ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοκοτίνης: Ο Πέτρος Φιλίππου "έσωσε" τον δήμο Σαρωνικού αλλά πάλι "δαγκώθηκε" από ΣΕΑ για αλλαγή οδοφωτισμού από ιδιωτική εταιρία!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Κοκοτίνης: Ο Πέτρος Φιλίππου "έσωσε" τον δήμο Σαρωνικού αλλά πάλι "δαγκώθηκε" από ΣΕΑ για αλλαγή οδοφωτισμού από ιδιωτική εταιρία!

Συμβιβασμό αναγκάστηκε να κάνει ο δήμος Σαρωνικού με ιδιώτη που είχε υπογράψει σύμβαση με την προηγούμενη διοίκηση και σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο κος Κοκοτίνης ζημίωνε τον δήμο. 

Δεν τον ξέρουμε το θέμα , αλλά δεν θεωρούμε τον κ. Κοκοτίνη μη αξιόπιστο παρόλο που ιδεολογικά ανήκει στον χώρο της αριστεράς. 

Μάλιστα ομολόγησε πως και ο κος Φιλίππου δήμαρχος Σαρωνικού από το 2019 του εξομολογήθηκε πως παρά το ποσό που γλίτωσε για τον δήμο του όταν απείλησε την ιδιωτική εταιρία πως θα την "τρέξει" δικαστικά πάλι ο δήμος του βγήκε ζημιωμένος αλλά λιγότερο! 

Γνωρίζουμε την εταιρία είναι από αυτές που δεν συμπαθούμε αφού κάνουν κρατικοδίαιτο καπιταλισμό και ειλικρινά θα ευχόμασταν ο κος Φιλίππου να τους είχε στείλει στη Δικαιοσύνη που δυστυχώς αργεί και θα είχε πρόβλημα ο δήμος του να βγάλει σύντομα άκρη. 

Είμαστε ως τοπικό ΜΜΕ υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αλλά δεν επιθυμούμε σαφέστατα να κυριαρχούν κρατικοδίαιτοι τάχα καπιταλιστές ειδάλλως θα ψηφίζαμε ΚΚΕ και όχι ΝΔ. 

Έχουμε εντοπίσει και στο παρελθόν και έχουν συρθεί στα δικαστήρια από επιχειρηματίες που πλέον κυκλοφορούν με βραχιολάκια και παρόλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να είναι εκτός φυλακής. 

Άμα είναι να μπλέξουμε με επιχειρηματία "κινέζο" ας μην φτιάξουμε και τίποτα δεν είναι εποχές που θα πετάξουμε τα χρήματά μας για να το παίζουν κάποιοι με δανεικά και κυρίως αγύριστα. 

Μπράβο στον Κοκοτίνη που έφερε σε ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου ένα τέτοιο παράδειγμα και δυστυχώς πολλοί λίγοι παρακολουθούν και σήμερα το δημοτικό συμβούλιο και για τον λόγο αυτό το αναπαράγουμε ως είδηση. 

Ακούσαμε και κάτι σημαντικό από έναν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο θα προσπαθήσουμε να το τσεκάρουμε αφού υπήρχαν αντιδράσεις από συγκεκριμένη παράταξη και δεν θέλουμε να "μπλέξουμε" και να βγουν μετά και θιγμένοι οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι. Πάντως έκπληξη μας έκανε αυτό που αναφέρθηκε και στο τέλος μάλλον θα αναζητούμε ποιος τελικά είναι καπιταλιστής και ποιος κομμουνιστής σε αυτή την πόλη! 

Εμείς "προλετάριοι" είμαστε ή στα όρια για να μην έχουν και κάποιοι αυταπάτες για το εάν εκπροσωπούμε απλώς την κοινωνική μας τάξη ή είμαστε θύματα της δυτικής προπαγάνδας και του "κακού" καπιταλισμού! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: