ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτογραφίες από την χθεσινή κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Φωτογραφίες από την χθεσινή κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης


Ο φίλος , αναγνώστης και συνεργάτης μας Θ. Κ , μας ενημέρωσε και μας έδωσε παρασκήνιο από την χθεσινή κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , που έγινε τελικά στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης. 

Εκεί εκτός από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ  κ. Τάσο Γαϊτάνη (φωτό πάνω) παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Διονύσης Χατζηδάκης και την εκδήλωση τίμησε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  κος Τάκης Θεοδωρικάκος που θα είναι υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα στις προσεχείς εκλογές. 

Για το παρασκήνιο σε άλλη ανάρτηση αφού οι δημοτικές εκλογές του 2023 είναι μερικούς μήνες μακριά μας και υπάρχει η αναγκαιότητα σύμπραξης όλων των κεντροδεξιών της πόλης ώστε να αποφασίσουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στις δημοτικές εκλογές. 


Στην φωτογραφία συζήτηση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ κ. Τάσου Γαϊτάνη και του μοναδικού κεντροδεξιού δημάρχου της πόλης μας από την μεταπολίτευση έως και σήμερα κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Ό,τι πέτυχε ο κ.  Γιάννης Αναγνώστου το 2006 με την εκλογή του ως δημάρχου της πόλης μας,  αδυνατούν να πετύχουν όσοι κατέβηκαν διασπώντας την δημοτική παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση για την  Ηλιούπολη" με δικές τους παρατάξεις. Και είναι ήδη τρεις η κα Πίκουλα, ο Τάσος Ευσταθίου, και ο Γαβριήλ Αραμπατζής ενώ "μαϊμού" δεξιοί συνέργησαν και κατέβηκαν ως υποψήφιοι με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" για λόγους που σε εμάς δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ κατανοητοί. 



Σε κάθε περίπτωση και επειδή η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση και τον Οκτώβριο του 2023 όπου έχουν ήδη προγραμματιστεί για να διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές  θεωρούμε πως πρέπει να προχωρήσει στη ΔΗΜΟΣΙΑ στήριξη του εκλεκτού της στην πόλη μας έστω και εάν κάποιοι αποφασίσουν να κατέβουν απέναντι στην επιλογή του κόμματος. 

Για εμάς ως τοπικό κεντροδεξιό ΜΜΕ προέχει να παραμείνει η ΝΔ,  πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας,  αφού βλέπουμε πως κάποιοι εκ των κεντροδεξιών υποψηφίων δημάρχων αγνοούν ή τουλάχιστον δεν υπερασπίζονται βασικές επιλογές της κυβέρνησης που αφορούν την περιοχή μας. 



Σε κάθε περίπτωση εμείς θα ακολουθήσουμε οιαδήποτε απόφαση του κόμματος της ΝΔ,  αφού δεν βλέπουμε στο πολιτικό σκηνικό καλύτερη επιλογή. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: