ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οικονομικά σκάνδαλα χωρίς μισό στοιχείο φυσικά δεν είναι σκάνδαλα αλλά ΛΑΣΠΗ στον ανεμιστήρα

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Οικονομικά σκάνδαλα χωρίς μισό στοιχείο φυσικά δεν είναι σκάνδαλα αλλά ΛΑΣΠΗ στον ανεμιστήρα

 Συνεχίζεται ο διαδικτυακός κατήφορος όσων έχουν κάνει "σημαία" τους την "προστασία" ευάλωτων ομάδων και ξιφουλκούν επί ματαίω εναντίον θεσμών της Αστικής μας Δημοκρατίας ( όχι στο πλαίσιο μιας καλόπιστης κριτικής) που είναι επιβεβλημένη για εμάς και ευπρόσδεκτη αλλά χτυπώντας την ΟΥΣΙΑ της ίδιας της Αστικής μας Δημοκρατίας,  που είναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ που αναδεικνύουν όσους εσείς επιλέγετε για να σας διοικήσουν. 

Με μοχλό πίεσης όσους "βολεύτηκαν" στο ΔΗΜΟΣΙΟ και εμποδίζουν κάθε μεταρρύθμιση που θίγει τα κακώς νοούμενα συμφέροντά τους αποζητούν να ξαναζήσει η πόλη μας εποχές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία . 

Ανέξοδος λαϊκισμών , καταδίκη της ίδιας της ζωής και αποφάσεων της Δικαιοσύνης που δεν "έκαψαν" και την στολή του "Ματατζή" (όχι πως μας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα)  και ανακάλυψη "σκανδάλων" για έργα που δεν γίνονται , επειδή κάποιοι θεωρούν πως μπορούν ( και δυστυχώς το καταφέρνουν) να μην αλλάζει τίποτα σε αυτή την πόλη για να μην βρεθούν αντιμέτωπη μιας Ελληνικής Δικαιοσύνης που τηρεί ένα "γράμμα του Νόμου"  (πολλές φορές από αφέλεια άλλες με το αζημίωτο)  που ευνοεί ξεκάθαρα όσους γνωρίζουν πολύ καλά πως για να τιμωρηθεί κάποιος πρέπει να υπάρξει ΙΣΧΥΡΗ πολιτική βούληση,  αφού φαίνεται πως οι δικαστές της χώρας θεωρούν πως ζούμε σε προ μνημονιακές εποχές. Έτσι και με υπουργό που δεν "εκβιάζει" σε λίγο θα δώσουν αμνηστία και στον Κουφοντίνα ενώ σκούζουν καθημερινά πως δεν πιάνονται όσοι "καθαρίζουν" το βρώμικο τοπίο αφού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι "Ινδιάνοι" δεν έχουν μακροημέρευση και φυσικά για αυτούς όλος ο πλανήτης είναι δικό τους πεδίο όποιος τους ενοχλεί δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να τον στείλουν στην φυσική του θέση! 

Έτσι εκτός από μικρή μερίδα του Τύπου που ονειρεύεται λαϊκά δικαστήρια και ανατροφοδοτεί τον λαϊκισμό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα ισχυρό πλέον μέσο επικοινωνίας όπου ο καθένας μπορεί να αποκαλέσει τον οιοδήποτε ΑΠΑΤΕΩΝΑ επικαλούμενος συμβάσεις που είναι καθεστώς πλέον για την αλλαγή οδοφωτισμού σε πολλές πόλεις της χώρας μας. 

Φυσικά και αυτό το τοπικό ΜΜΕ δεν ισχυρίζεται πως ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και κυρίως δεν θεωρεί πως ουδείς ασχολείται για το κοινό καλό. 

Άλλωστε αυτό δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ δεν μπορούν να ευνοηθούν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ όταν στη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που ζούμε θα παρθεί ένας νόμος , ένα διάταγμα μια κυβερνητική απόφαση. 

Μια ευνοϊκότερη νομοθεσία για όσους π.χ  δολοφονούν δεν θα ωφελήσει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ αλλά θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους λίγους που θα την εκμεταλλευθούν και στους πολλούς που θα συνεχίσουν το "θεάρεστο" έργο τους. 

Αδικεί τον εαυτό του ( επειδή όντως γράφει καλά ) ο μπορεί ιδεολογικός μας αντίπαλος αλλά συμπαθής για το γεγονός πως ούτε βολεμένος είναι , αλλά ούτε έχει πρόθεση να μας "δολοφονήσει" για να επιβιώσει αυτός. 

Εάν ποτέ θα μπορούσε να το κάνει θα το έκανε για το "κοινό καλό" που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί απλούστατα δεν υπάρχει. 

Ακόμα και εάν δεν υπήρχαν οι ΣΥΝΕΡΓΟΙ της παρούσας διοίκησης αυτή δεν θα κατάφερνε και πολλά πράγματα γιατί δεν ήρθε για να συγκρουστεί αλλά για να ενώσει ΔΥΝΑΜΕΙΣ οικείες σε αυτόν που τώρα κατηγορεί τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ πως πρόδωσαν άραγε τι; 

Μια ομάδα με συγκεκριμένες ιδεοληψίες ήταν οι ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έως ότου συμμετέχοντας σε μια διοίκηση αντελήφθησαν πως "θαύματα" δεν γίνονται και πως ωραία τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες αλλά με αυτά και με πολλά άλλα η κοινωνία δεν γεμίζει το στομάχι της και κυρίως γίνεται Βενεζουέλα. 

Σκάνδαλο για εμάς είναι να πετάς πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για να έχεις αυτή την ΕΙΚΟΝΑ στον τομέα της καθαριότητας και όχι φυσικά να δώσεις 8.000.0000 ή 10.000.000 ή ακόμα και 16.000.000 εκατομμύρια ευρώ για να έχεις οδοφωτισμό για τον επόμενο μισό αιώνα. 

Όχι βέβαια κινέζικα led που προτίμησαν και αρκετοί "κεντροδεξιοί" δήμαρχοι που έκαναν "οικονομία" γιατί μετά τα ρούβλια και του γουάν αρέσει σε κάποιους που εάν και ανήκουν θεωρητικά στον δυτικό κόσμο αναπολούν  ΕΣΣΔ και "σοσιαλιστικές δημοκρατίες"! 

Ελπίζουμε ( και είμαστε βέβαιοι) πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τερματιστεί ΜΟΝΟ όταν οι Ουκρανοί νικήσουν. Μπορεί να χρειαστεί να πεινάσει η μισή Ε.Ε , να γίνει ΤΡΙΤΟΣ παγκόσμιος πόλεμος ή ακόμα και να καταστραφεί η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη γυρνώντας πάλι στα χάλια ενός διπολικού κόσμου που καταδίκασε ολόκληρους λαούς σε ΠΕΙΝΑ- ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Σε κάθε περίπτωση είμαστε βέβαιοι πως και σε αυτόν τον πόλεμο οι Αγγλοσάξωνες θα επικρατήσουν και ευχόμαστε η χώρα μας να παραμείνει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Εάν αλλάξει πλευρά ή εάν επικρατήσουν όσοι ονειρεύονται "επαναστάσεις" από εμάς προσωπικά δεν θα χυθεί ούτε μισό δάκρυ για την "ΤΥΧΗ" μας που άλλωστε οι ίδιοι δημιουργούμε με τις επιλογές μας. 

Ούτε μισό δάκρυ δεν έχουμε για κανέναν Ρώσο εισβολέα , ούτε μισό ευρώ δεν θέλουμε να πηγαίνει σε ρωσικό φυσικό αέριο ή πετρέλαιο όσο την χώρα αυτή κυβερνά ο Πούτιν και φυσικά θα προτιμούσαμε  να πεθάνουμε από την ΠΕΙΝΑ παρά ένα ανεξάρτητο κράτος να χάσει έστω και μισό τετραγωνικό μέτρο από το έδαφός του. 

Στην Ουκρανία δεν μάχονται απλώς οι δικοί μας συναγωνιστές αλλά μάχονται Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απέναντι στην ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Είναι απλώς ντροπή να επικαλείται την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και έναν ανάξιο Πατριάρχη η Ρωσία του Πούτιν για να σας πείσει πως ο πόλεμος που διεξάγουν έχουν να κάνουν και με την "ΗΘΙΚΗ". 

Προτιμάμε όλες τις κακές συνήθειες του καπιταλισμού από  το να ζήσουμε σε έναν "σοσιαλιστικό παράδεισο" που θα μας παρέχει το "κλουβί" μας και θα μας αφήνει να γράφουμε μόνο όσα αρέσουν στον εκάστοτε "πατερούλη" 

Ας το καταλάβουν καλά εχθροί αλλά κυρίως "φίλοι" οι ΗΠΑ είναι το πιο δημοκρατικό κράτος στον κόσμο και η δική τους ΗΘΙΚΗ δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός Ορθοδοξοταλιμπάν που θεωρεί πως ο γέροντας και Άγιος πλέον ΠΑΪΣΙΟΣ είπε πως θα μας σώσει το ξανθό γένος! 

Εκτός και εννοεί τους Αγγλοσάξωνες που μας έχουν σώσει και στο παρελθόν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: