ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Για όσους μετά από 10 χρόνια που μας διαβάζουν έχουν απορίες . Αναρτούμε οιαδήποτε θετική δράση ακόμα και από δημοτική δομή που κατά την δική μας άποψη θα έπρεπε να έχει δοθεί από χθες σε ιδιώτη. 

  • Πολύς καβγάς γίνεται για τον νέο οδοφωτισμό της πόλης με φωτιστικά led για εξοικονόμηση ενέργειας που θα είναι περισσότερο χρήσιμη εξαιτίας της ρωσικής εισβολής σε ένα ανεξάρτητο κράτος που οδηγεί την Ε.Ε στο να αναζητήσει νέες αγορές ενέργειας ώστε να αποδεσμευθεί από το φθηνό φυσικό αέριο και το ρωσικό πετρέλαιο. Για το δεύτερο υπάρχουν αρκετές αγορές πιο φθηνές το θέμα είναι πως ο δυτικός κόσμος δεν θα πρέπει στην προσπάθειά του να αποδομήσει έναν δικτάτορα να γιγαντώσει οικονομικά κάποιον άλλον. Δύσκολη εξίσωση και με όσα έχει αποδείξει έως τώρα η Ε.Ε η ενεργειακή μας εξάρτηση από τη Ρωσία θα συνεχιστεί αφού έως και σήμερα και μετά από 27 μέρες πολέμου τα κράτη - μέλη της Ε.Ε αγοράζουν ως να μην συμβαίνει τίποτα το ρωσικό φυσικό αέριο ενώ ακόμα δεν έχουν εγκαταλείψει τις αγορές ούτε του ρωσικού πετρελαίου! Μόνο οι Αγγλοσάξονες έχουν κοινή στάση και δράση αφού μπορούν όλοι οι υπόλοιποι παρακαλάνε να τελειώσει άμεσα ο πόλεμος ακόμα και εάν χρειαστεί να υπογράψει ο Ζελένσκι τον "ακρωτηριασμό" της χώρας του. Δύσκολα θα συμβεί αυτό αφού ο ουκρανικός λαός είναι υπερήφανος δεν έχει καμία σχέση με άλλους λαούς και φυσικά εκεί τιμάνε το Τάγμα Αζόφ ενώ στην χώρα μας τιμάμε όσους προσπάθησαν την περίοδο 1946-1949 να μας κάνουν Σοβιετία. 
  • Δεν βλέπουμε να συμβαίνει κάτι με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια αφού οι όποιες αρχηγικές του φιλοδοξίες προφανέστατα και θα εκδηλωθούν μετά την ήττα της ΝΔ σε εθνικές εκλογές κάτι το οποίο εμείς δεν βλέπουμε να γίνεται στις προσεχείς. 

  • Όλοι πήγαν στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης από τους υποψήφιους δημάρχους από τον χώρο της κεντροδεξιάς . Το θέμα ήταν και παραμένει εάν θα πάμε σε μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα ή σε παραπάνω. Θεωρούμε πως αυτή την φορά θα πρυτανεύσει η λογική αφού εάν δεν πρυτανεύσει αυτοί δεν θα γίνουν αντιδήμαρχοι και θα παραμείνουν με μόλις  4 δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο αφού οι εκλογές αυτές θα γίνουν με ενισχυμένη αναλογική όπου ο πρώτος στο δεύτερο γύρο τα παίρνει ΟΛΑ. 

  • Σόφης , Μανιάτης και Στασινόπουλος εάν έχει αυτόνομη πορεία με την παράταξη που δημιούργησε προεκλογικά το 2019 δεν θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Το πλαφόν του 3% μοιάζει ακατόρθωτο και για τους τρεις. Ο τελευταίος μάλλον θα διασωθεί κατεβαίνοντας με την δημοτική παράταξη του νυν δημάρχου αφού άλλωστε είναι αντιδήμαρχος της διοίκησης. 

  • Στο Νότιο Τομέα της Αθήνας κατεβαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος και για αυτό και η παρουσία του στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Έχοντας υπουργείο θεωρεί πως θα εξασφαλίσει εύκολα την εκλογή του και οι κάλπες θα δείξουν πόσο ψηλά μπορεί να πάει στις προτιμήσεις των Νεοδημοκρατών. 

  • Το να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο Τάσος Ευσταθίου και να κάνει πίσω για τον νεότερο Γαβριήλ Αραμπατζή είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. 

  • Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας για τους υποψηφίους των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων προεκλογικά θα πέσει πολύ κλάμα σε όσους θεωρούν πως μπορούμε να σιωπήσουμε σε μια τόσο μεγάλη ΞΕΦΤΙΛΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: