ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Απάντηση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Απάντηση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου

Μέσω του ilioupolinews,gr απάντησε ο δήμαρχος στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος σχετικά με υπόθεση που τέθηκε στο αρχείο από την Ελληνική Δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες αιρετών. 

Όπως θα διαβάσετε εδώ αναλυτικά στο site ilioupolinews.gr και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης η απόφαση αναφέρει πως δεν ζημιώθηκε ο δήμος Ηλιούπολης επειδή ο διαγωνισμός δεν προχώρησε μετά τις καταγγελίες όσων αποχώρησαν και βέβαια η απόφαση δεν αμφισβητεί ( πως θα μπορούσε άλλωστε να χαρακτηρίσει ψεύτες;) τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατέθεσαν κατά την διάρκεια της προανάκρισης. 

Η Ελληνική Δικαιοσύνη που αφήνει να κυκλοφορεί χωρίς περιοριστικούς όρους την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς κα Ελένη Τουλουπάκη, που δεν ίδρωσε το αυτί της για την υπόθεση που αφορά την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακή πρωθυπουργό κα Βασιλική Θάνου σίγουρα εάν δεν της προσκομίσει η ΕΥΠ εικόνα και ήχο από κακούργημα θα αφήσει τους πάντες στο απυρόβλητο! 

Το να παρακολουθούνται επί 24ωρου βάσεως ΟΛΟΙ οι δικαστικοί μας λειτουργοί είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ πλέον πριν η Αστική μας Δημοκρατία καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος αφού η κυβέρνηση δεν δείχνει καμία διάθεση να προχωρήσουν δικαστικές υποθέσεις που χρονίζουν στα συρτάρια εισαγγελέων που μάλλον έχουν άλλες δουλειές και φορτωμένο πρόγραμμα και για τον λόγο αυτό ασχολούνται με τον παράνομο πάγκο του κουλουρτζή ενώ θεωρούν πως απαξιώνουν επιχειρηματίες με εταιρίες εισηγμένες σε κράτη όπως οι ΗΠΑ αφού αφελώς θεωρούν πως η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη θα κάτσει να "ταλαιπωρείται" από "επιστήμονες" που η ανεπάρκειά τους δεν είναι εμφανής πλέον σε νομικούς που αδυνατούν να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις τους στους πελάτες τους αλλά έχουν γίνει αρνητικό θέμα στον διεθνή τύπο. 

Στα τηλεοπτικά παράθυρα το τελευταίο διάστημα "θαυμάσαμε" και πρώην δικαστικούς να τοποθετούνται για θέματα ελευθερίας του Τύπου μάλλον μπερδεύοντας την χώρα μας με κράτη - παρίες που έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι δυνατόν ο "ξυπόλητος" να αμφισβητεί το δικαιϊκό σύστημα κρατών που δεν θα τα φτάσουμε ούτε σε μία εικοσαετία σε θέματα απονομής Δικαιοσύνης. 

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως με αυτή την Δικαιοσύνη η χώρα μας δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει δυτικό κράτος. Και δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις οι παντελώς άδικες αποφάσεις που εκδίδονται αλλά ένας κανόνας που φέρνει σε δύσκολη θέση την οιαδήποτε κυβέρνηση και το σημαντικότερο δημιουργεί διπλωματικά επεισόδια με κράτη τα οποία είναι σύμμαχοί μας και χωρίς την δική τους βοήθεια θα ήμασταν σήμερα μια "ωραία" Βενεζουέλα. 

Στην ουσία της συγκεκριμένης υπόθεσης και εφόσον περίμενε κάποιος να καταδικαστεί ένας πρώην δήμαρχος με "καταγγελίες" υπηρεσιακών παραγόντων ή με εικασίες εμείς απλώς θα αναφέρουμε πως ο δήμος μας ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ καθημερινά επειδή ο διαγωνισμός δεν προχώρησε και επομένως οι δημότες που συνέργησαν στο να αλλάξει η διοίκηση το 2019 για να πάμε σε μία που έως σήμερα δεν έχει να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ το σημαντικό ας πληρώσουν τον λογαριασμό! 

Εμείς που δεν φταίμε θα πληρώσουμε μαζί τους ένα βαρύ τίμημα και δεν είμαστε διατεθειμένοι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάμε από έναν κακό δήμαρχο σε έναν ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 

Αυτοί που διαχρονικά υποτιμούν την νοημοσύνη του Ηλιουπολίτικου λαού βρίσκονται ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην λάθος πλευρά της Ιστορίας εκεί που βρίσκονται και ΟΛΟΙ οι κεντροαριστεροί μιας πόλης που όταν της "έτυχε" ένας καλός κεντροαριστερός δήμαρχος τον άλλαξε πάντα με έναν ακόμη χειρότερο! 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή σε αυτή την πόλη έχουμε ακούσει πολλά για "άρχοντες ακινήτων" για ικανούς τάχα αλλά σίγουρα δοτούς δημάρχους της χούντας , για "επαναστάτες" κομμουνιστές που δεν άφησαν να λυθεί το θέμα με την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και να έχουμε έστω κάτι σήμερα στην κατοχή μας ως δήμος θεωρούμε ανώφελο να συζητάμε ακόμα για δήθεν ηθικούς και "αγνές παρθένες" που δεν κατάφεραν να αλλάξουν μια νοοτροπία που μας βουλιάζει. 

Ό,τι καλό και από οιοδήποτε χώρο ξεπροβάλλει στοχοποιείται για να μην ξεβολευτούν οι πραγματικοί άρχοντες των ακινήτων αυτής της πόλης που διαθέτουν αμύθητες περιουσίες και χωρίς ποτέ να έχουν ασχοληθεί με την πολιτική. 

Όσοι βλέπουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ μόνο στην πολιτική μάλλον θεωρούν πως "Άγιοι" ή "παραπλανημένοι" ψηφίζουν όλες και όλους αυτούς που έχουν ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους πλέον στόχο όποιο ΜΜΕ τους χαλάει τα μεροκάματα! 

Σε κάθε περίπτωση εάν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο αυτό θα γίνει κεντρικά από κυβερνήσεις που δεν θα τους ενοχλεί το να βγουν στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ δικές τους ιδιωτικές συνομιλίες . 

Έως τότε ο ήδη απαξιωμένος τύπος θα "φωτογραφίζει" ό,τι θεωρεί διαφθορά και θα διώκεται αφού άμα στηρίζεσαι στον κάθε ψευδομάρτυρα στο τέλος την πατάς! 

Δεν θα παραδεχθεί ουδείς πως είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ την στιγμή που σε υπόθεση που εκκρεμεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη κάποιο επίορκοι αστυνομικοί κάνουν πως δεν αναγνωρίζουν τις φωνές τους με δικαστικούς να μην δέχονται προανακριτικό υλικό με το "τρομερό" επιχείρημα πως η ΕΥΠ δεν είχε εντολή από εισαγγελέα ή από τον προϊστάμενό της να παρακολουθεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, 

Με τέτοιο κράτος όπου στο όνομα της "ελευθερίας" και των προσωπικών δεδομένων μπορείς να έχεις στην οικία σου έως και έναν τόνο κοκαϊνης και μερικά καλάσνικοφ η μία σφαλιάρα θα διαδέχεται την άλλη και όλες και όλοι μας θα πληρώνουμε φόρους για να έχουν ποινικοί ήσυχο το κεφάλι τους! 

Ο κος Χρυσοχοίδης το είχε πει ξεκάθαρα πως η Αστική μας Δημοκρατία κινδυνεύει από το οργανωμένο έγκλημα που πλέον έχει στρατολογήσει εκτός από τους γνωστούς ενστόλους επίορκους και πολιτικούς που ενώ δεν έχουν καμία οικονομική δυνατότητα να ασχοληθούν με την πολιτική θέλουν ντε και καλά να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη! 

Δεν έχουν θέματα χρηματισμού οι αιρετοί μας έχουν θέματα ιδεοληψιών που οδηγούν την πόλη μας από το κακό στο χειρότερο! 

Οι εθελοντές και οι φιλάνθρωποι έχουν περισσότερα έσοδα από αιρετούς που διαχειρίζονται εκατομμύρια και αυτό δεν θα αλλάξει όσο κάποιοι είτε είναι αφελείς είτε θεωρούν πως ζούμε σε κοινωνίες αγγέλων! 

Εάν δεν μειώσουμε την δική μας "διαφθορά" , εάν δεν κατανοήσουμε πως δεν είναι μαγκιά να κλέβεις το κράτος επειδή και αυτό σε "κλέβει" θα παραμείνουμε να διεκδικούμε καρέκλες και θα στοχοποιούμε όσους πάνε να μας ξεβολεύσουν! 

Εμείς χαιρόμαστε πραγματικά που κάποιοι ανακάλυψαν την δική μας "διαφθορά" και είμαστε περήφανοι που αυτή περιορίζεται σε δύο σουβλάκια και μια κόκα κόλα την στιγμή που άλλοι κάνουν ντελίβερι "σκόνες" αλλά κάποιοι εισαγγελείς θεωρούν μάλλον πως μιλάνε για σκόνες πλυντηρίου και συνευρίσκονται με αλλοδαπούς στις οικίες τους ενώ την επόμενη ανεβαίνουν στην έδρα για να μας δικάσουν!  συμφέροντα! 

Μα ποιοι να μας δικάσουν ; Αυτοί που τους έχουμε εδώ και χρόνια στο "χέρι" μας ; Θεωρούμε ανοησία μας που ασχολούμαστε με "ψιλικατζήδες" με εκδηλώσεις που θα μας σώσουν από την κλιματική αλλαγή την στιγμή που αναμένουμε επί ματαίω όπως φαίνεται να αλλάξει ένας κατάπτυστος νόμος που είτε το θέλει η παρούσα κυβέρνηση , είτε το θέλει η επόμενη στο κάνουν saloon οι ΗΠΑ που έτσι και αλλιώς παρακολουθούν για να προασπίσουν τα δικά τους δυστυχώς συμφέροντα τους πάντες που έχουν εμπλοκή με τα ζωτικά τους συμφέροντα! 

Ο κος Χατζηδάκης οφείλει την εκλογή του σε έναν πρώην δήμαρχο του δικού του πολιτικού χώρου και εάν το ξεχάσει μάλλον στις εκλογές του 2023 θα αναζητήσει (όχι πως θα του είναι δύσκολο) άλλη επαγγελματική δραστηριότητα. 

Γιατί το καλό της πόλης προϋποθέτει ΡΗΞΕΙΣ και έως τώρα εμείς βλέπουμε στοχοποίηση όσων προσπαθούν μην θιγούν τα κακώς δικαιώματα εργαζομένων που έχουν "φάει " με την συμπεριφορά τους ένα σωρό διοικήσεις! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: