ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Εμάς δεν μας ενοχλεί το γεγονός πως διορίζονται σε θέσεις του δημοσίου κάθε φορά τα "δικά" τους παιδιά. Αυτό που μας αγανακτεί είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους να μιλάνε για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ αυτοί που εάν δεν ήξεραν τον εκάστοτε αρχηγό του κυβερνώντος κόμματος δεν θα τους ήξερε ούτε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας τους. Κάποιοι μάλιστα τα πήγαν τόσο καλά που απέκτησαν μεζονέτα , κηπουρό και υπερπολυτελή οχήματα με μισθούς της τάξεως των 1200 ευρώ και αυτό δεν σημαίνει δυστυχώς για όλους εμάς οικονομία και λιτή ζωή αλλά ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 


  • Όλες και όλοι κρινόμαστε για τις επιλογές μας. Και η δική μας επιλογή είναι να μην χαϊδεύουμε αυτιά και να ασκούμε πρώτα σκληρή κριτική στον εαυτό μας πριν γράψουμε στο πληκτρολόγιο τα δικά σας αίσχη. Δεν έχουμε "θολά" σημεία ούτε θεωρούμε πως σας έχουμε κρύψει ΠΟΤΕ τίποτα από όσα μας επιτρέπουν οι νόμοι να δημοσιεύσουμε. Άλλωστε είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που εκτός από τις ανούσιες επιθέσεις και άδικες για εμάς που δεχόμαστε κάποιοι προσπάθησαν επί ματαίω να μας κλείσουν καταφεύγοντας σε εξώδικα! Και θα είχαν πολλή δουλειά οι εισαγγελείς της χώρας εάν οι νομικοί ήξεραν που ακριβώς πρέπει να στέλνουν τις μηνύσεις που απειλούν προς το παρόν πως θα κάνουν. Δεν θα βγάλουν άκρη , δεν έβγαλαν έτσι και αλλιώς όταν ήμασταν "ευάλωτοι" τις πρώτες μέρες της λειτουργίας μας στις διαθέσεις κάθε δικολάβου που θεωρούσε πως ήμασταν "εύκολος στόχος". Τώρα οι πάντες έχουν καταλάβει πως η Ελληνική Δικαιοσύνη είτε από ντροπή είτε επειδή μια τσίπα την έχει αδυνατεί να μας οδηγήσει πλέον σε δικαστικές αίθουσες στέλνοντας στο αρχείο υποθέσεις με ελλιπή στοιχεία και το 2017 βγάζοντας απαλλακτικό  βούλευμα για υπόθεση που αφορούσε αντιδικία μας με γνωστό επιχειρηματία ( για παλιότερο ιστολόγιό μας )  που κυκλοφορεί εκτός φυλακών πλέον με "βραχιολάκι". Η αλήθεια είναι πως αυτές οι "περιπέτειές" μας δεν μας έβαλαν μυαλό στο να γίνουμε "σοβαροί" όπως θα μας ήθελαν αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτό τον Τόπο. 


  • Δεν δημοσιεύουμε αγαπητοί τις φωτογραφίες βρωμιάς αφού σεβόμαστε το δικαίωμα κάθε εργαζόμενου την αργία της Πρωτομαγιάς ή απεργία για το ΚΚΕ και αρκετούς άλλους να καθίσει και αυτός μαζί με την οικογένειά του. Τονίζουμε για πολλοστή φορά έως ότου το καταλάβουν και οι ίδιοι εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με οιοδήποτε εργαζόμενο "βγάζει" και με το παραπάνω το μισθό του δεν ανεχόμαστε όμως το γεγονός να δουλεύει ένας για να καλύπτει την ασυδοσία άλλων που θεωρούν πως τα δημοσιεύματα απαξιώνουν τους τομείς που εργάζονται ή η πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης και όχι το γεγονός πως δυστυχώς οι "καλές" εποχές πέρασαν και ήρθαν αυτές που είτε θα αλλάξουμε νοοτροπία και συνταγή είτε θα πάμε σε νέα και περισσότερο επονείδιστα μνημόνια γιατί δεν υπάρχει και κάποιος να μας δανείσει. Οι αγορές μας εμπιστεύονται αλλά τα επιτόκιά τους σύντομα θα γίνουν θηλιά στο λαιμό όλων μας κάτι χρεοκοπημένο δεν μπορεί να "ανασάνει/" με συνεχή δανεισμό εάν πρώτα δεν "κουρευτεί" σημαντικό μέρος του χρέους του και δυστυχώς "κουρέματα" δεν βλέπουμε εκτός και εάν θεωρεί κάποιος κούρεμα να έχω δανειστεί 1000 να έχω επιστρέψει 1500 και να μου ζητάνε και άλλα 500 επειδή δεν ήμουν συνεπής στις υποχρεώσεις που ληστρικά βάζουν οι ιδιωτικές τράπεζες ακόμα και σε καταναλωτές που δανείστηκαν προ κρίσης αλλά και σε νέους που επιχειρούν να περισώσουν ό,τι σώζεται! 

  • Σωστός επιχειρηματίας για εμάς είναι πρωτίστως όποιος πληρώνει το προσωπικό του και όχι όποιος προσπαθεί να "δαγκώσει" τους πάντες για να έχει όσα στερεί από άλλους! 


    • Έχουμε και είχαμε πάντα εχθρούς που δεν μπορούν να μας βλάψουν και φίλους που φάνηκαν στα δύσκολα . Έχουμε και "φίλους" που δεν μας στεναχωρούν επειδή αναγκαζόμαστε να τους βάλουμε σε εισαγωγικά αλλά επειδή δεν κατανοούν πως η δική μας ΗΘΙΚΗ δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν βλέπουμε. Και βέβαια αναμένουμε και από την παρούσα κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Εν καιρώ πολέμου και όσα ταξίδια κάνει στις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης η εικόνα που είναι άσχημη δεν θα αλλάξει όσο τα ΜΜΕ της χώρας μας αναγκάζονται να καλύπτουν με μωσαϊκά στα ρεπορτάζ τους φερόμενους ως παιδεραστές, λαμόγια επιχειρηματίες, λαθρέμπορους πετρελαίου, διακινητές ναρκωτικών και βάζουμε φόρα παρτίδα την φάτσα ενός μ@λ@κ@ που κακοποίησε μια γάτα και πρέπει να την πληρώσει χρυσή επειδή δεν φαίνεται να έχει κατανοήσει πως τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές σε μια δυτική κοινωνία που έχει μύρια προβλήματα από το να χαζεύει έναν Αλβανό να ταλαιπωρεί ανήμπορα ζώα. Άσε που το "καλό" παιδί είναι γνωστό στις αρχές αλλά ένας γαμημένος νόμος για τα προσωπικά δεδομένα δεν μας αφήνει να σας αποκαλύψουμε το πόσο μάγκας είναι και το πόσο μαλάκες όσοι έσπευσαν να τον υποστηρίξουν για το "ατυχές " περιστατικό. Βασικά για εμάς το θέμα πήρα μεγάλη έκταση κυρίως επειδή άλλα δεν μπορούν ούτε να τα ακουμπήσει ένας Τύπος που όσο σέβεται τα προσωπικά δεδομένα θα απαξιώνεται στα μάτια των πολλών. 


  • Μπορεί ένα ΜΜΕ να χρησιμοποιήσει υποκλαπέν οπτικοακουστικό υλικό όταν πάει κατηγορούμενο για να αποδείξει την ΑΘΩΩΤΗΤΑ του. Όμως δεν θα τιμωρηθούν ΠΟΤΕ οι ένοχοι αφού το ίδιο υλικό δεν μπορεί να καταδικάσει ΚΑΝΕΝΑΝ και τα ελληνικά δικαστήρια δεν το κάνουν δεκτό ως παράνομα καταγεγραμμένο. Έτσι νόμιμες ηχογραφήσεις μπορεί να κάνει μόνο η ΕΥΠ και αυτή μετά από σχετική εντολή του προϊσταμένου της δηλαδή για να βγάλεις μισή ΑΛΗΘΕΙΑ ( γιατί δεν θα σου παρουσιάσουν και όλο το υλικό τους οι πράκτορες) πρέπει αναγκαστικά να συνεργαστείς με αυτούς που η αριστερά κακώς για εμάς αποκαλεί παρακράτος! Δύσκολοι καιροί για όσους είχαν μάθει να ασκούν το λειτούργημα τους αποκαλύπτοντας διαλόγους που έδειχναν αντικείμενα τώρα κάνουμε υποθέσεις διαφθοράς και όσοι είμαστε "τυχεροί" έχουμε πρόσβαση σε υλικό που ΔΕΝ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε: Είναι αυτό δημοσιογραφία; Έχει κανείς αυταπάτη ως όλα τα μεγάλα εγκλήματα διεθνώς δεν αποκαλύφθηκαν από "παράνομες" υποκλοπές; Είναι ποτέ δυνατόν να σου παραδεχθεί ένας νταβατζής πως εκβιάζει; Ξυπνάτε εκεί στην κυβέρνηση οι νόμοι σας αφορούν το Ελληνικό Κράτος και θα δείτε σε μανταλάκια του διεθνούς τύπου τις φάτσες σας εάν δεν αντιληφθείτε πως σοβιετικοί νόμοι έχουν καταργηθεί παντού στον δυτικό κόσμο στην πράξη! 

  • Πηγαίνετε σε εκλογές μέσα στο 2022 ή εάν πάτε όπως λέει ο πρωθυπουργός στα τέλη της θητείας σας θα αναγκαστείτε να συγκυβερνήσετε όχι με ένα ακόμα κόμμα αλλά με δύο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: