ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ευχάριστη έκπληξη από φίλους για τον εορτάζοντα τα γενέθλιά του Γαβριήλ Αραμπατζή

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η ευχάριστη έκπληξη από φίλους για τον εορτάζοντα τα γενέθλιά του Γαβριήλ Αραμπατζή


 Μια πανέμορφη τούρτα έκαναν έκπληξη στον εορτάζοντα σήμερα την επέτειο των  γενέθλιών του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή . 

Η τούρτα γράφει όπως βλέπετε πάνω " ο Δήμαρχος που θέλω" λογοπαίγνιο και με το όνομα της δημοτικής του παράταξης " Η πόλη που θέλω" 

Ας το ευχηθούμε και εμείς χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και κάθε ευτυχία που άλλωστε πολλάκις φορές τον έχουμε στεναχωρήσει με την σκληρή ομολογουμένως κριτική μας ( για εμάς δίκαιη) αλλά εντάξει σήμερα έχει τα γενέθλιά του και είναι μικρότητα ακόμα και αυτό που γράψαμε στην παρένθεση. 

Χρόνια λοιπόν και του ευχόμαστε να συμβάλει από την θέση που κατέχει στο να ενωθούν όλες οι κεντροδεξιές δυνάμεις της πόλης και ας "κουβαλήσει" και κάποιους από την αριστερά αφού "πρέπει" για ακόμη μια φορά να έχουμε κεντροδεξιό δήμαρχο,  που θα τιμάει τους "αγώνες" των αριστερών της πόλης μας. 

Για εμάς αστερίσκοι δεν υπάρχουν προτιμούμε τον οιοδήποτε κεντροδεξιό δήμαρχο από έναν κεντροαριστερό γνωρίζοντας πως όλο και κάτι ΔΕΞΙΟ θα εφαρμόσει για να αλλάξει προς θετική κατεύθυνση  αυτή η πόλη. 

Άλλωστε έχουμε ψηφίσει και τους τρεις κεντροδεξιούς υποψηφίους κεντροδεξιούς  δημάρχους κάτι που γνωρίζουν καλά οι αναγνώστες μας , και πάντα θα επιλέγουμε τον κατά εμάς καλύτερο κεντροδεξιό υποψήφιο στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Και έχουμε μόλις μία ΝΙΚΗ το μακρινό 2006 με την επικράτηση του κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Εάν περάσει κάποιος κεντροδεξιός υποψήφιος  στον δεύτερο γύρο,  από εμάς την ΨΗΦΟ δεν την χάνει,  ίσως την χάσει από όσους δηλώνουν ΔΕΞΙΟΙ αλλά προτιμούν όπως συνέβη και το 2010 στον δεύτερο γύρο να ψηφίσουν έναν κεντροαριστερό δήμαρχο! 

Άρα ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους ΕΜΕΙΣ ως τοπικό ΜΜΕ εάν ο κος Αραμπατζής περάσει στον δεύτερο γύρο ( παρόλο που η ρητορική του δεν μας ενθουσιάζει σε ένα σωρό θέματα) θα τον ψηφίσουμε αφού ανήκει στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που έχει πάρει τις πιο σωστές αποφάσεις για την χώρα μας από την μεταπολίτευση έως σήμερα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: