ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αμοιβή εκκαθαριστή για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ 71.424 ευρώ!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Αμοιβή εκκαθαριστή για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ 71.424 ευρώ!

 


Διαβάζουμε εδώ  για την αμοιβή που πλήρωσε ο δήμος Ηλιούπολης για τον εκκαθαριστή της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ . 

Αυτό που δεν είδαμε είναι το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι "ειδήμονες" και βέβαια δεν είδαμε και κανέναν από την νυν διοίκηση που είναι συνέχεια της προηγούμενης να μας εξηγεί τι απέγινε με μια υπόθεση που οδήγησε τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο να μας έρθει ως "εξυγιαντής" και να πέσει πάνω στην οικονομική κρίση και τους Τροϊκανούς που ήταν αυτοί τελικά που έβαλαν τάξη σε σπατάλες που βλέπουμε πως επαναφέρει η νυν διοίκηση αλλά πλέον η ευαισθησία κάποιων δεν δημιουργεί "κλίμα" αμφισβήτησης,  όπως συνέβη πριν 12 περίπου χρόνια . 

Μας είχε ενημερώσει παλιότερα ο νυν δήμαρχος κ. Χατζηδάκης  για το θέμα αλλά λαλίστατος ήταν ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών της προηγούμενης διοίκησης. 

Θα είχε διαφύγει και της δικής μας προσοχής εάν αναζητώντας τα μισθώματα που δίδει ο δήμος μας για ενοικίαση από ιδιώτη χώρου όπου φιλοξενεί  "δομές" δεν πέφταμε τυχαία πάνω. 

Η υπόθεση και δικαστικά έχει λήξει σχεδόν για όλους τους τότε εμπλεκομένους και φυσικά δεν αναμένουμε να συμβεί οτιδήποτε που θα ανατρέψει την κατάσταση. 

Το θέμα φυσικά και θα συνεχίσει να απασχολεί όσους επιθυμούσαν διαφορετική εξέλιξη και όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η ΛΗΘΗ ευνοεί όσους με σημαία την ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ αναζήτησαν και πέτυχαν να κερδίσουν την ψήφο των πολλών. 

Τότε τα τοπικά ΜΜΕ ( μιλάμε για το 2010) ήταν πιο επιθετικά και λιγότερα , υπήρχαν κυρίως εφημερίδες και κάποιες "εξαφανίστηκαν" μετά την επικράτηση Βαλασόπουλου. 

Τους λόγους θα τους αναλύσουμε σε επόμενη ανάρτηση άλλωστε έχουμε πιο καλά θέματα να ασχοληθούμε αφού κάποιοι μάλλον θεωρούν πως μπορούν να μας κοροϊδεύουν ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! 

Σ.Μ 







Δεν υπάρχουν σχόλια: