ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Και όμως ζουν ανάμεσά μας

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Και όμως ζουν ανάμεσά μας

 


Βαριόμαστε και να το σχολιάσουμε ο πρώην δημοτικός υπάλληλος ανεβάζει πορτραίτα του Στάλιν στον προσωπικό του προφίλ στο facebook αλλά εξακολουθεί και ζει σε ένα δυτικό κράτος που έχει στείλει εδώ και χρόνια στα σκουπίδια της Ιστορίας  τον κόκκινο φασισμό και ο άλλος θυμήθηκε τον φλεγόμενο "Φοίνικα". 

Το ιστολόγιο των Ενεργών Φασιστών ταΐζει την ΚΤΗΝΩΔΙΑ του,  την οποία βαπτίζει ενεργή συμμετοχή και κριτική στα κακώς κείμενα της πόλης,  ενώ η άλλη πολεμάει την Πατριαρχία με botox!  

Εμείς τους ενοχλούμε επειδή δεν ανεχόμαστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους,  αλλά βαριούνται να υποβάλλουν και καμία μήνυση,  μένοντας στα εξώδικα θεωρώντας πως υπάρχει και κάποιος να τα παραλάβει για λογαριασμό του ιστολογίου μας. 

Κάποιοι πάνε λουλούδια σε μνήματα οικείων τους και φαντάζονται άλλους δράστες από όσους έχουν ήδη καταδικαστεί , και οι πιο "αισιόδοξοι" ( μην τους χαρακτηρίσουμε αλλιώς και προσβληθούν) αναμένουν από τη Ρωσία να νικήσει τη Δύση! 

Και βέβαια το ΣΕΔΗ αντί να μαζέψει τα φασισταριά του,  αποζητά από τον Αντιδήμαρχο να μιλάει με το σι και με το σας σε όσους δεν έχουν αντιληφθεί τι συνέβη καν στη χώρα μας την περίοδο 1946-1949 , αγνοούν ακόμα και σήμερα ποιος κυβερνά αυτόν τον Τόπο και φαντάζονται πως μπορούν να "ξεμπλέξουν" με ανθρώπους όπως εμείς που φυσικά ούτε "Άγιοι" το παίζουμε αλλά ούτε και επιθυμούμε να πάμε ως  "πρόβατα επί σφαγή" για να μην λείψει κανένα εθνόσημο σε όσους και που το φοράνε το μολύνουν! 

Ας τους αφιερώσουμε και ένα καπιταλιστικό άσμα που βέβαια κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟ στο youtube γιατί ως Ευρωπαίοι έχουμε και τα ΕΣΡ μας και δεν προβάλλουν τέτοιες "χυδαιότητες" θεωρώντας πως είναι Αμερικανάκια όσοι έχουν όλο τον πληθυσμό τους οπλισμένο και ΕΛΕΥΘΕΡΟ να επιλέξει ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό σε αυτό τον κόσμο που πορεύεται επειδή τον "κουβαλάνε" στις πλάτες τους οι ισχυροί αυτής της γης! 

  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: