ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο χώρος που πληρώνουμε όλες και όλοι για να έχουμε "Κυψέλη Εθελοντών" και "στέκι" δημοτικών αστυνομικών και το οποίο ανήκει σε ιδιώτη

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ο χώρος που πληρώνουμε όλες και όλοι για να έχουμε "Κυψέλη Εθελοντών" και "στέκι" δημοτικών αστυνομικών και το οποίο ανήκει σε ιδιώτη


 Αντέδρασε άμεσα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κόκλας για να μας πει πως πετάμε ΛΑΣΠΗ και πως το αυτοκίνητο το ένα από όσα διαθέτει η δημοτική μας αστυνομία είναι καλά παρκαρισμένο! 

Και φυσικά εμείς λάσπη δεν πετάμε αφού όσοι μένουν σε αυτή την πόλη γνωρίζουν πως ο χώρος είχε ενοικιαστεί από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου από ΙΔΙΩΤΗ για να φιλοξενήσει το κοινωνικό ιατρείο. 

Στις μέρες μας και επειδή κάποιοι φαντάστηκαν πως κοινωνικό ιατρείο δεν χρειάζεται αφού έχουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη είπαν να εξακολουθήσουν να πληρώνουν ενοίκια στον ΙΔΙΩΤΗ για να στεγάσουν την ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ του δήμου Ηλιούπολης . 

Κάπου εκεί μπήκε και ο κος Κόκλας ως νέος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας διαδεχόμενος έναν πιο ΑΞΙΟ για να βολέψει τα 9 άτομα που έχει όλα και όλα όπως ισχυρίζεται και δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε ( εάν και ζητάνε και άλλα) για να έχουν και άλλο "στέκι" πέρα από αυτό στο δημαρχιακό μέγαρο. 

Τα λεφτά βέβαια τα πληρώνουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ που φορολογούμαστε στην Ελλάδα και ο χώρος φυσικά και δεν είναι κατάλληλος για να στεγάσει μια αστυνομία έστω και ΔΗΜΟΤΙΚΗ. 

Το θέμα μας είναι πως τελικά μας ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ πολλά , σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και φυσικά η ΣΠΑΤΑΛΗ είναι εμφανής αφού δεν θεωρούμε πως η δημοτική αστυνομία χρειάζεται ειδικό χώρο μάλλον κάποιοι άλλοι τον χρειάζονται αλλά αυτά σε επόμενη ανάρτηση. 



Ευχαριστούμε για την δωρεάν ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ του ιστολογίου μας στο προφίλ του κ. Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και κυρίως πως μια σειρά δημοτικών υπαλλήλων μπήκαν να μας "κράξουν" στο προφίλ του,  κάποιοι έκαναν μεγάλο λάθος γιατί εμείς την ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα την γκρεμίσουμε γιατί ούτε μόνοι είμαστε ,ούτε φυσικά θα φοβηθούμε να καταγγείλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ μια σπατάλη για την οποία φυσικά και δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη οι εργαζόμενοι της δημοτικής αστυνομίας που σίγουρα δεν θέλουν μια τέτοια "διαφήμιση" και ούτε φυσικά τους "βολεύει" η διαμορφωθείσα κατάσταση. 

Βλέπετε και τις πινακίδες του ΚΟΚ που "φυτεύονται" εύκολα όπως και τα μεταλλικά κολονάκια μέσα στο δρόμο μπροστά από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ όταν κάποιοι αιρετοί θεωρούν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν! Και βέβαια για όσους δεν είχαν διαβάσει την ανάρτησή μας με τα κολονάκια μπροστά από το δημαρχείο της πόλης μας μπορούν να την διαβάσουν και πάλι κάνοντας κλικ εδώ 

Για τα έργα και ημέρες του κ. Κόκλα ως Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας έχουμε αναφερθεί πολλάκις φορές. Γράφοντας και τα θετικά και τα αρνητικά του, ενώ ουδέποτε φανταζόμασταν πως πίσω από τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα θα κρύβονταν η προσπάθεια του να αλλάξει την πόλη υποκύπτοντας στην λάθος κατεύθυνση στην οποία την οδηγεί η νυν διοίκηση και αυτό είναι εμφανές ακόμα και στον πιο καλοπροαίρετο Ηλιουπολίτη. 

Το να πανηγυρίζουμε εμείς βλέποντας την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της πόλης που εξακολουθεί και εφαρμόζει την λάθος συνταγή του κρατισμού φυσικά και δεν θα το κάνουμε. Άλλωστε ήμασταν και θα παραμείνουν "σκληροί" ακόμα και με τους συναγωνιστές μας πόσο μάλλον με όσους είναι ιδεολογικά σε αντίπαλο στρατόπεδο και σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Το κόστος της ενοικίασης για την ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και των "γραφείων" της δημοτικής αστυνομίας και του χώρου πάρκιν φυσικά βαρύνουν τις δικές σας τσέπες και όλων όσων φορολογούμαστε στην Ελλάδα. Επομένως έχει δικαίωμα ο κάθε δημότης να γνωρίζει τι μας στοιχίζουν σε χρήματα όσοι παίζουν τους εθελοντές και ενοικιάζουν χώρους με τα δικά σας και δικά μας χρήματα για τις "κοινωφελείς" δράσεις τους. 

Τα εισαγωγικά θα παραμένουν αφού προφανέστατα και οι πολλοί σύμφωνα με την δική μας τουλάχιστον άποψη δεν ευνοούνται αλλά καταστρέφονται από όσους θεωρούν πως επειδή μπορούν και δουλεύουν κάποιους από εσάς θα πετύχουν το ίδιο και με εμάς. 

Ο λόγος που δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα σε μια ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ μια σειρά θεμάτων δεν είναι προφανώς ο φόβος μας να αντιμετωπίσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργεί και μας είναι εύκολο να την αντιμετωπίσουμε όποτε και εάν χρειαστεί. 

Ο μόνος λόγος που επιλέγουμε να είμαστε συνετοί είναι πως δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση όσους επιθυμούν να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από καιροσκόπους αλλά διατηρώντας οι ίδιοι και την εργασία τους. 

Έτσι θα δημοσιεύουμε οτιδήποτε δεν θίγει όσους διαχρονικά μας βοηθάνε για να γκρεμίσουμε την Σοβιετία και να είσαστε απόλυτα σίγουροι πως αυτό θα συμβεί όσο και εάν κάποιοι θέλουν να καθυστερήσει. 

Σεβαστή η αγωνία κάθε εργαζόμενου για να διατηρήσει την εργασία του αλλά απολύτως σεβαστό θα πρέπει να γίνεται και το δικό μας δικαίωμα να παρουσιάζουμε έστω με λάθη και παραλείψεις μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν μπορεί να κρυφτεί! 

Έτσι το μη εσκεμμένο λάθος μας με το πάρκιν που δεν ήταν δημοτικού αστυνομικού αλλά ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ιδιώτη που τον πληρώνουμε για να παρκάρουν οι "σερίφηδές" μας οδήγησε κάποιους σε ΑΜΗΧΑΝΙΑ αφού γνωρίζουν καλύτερα από εμάς όσα δυστυχώς ΟΛΟΙ οι άλλοι σας κρύβουν. 

Και δεν σας τα κρύβουν από ΦΟΒΟ αλλά από μια αντίληψη πως δεν τρέχει και τίποτα αφού και εμείς να έρθουμε στα πράγματα κάπως έτσι θα κινηθούμε! Με τέτοιες αντιλήψεις όμως πάμε από το κακό στο χειρότερο και από τον ένα μέτριο ή καλό για κάποιους πρώην δήμαρχο σε κάποιον ακόμα χειρότερο. 

Το εάν ο επόμενος θα είναι ακόμα χειρότερος θα εξαρτηθεί από όλες και όλους εσάς που έτσι και αλλιώς δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως κάποιοι χωρίς όφελος θέλουν να σας "σώσουν". 

Από εμάς πάντως και να ήθελαν να σας σώσουν δεν θα μπορέσουν αφού δική σας επιλογή είναι να μας διαβάζετε και θα πάψουμε να υπάρχουμε όταν δεν θα μας διαβάζετε όπως συμβαίνει άλλωστε σε αστικές δημοκρατίες. 

Γιατί "Πράβντα" δεν επιβιώνουν παρά σε μη δημοκρατικά κράτη και εδώ είναι ΔΥΣΗ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου είναι κατοχυρωμένη . 

Μπορείτε να επιλέξετε από Ντοκουμέντο έως ΜΑΚΕΛΕΙΟ ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , IN.GR , ZOYGLA.GR, ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, VOICE.GR , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  για να διαβάσετε και εσείς αποφασίζετε τη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σας ταιριάζει. Όσον αφορά για την πόλη μας και τα Νότια Προάστια υπάρχουν δεκάδες πλέον σελίδες και εσείς επιλέγετε κάθε φορά τι θα διαβάσετε και τι όχι. 

ΥΓ: Στα τέλη του 2019 επί δημαρχίας κ.  Βασίλη Βαλασόπουλου η δημοτική αστυνομία είχε 10 άτομα προσωπικό δεν είχε ενοικιάσει χώρο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και στεγάζονταν στο δημαρχιακό Μέγαρο. Σήμερα με λιγότερο προσωπικό ενοικιάζει δικά της γραφεία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και βέβαια σας έχουμε γράψει πάλι για το υψηλό για εμάς κόστος για την ένδυση και υπόδησή της που αμφιβάλλουμε εάν έχουν φτάσει και ποτέ στην κατοχή των δημοτικών μας αστυνομικών.

Μπορείτε άλλωστε να διαβάσετε και από την επίσημη σελίδα του δήμου κάνοντας κλικ εδώ  τα μέτρα που είχε πάρει η προηγούμενη διοίκηση για την βελτίωση της αφού ως γνωστόν για την διετία 2013-2015 η δημοτική αστυνομία με απόφαση της τότε κυβέρνησης είχε καταργηθεί για να μειωθεί ένα δυσβάστακτο οικονομικό κόστος για μια χρεοκοπημένη χώρα που προσπαθούσε μέσω μνημονίων να σταθεί στα πόδια της. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: