικρατήσουν ανώτερων. 

Διαβάζοντας Ιστορία κατά την δική τους εσφαλμένη ανάγνωση , αγνοούν πως η χώρα μας , αποτελεί την κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού , και πως ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου πολέμησε την απόλυτα βαρβαρότητα της Ανατολής που κάποιοι θεωρούν πως έχει να προσφέρει κάτι θετικό για τον κόσμο. 

Ας συνεχίζουν να διαβάζουν την υποκουλτούρα της Ευρωπαϊκής "διανόησης",  όσοι οι Ουκρανοί εθνικιστές γράφουν την δική τους λαμπρή Ιστορία. 

Γιατί η Ιστορία γράφεται από τους νικητές και όχι από όσους ευκαιριακά βρέθηκαν για λίγο διάστημα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και οδήγησαν τους λαούς τους σε πείνα , εξαθλίωση και ανελευθερία. 

Ας μην ονειρεύονται λοιπόν νέα Γιάλτα εκτός και εάν προκύψει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και επιβιώσουν όπως συνέβη και μετά τον Β'  Παγκόσμιο Πόλεμο και κράτη-παρίες , που απομονώθηκαν από τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: