ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ 2015-2016 ή πως η ΝΔ δεν κατάντησε ΚΙΝΑΛ!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ 2015-2016 ή πως η ΝΔ δεν κατάντησε ΚΙΝΑΛ!

 


Άντεξε σε ποσοστά διψήφια για 8 έτη η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη επειδή στις εσωκομματικές της ΝΔ το 2016 επικράτησαν όσοι δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις με ένα χθες που οδήγησε το κόμμα μας ακόμα και σε ποσοστό της τάξεως του 18%! 

Ήταν μια περίοδο όπου το κόμμα της ΝΔ είχε οδηγήσει την χώρα σε χρεοκοπία επειδή το 2009 κάποιοι αφελείς ( ανάμεσά τους και εμείς) δώσαμε καρέκλα εξουσίας σε έναν πολιτικό καιροσκόπο όπως ήταν και παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς! 

Ένας πολιτικός που άδειασε στενούς του συνεργάτες αφού πρώτα τους χρησιμοποίησε να κάνουν την "βρώμικη" δουλειά ένας πολιτικός που έχτισε πολιτική καριέρα παίζοντας τον "Μακεδονομάχο" , τον αντιμνημονιακό και κυρίως αυτόν που κατάντησε την ΝΔ από μια μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη κόμμα του 18% που ενώθηκε με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους με μοναδικό του γνώμονα μια καρέκλα! 

Έβρισε τους συμμάχους μας , προτίμησε να φέρει στη χώρα μας επιχειρηματίες που δεν θα ευδοκιμούσαν ούτε σε πρώην ανατολικό κράτος , πέτυχε να βάλει απέναντί του κάθε σοβαρό επιχειρηματία και είχε στο πλευρό του τον γνωστό λαθρέμπορο πετρελαίου που θεωρεί πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι τόσο αφελείς που να τον θεωρούν παράδειγμα αυτοδημιούργητου επιχειρηματία και όχι απλώς έναν ακόμη τυχοδιώκτη που συμμάχησε και με τον "διάβολο" για να αποκτήσει μια περιουσία που είναι προϊόν μαύρου χρήματος. 

Όσα ΜΜΕ και εάν αγόρασε απαξιώθηκαν , την ομάδα που ανέλαβε την βούλιαξε και φεύγοντας τώρα που της έφτιαξε και νέο γήπεδο θα την βάλει σε νέες περιπέτειες γιατί ουδείς θα αγόραζε κάτι από κάποιον που έχει αποδείξει στην πράξη πως αγοράζει ΤΖΑΜΠΑ και πουλάει πράγματα ευτελής αξίας σε υπέρογκες τιμές. 

Πετυχημένος ομολογουμένως μπροστινός επιχειρηματικών fund που ήρθαν όχι για να βοηθήσουν την οικονομία μας να ανορθωθεί αλλά για να βουλιάξει χειρότερα. 

Η ΝΔ συνετρίβη στις εκλογές του 2015 επειδή είχε στο πλευρό της επιχειρηματίες που ήθελαν να βγάλουν χωρίς να βάλουν ευελπιστούμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πέσει στον πειρασμό να ποντάρει σε λάθος ανθρώπους αφού η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στις προσεχείς εκλογές είναι πλέον ΟΥΤΟΠΙΑ και το 38% δεν μπορεί να έρθει από όσους μας πούλησαν προεκλογικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τελικά μας δημιούργησαν ένα μεγαλύτερο κράτος με περισσότερα έξοδα και συρρίκνωσαν το εγχώριο εθνικό προϊόν γιατί προφανέστατα και πλούτο δεν μπορούν να παράγουν όσες και όσοι κοιτάνε το ρολόϊ τους συνεχώς πότε θα λήξει το 7ωρο τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: