ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είμαστε ένα ιστολόγιο που γράφει χωρίς χορηγούς και δημιουργούμε το ΝΕΟ με την δική σας βοήθεια

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Είμαστε ένα ιστολόγιο που γράφει χωρίς χορηγούς και δημιουργούμε το ΝΕΟ με την δική σας βοήθεια

Είμαστε μαζί από το 2013 διαδικτυακά,  και εγώ είχα την τύχη να γεννηθώ σε αυτή την πόλη. Γνωρίζω πολύ καλά τι έχει συμβεί έχω την δική μου αλήθεια και αυτή μεταδίδω μέσα από εδώ.
Όλα αυτά τα γράφω επειδή σας παρέχω την ελευθερία και θα συνεχίσω να το κάνω να λέτε ελεύθερα τις διαφωνίες σας για ότι αναγράφετε εδώ με σχόλια ανοιχτά σε όλους.

Όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές κάποιοι με κατηγορούν πως τάχα  ξαφνικά εμφανίστηκα. Προφανώς και οι πάνω από 200 δημοσιεύσεις που αναρτώ εδώ κάθε χρόνο τους διαψεύδουν. 

Το ιστολόγιο αυτό δεν έχει οικονομικούς πόρους γιατί οι χορηγοί δημιουργούν εξαρτήσεις. Γι' αυτό και όσοι θα στεναχωρηθούν και θα στεναχωρήσω πολλούς σε αυτή την προεκλογική περίοδο ας καταλάβουν πως εμείς εδώ θα γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και θα σας ενημερώνουμε από τώρα για ότι θα συμβεί αύριο.

Άλλωστε σε μια πόλη με τόσο μικρό εκλογικό σώμα ακόμα και εάν ψήφιζαν όλοι πράγμα που δεν θα συμβεί ένα προγνωστικό μπορεί εύκολα να εξαχθεί με ασφάλεια. Έτσι το 2014 σας είχαμε προετοιμάσει για την εκλογική νίκη του κ. Βαλασόπουλου και οι εκτιμήσεις μας για τους υποψηφίους της κεντροδεξιάς θα ήταν απόλυτα ακριβείς εάν δεν στηρίζαμε την επίσημη επιλογή της ΝΔ που ήταν ο κ. Ευσταθίου. 

Βλέπω πολλούς να το αμφισβητούν αλλά προφανώς αυτοί και δεν είναι ενεργοί νεοδημοκράτες και δεν είχαν επαφή με τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ που ξεκάθαρα ήξεραν και έλεγαν πως υπάρχει στήριξη στο δήμο μας.

Βέβαια διαγραφές των "ανταρτών" δεν έγιναν και προφανώς το γεγονός αυτό έκανε τους επίδοξους "αντάρτες" πιο  θρασείς.

Στον ίδιο τον κ. Ευσταθίου είχα πει πως ο επόμενος δήμαρχος θα είναι ο νυν δηλαδή  ο κ. Βαλασόπουλος και πως ο αγώνας της δεύτερης θέσης δεν θα έπρεπε να χαθεί. Βέβαια με τρεις υποψηφίους και λόγο της συγκυρίας του αντιμνημονίου που θα παίζει κάθε φορά που οι πολίτες θα ζορίζονται οικονομικά η οδυνηρή ήττα για την κεντροδεξιά ήρθε ως ΝΟΜΟΣ. 

Σε εκείνες τις εκλογές οι διασπαστές Αναγνώστου και Πίκουλα κατάφεραν να πάρουν τόσες ψήφους  που η είσοδος στο β' γύρο θα ήταν περίπατος εάν ήταν όλοι μαζί.

Για όσους ακόμα ισχυρίζονται πως δεν υπήρχε επίσημος υποψήφιος της ΝΔ σε εκείνες τις εκλογές τα δημοσιεύματα των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος και Δημοκρατία της περιόδου τους διαψεύδουν όπως τους διαψεύδει και η μετέπειτα τακτική του κ. Αναγνώστου να καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοκοτίνη κάτι το οποίο φυσικά και δεν επιθυμούσε η ΝΔ. 

Σε εκείνες τις εκλογές όπως γνωρίζετε δεν ήμουν ο ίδιος  υποψήφιος/ είχα δύο  φίλους τον ένα με τον Αναγνώστου τον άλλο με τον Ευσταθίου ψήφισα και στήριξα τον δεύτερο την πρώτη Κυριακή και ψήφισα Βαλασόπουλο για να μην περάσει ο δήμος στα καταστροφικά χέρια της αριστεράς την δεύτερη κάτι που θα έκανα ξανά εάν υπήρχε το ίδιο δίλημμα.

Άλλωστε στο δήμο μας δεν δικαιείται ουδείς να αγνοεί τι σημαίνει αριστερά. Τα 12 χρόνια διοίκησης του Δημήτρη Κιντή είναι απόδειξη του πως μπορεί η αριστερά να διαλύσει τα πάντα!!

Για τον λόγο αυτό και οι δημότες μας δεν επιλέγουν πλέον να ψηφίζουν κομμουνιστές για την διοίκηση του δήμου. 

Σε αυτές τις εκλογές δεν θα συνεχίσω από έξω να κάνω κριτική, έχω αποφασίσει πως  θα ζητήσω την ψήφο σας, ως υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη εκείνη που θα είναι πιο κοντά σε όσα εγώ πιστεύω.

Το εάν θα πάρω 100 , 1000 ή 2000 ψήφους θα εξαρτηθεί από εσάς εκεί έξω και τι ακριβώς αναζητείται ως διοίκηση.

Γιατί την ώρα της κάλπης θα πρέπει να σκεφτείς ποιος μπορεί να αλλάξει ότι σε ενοχλεί και όχι ποιος θέλει. Γιατί όλοι θέλουν μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη αλλά κανείς δεν τολμάει να τα βάλει με τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ στην καθαριότητα οι οποίοι είναι και οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάντια. 

Λείπουν λένε εργαζόμενοι!!! Ωραία λοιπόν ας μας πουν τι έγιναν οι χιλιάδες που διόρισε ο Κιντής σε αυτόν τον τομέα μήπως βγήκαν σε σύνταξη από τα 55! 

Γιατί το Παλαιό Φάληρο δεν "βρωμάει";  Μήπως επειδή εκεί καθαρίζει ιδιώτης;

Γιατί πετάμε μισό εκατομμύριο ευρώ κάθε χρόνο για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και γιατί ουδείς μιλάει για τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για αυτό το έκτρωμα; 

Γιατί έχουμε τόσους πολλούς δημοτικούς υπαλλήλους; Γιατί έχουμε ΝΠΔΔ που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Γιατί τέλος δεν έχει οδηγηθεί κανείς δημοτικός άρχοντας στη φυλακή σε μια πόλη που οι καταγγελίες για κακοδιαχείριση ακολουθούν τις διοικήσεις για δεκαετίες μετά.

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά αλλά ουδείς έχει το θάρρος να αλλάξει αυτή την κατάσταση. 

Τι έγινε άραγε το πόρισμα για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε και εάν δεν υπήρχε κάτι αξιοποιήσιμο γιατί δεν το δίνουν στη δημοσιότητα να μάθουμε και εμείς πως απλώς τα χρήματα σε αυτό τον δήμο χάνονται!! 

Ο δήμος έχει ρυθμίσει τα χρέη του .αλλά κανείς δημοτικός σύμβουλος δεν μας λέει πόσα χρωστάμε ακόμα , ο κ Χατζηδάκης που μας τα έστελνε  πάει και αυτός παραιτήθηκε. 

Περιμέναμε και περιμένουμε πως θα μας δώσει κάποια στοιχεία αλλά τώρα ασχολείται με ακατάσχετη σκανδαλολογία μιας και θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας.

Για όσους λοιπόν στεναχωρηθούν με την επιλογή μου που θα ανακοινωθεί στις 13 του επόμενου μήνα, να ξέρουν πως έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να ενώσω την κεντροδεξιά αλλά μάλλον δεν είναι και πολλοί δεξιοί κάποιοι για να κάτσουμε και να τα βρούμε σε ένα τραπέζι.

Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα παρά μόνο να ενωθούν για να έχουν το δικαίωμα ΝΙΚΗΣ. Τώρα που το έχασαν θα κάνω και εγώ αυτό που ήθελα χωρίς βάρος στη συνείδησή μου και απελευθερωμένος από λανθασμένες "κομματικές γραμμές"  που είναι ΚΑΝΟΝΑΣ σε αυτή την πόλη για δεκαετίες. 

Αύριο θα ανακοινώσω σε πολύ φιλικό μου πρόσωπο τι σκέπτομαι να κάνω στις προσεχείς εκλογές και να τον στεναχωρήσω και αυτόν!!!

Για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη ήρωα καμία δημοτική παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση βλέπετε λοιπόν πως χρειάζεται κάτι ΝΕΟ η πόλη και αυτό θα το έχετε στις προσεχείς εκλογές. 

Με δεδομένο πως από το 2014 η ιδέα μιας νέας δημοτικής παράταξης ήταν στο μυαλό μου, έκανα από το 2016 τις επαφές μου με ανθρώπους που θα στήριζαν ένα τέτοιο εγχείρημα.

Το πρόβλημα που είχα ήταν πως οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν καμία σχέση με τη ΝΔ , τώρα με την στάση της η ΝΔ με αφήνει ελεύθερο να ακολουθήσω μια πορεία όπως και των άλλων παρατάξεων με την διαφορά πως τα δικά μας στελέχη θα είναι ξεκάθαρα φιλελεύθερα και ξεκάθαρα θα θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση με ό,τι σάπιο υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην πόλη. 

Έχοντας ως μαγιά ανθρώπους που δεν είχαν ασχοληθεί με κομματικούς σχηματισμούς και με ελάχιστους που ήταν και παλιότερα υποψήφιοι με διάφορους κομματικούς συνδυασμούς που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο θα δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ δημοτική παράταξη με σκοπό την πρώτη θέση.

Γιατί και οι δημότες που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις προηγούμενες εκλογές ήταν ικανοί να δώσουν την πρωτιά εάν είχαν συγκεκριμένη επιλογή. 

Αυτοί θέλουμε να είναι οι ψηφοφόροι μας τους οποίους θα αναγκάσουμε με το πρόγραμμά μας να έρθουν και να μας ψηφίσουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: