ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Ο δικτάτορας Πούτιν θέλει λέει να τον πληρώσουν και σε ρούβλια για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιό του κάτι φυσικά που δεν θα συμβεί γιατί κανένα δυτικό κράτος δεν θα στηρίξει την οικονομία ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που εισέβαλλε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ σε ένα ανεξάρτητο κράτος. 
  • Ας σταματήσουν επιτέλους οι Πουτινολάγνοι την χαζομάρα πως θα καταφέρει η ορθόδοξη αλλά ανορθόδοξη σε πρακτικές Ρωσία να κερδίσει τους Ουκρανούς σε έναν πόλεμο που στο πλευρό του ουκρανικού λαού και του προέδρου της χώρας Βολοντιμίρ Ζελένσκι τάσσεται όλος ο δυτικός κόσμος και κυρίως τα 30 μόνιμα μέλη του ΝΑΤΟ. 

  • Καθαριότητα και οδοκαθαριστές σε πολλά σημεία της πόλης ενεργούν αυτές τις μέρες σε μια προσπάθεια να αλλάξει η άσχημη εικόνα της πόλης μας όσον αφορά την καθαριότητα. 

  • Θα τελειώσει και το 2022 και ακόμα οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας ( Ευσταθίου - Αραμπατζής) δεν θα έχουν ανακοινώσει την συμπόρευσή τους για τις δημοτικές εκλογές του 2023 κάτι που για εμάς είναι επιβεβλημένο για να γίνει και "ξεσκαρτάρισμα" στο κοινό ψηφοδέλτιο. Εάν το αμελήσουν σίγουρα θα βρουν και τρίτη ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ απέναντί τους γιατί όσο αργούν μπαίνουν ιδέες σε πολλούς και όχι αδικαιολόγητα αφού η μέχρι σήμερα πορεία τους στα δημοτικά συμβούλια έχει έρθει πολλάκις φορές σε ευθεία ΑΝΤΙΘΕΣΗ με βασικές αρχές του κόμματος της ΝΔ. Μάλλον τους βλέπουμε να κατεβαίνουν και πάλι ανεξάρτητοι και πάλι δίχως ΧΡΙΣΜΑ και πάλι θα βλέπουν την πλάτη όποιου ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ και προτείνει τις ΛΥΣΕΙΣ σε ένα σωρό θέματα που ΜΟΝΟ το πρόγραμμα της ΝΔ επιλύει πραγματικά. Όλα τα υπόλοιπα απλώς καθυστερούν με την αναποφασιστικότητά τους την νέα ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας μας που αυτή την φορά δεν θα βρει κανένα κορόϊδο να την δανείσει. Άλλωστε έως και σήμερα η χώρα μας δεν έχει αποπληρώσει παρά ελάχιστους τόκους από το τεράστιο ΧΡΕΟΣ της!

  • Δεν είναι πιο πολλοί οι αριστεροί αυτής της πόλης ας το κατανοήσουν πως δεν ζούμε στην δεκαετία του 1990. Πλέον η πόλη κινείται όλο και πιο δεξιά και το ΚΙΝΑΛ έχει υιοθετήσει πλήρως ΟΛΕΣ τις βασικές επιλογές του κόμματος της ΝΔ. 

  • Οι "ψεκασμένοι" μετά τον αντιεμβολιαστικό τους αγώνα έγιναν τώρα υπερασπιστές του Πούτιν στην προσπάθειά του για "αποναζιστικοποίηση" της Ουκρανίας! Μάλλον δεν κατανοούν πως με την τακτική τους αυτή ετοιμάζουν άθελά τους "Τάγματα Αζόφ" σε μια χώρα που έχει εθνικιστική παράδοσή που την αγνοούν οι οπαδοί των κλεφτών και αρματολών που θεωρούν πως εθνικισμός είναι να γίνεσαι υπασπιστής του Βασιλιά Όθωνα ή να κυβερνιέσαι δικτατορικά από έναν πρώην υπουργό εξωτερικών της Τσαρικής Ρωσίας! Οι εποχές άλλαξαν και οι χώρα μας δεν αναζητεί πλέον "Μεσσίες" εξ΄ Ανατολών σιχάθηκε τους τσαρλατάνους της ΒΑΡΒΑΡΗΣ Ανατολής που έβαλαν ΣΑΘΡΑ θεμέλια στο νέο κράτος που προέκυψε από την Επανάσταση του 1821 και που έστειλε στις φυλακές ένα σωρό ποινικούς που φυσικά και δεν είχαν ΚΑΜΙΑ εθνική συνείδηση αφού κάποιοι εξ΄αυτών δεν ομιλούσαν καν την ελληνική γλώσσα! Και πως θα την ομιλούσαν άλλωστε αφού για χρόνια υπηρέτησαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία κάνοντας τους εισπράκτορές της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: