ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ευτυχώς που υπάρχει και ο ιδιώτης και μας φυλάει έστω και άοπλος!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ευτυχώς που υπάρχει και ο ιδιώτης και μας φυλάει έστω και άοπλος!

 


Ένα ωραίο ένταλμα πληρωμής για ιδιωτική εταιρία φύλαξης σας παρουσιάζουμε εάν δεν έπεσε στην αντίληψή σας. 

Λίγα τα χρήματα περισσότερα μας στοιχίζει η ένδυση και η υπόδηση των μόλις 9 δημοτικών μας αστυνομικών ( που είναι και αυτοί άοπλοι) αλλά τουλάχιστον οι ληστείες μειώθηκαν ή δεν δηλώνονται στην αστυνομία. 

Οι φθορές βέβαια σε κοινόχρηστους χώρους δεν σταμάτησαν προφανέστατα και επειδή ο δήμος Ηλιούπολης έχει άλλες προτεραιότητες και δαπανάει για την ασφάλεια ευτελή χρηματικά ποσά. 

Ίσως να ποντάρει και στην αποτελεσματικότητα του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που παραμένει στην περιοχή μας στη λογική όλων των κυβερνήσεων για τοπικούς αστυνομικούς σταθμούς που χειρίζονται κυρίως γραφειοκρατικές δουλειές και όχι την εγκληματικότητα. 

ΟΠΚΕ θέλουμε περισσότερα και όχι φυσικά χιλιάδες αστυνομικούς που βρέθηκαν επειδή πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις σε μια εργασία που δεν την πολυγουστάρουν. 

Είναι και τα χρήματα τους υπερβολικά ευτελή αφού για να διατηρείς τόση πολύ αστυνομία δίνεις λιγότερα σε περισσότερους μια λάθος λογική που πρέπει να αλλάξει. 

Δείτε εδώ και το σχετικό url από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ που έκανε ο Γιωργάκης Παπανδρέου για να μην ξεχνιόμαστε και πάνε κάποιοι "πονηροί" να την καταργήσουν βασιζόμενοι στον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα! 

Δείτε εδώ και το site της εταιρίας και προς το παρόν δεν έχουμε κάτι άλλο να γράψουμε αφού άλλωστε όσοι ασχολούνται με θέματα ασφαλείας μπορούν να αξιολογήσουν καλύτερα τις πιο must ιδιωτικές εταιρίες του κλάδου. Το "αγκάθι" όλων αυτών των εταιριών είναι πως δεν έχουν την δυνατότητα από τον νόμο ούτε σύλληψη να κάνουν αλλά το κυριότερο ούτε καν να κατέχουν οπλισμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: